ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

TA NEA MAS SHMERA 13-04-2010 *

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 13 / 04 / 2010 ,




~** ΠΕΝΤΕ ΠΑΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ στον Αθλητικό Δικαστή :

ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗΣ , ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ , ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , & ΠΑΕ ΠΑΟΚ για παραβάσεις άρθρων 1 , επ ., 5 , 11, 14 , 15 ,17 , του ΠΚ της ΕΠΟ .-



~** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !


~**Ξεκίνησε η συζήτηση για την εναλλακτική διαχείριση :
απορριμμάτων, ενσωματώνοντας πλήρως τη σχετική κοινοτική οδηγία», όμως, πρόσθεσε, «δεν μπορεί να χάνουμε ούτε μια μέρα, γιατί το πρόβλημα μας έχει ξεπεράσει».

Ακόμα, η κ. Μπιρμπίλη αναφέρθηκε στην ενεργοποίηση του Εθνικού Οργανισμού Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και άλλων προϊόντων (ΕΟΕΔΣΑΠ), στην εφαρμογή μηχανισμών ελέγχου και επιβολής ποινών αλλά και στην παροχή κινήτρων στους ΟΤΑ.

«Τα τέλη που πληρώνουν οι δήμοι θα συνδέονται με τις ποσότητες απορριμμάτων. Ο κάθε οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι υπεύθυνος για το σύστημα ανακύκλωσης που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γειτονιά.

Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι μπορεί να οδηγηθούμε στη μείωση των απορριμμάτων με παράλληλη αύξηση της ανακύκλωσης» επεσήμανε η υπουργός Περιβάλλοντος, συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να ισχύσει η αρχή, "ο ρυπαίνων πληρώνει"».

Τόσο ο εισηγητής της ΝΔ, Μιχάλης Γιαννάκης, όσο και ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισαν ότι το νομοσχέδιο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε προβληματισμό κατά πόσο υπάρχει κίνδυνος με το σχέδιο «Καλλικράτης» και τις συγχωνεύσεις που θα γίνουν, να υπονομευτούν, όπως είπε, περιφερειακά συστήματα διαχείρισης στέρεων αποβλήτων και ανακύκλωσης που λειτουργούν άψογα ως ανώνυμες εταιρείες σε επίπεδο δήμων ή νομαρχιών.

Ο εισηγητής του ΚΚΕ, Γιάννης Ζιώγας, υποστήριξε ότι το τεράστιο κόστος της διαχείρισης απορριμμάτων θα πέσει και πάλι στις πλάτες του ελληνικού λαού, ενώ ο εισηγητής του ΛΑΟΣ, Παύλος Μαρκάκης, τόνισε ότι με το νομοσχέδιο δεν αντιμετωπίζεται ολοκληρωμένα το πρόβλημα.

«Το ζήτημα διαχείρισης των αποβλήτων είναι και οικονομικό και πολιτικό. Χρειάζεται συνολικός σχεδιασμός, για να υπάρξουν αποτελέσματα» επεσήμανε η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη.

Από την πλευρά της, η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Φαρμάκη, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι ο μεγαλύτερος στόχος του νομοσχεδίου είναι σε πρώτη φάση η κινητοποίηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την ανακύκλωση, και στη συνέχεια και άλλων δυνάμεων δράσης, ώστε να επεκταθεί η εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων και σε βιομηχανίες και βιοτεχνίες για να υπάρξει, έτσι, και δημοσιονομικό όφελος.

~**Τα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ και τα ψέματα της Αντιτρομοκρατικής :
Έκθετους αφήνει η σημερινή αποκάλυψη-βόμβα της zougla.gr, όλους όσοι, για χάρη των… εντυπώσεων, έκαναν «σκόπιμες ψευδείς» διαρροές στον Τύπο περί ύπαρξης συνομιλίας μεταξύ των φερόμενων ως μελών του «Επαναστατικού Αγώνα», οι οποίοι (υποτίθεται) παρακολουθούσαν το 15χρονο αγόρι από το Αφγανιστάν να περιεργάζεται την τσάντα με τη βόμβα το τραγικό βράδυ της Κυριακής 28 Μαρτίου, στην οδό Ιακωβάτων, στα Πατήσια.

Από χθες το πρωί, «αξιόπιστες πηγές» της Ασφάλειας, τεχνηέντως, διέρρεαν σε δημοσιογράφους ότι η οργάνωση συνδέεται με το φόνο του 15χρονου Χαμίντ, στα Πατήσια, επισημαίνοντας ότι το «μαγικό βαλιτσάκι» της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλίες των κατηγορουμένων, οι οποίοι όχι μόνο φέρονται να παρακολουθούσαν (βρισκόμενοι σε απόσταση ασφαλείας) το αμούστακο αγόρι να σκαλίζει τη βόμβα, αλλά στη συνέχεια (μετά το τραγικό συμβάν) να γελάνε και να πανηγυρίζουν...

Η δήθεν «έγκυρη πληροφορία» διοχετεύτηκε με την ταχύτητα του φωτός σε πολλά δημοσιογραφικά γραφεία, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να υπάρξουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, που ανέφεραν λέξη-λέξη τον υποτιθέμενο διάλογο μεταξύ ενός φερόμενου ως μέλους της Οργάνωσης και κάποιου άλλου, τη στιγμή της έκρηξης.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα όχι μόνο έφεραν τον κατηγορούμενο να είναι αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας των Πατησίων και να μην έκανε κάτι για να προστατεύσει τη ζωή του μικρού Χαμίντ, αλλά τον εμφάνισαν να χαίρεται, να γελάει και να το… «γλεντάει» με το συνομιλητή του. Η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και από πολλές εφημερίδες, οι οποίες, σήμερα, (αναδημοσιεύοντας, προφανώς, τις ίδιες πληροφορίες) έκαναν λόγο για ύπαρξη συνομιλίας-φωτιά μεταξύ των συλληφθέντων, που συνδέει ευθέως τον «Επαναστατικό Αγώνα» με το θάνατο του μικρού Αφγανού.

Από πληροφορίες της zougla.gr, όμως, που προέρχονται από τη σχηματισθείσα δικογραφία και δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση, η συγκεκριμένη συνομιλία δεν υπάρχει!
Ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει μια κλήση, την οποία πραγματοποιεί άγνωστος άνδρας προς το κινητό τηλέφωνο του Μαζιώτη, στις δύο παρά τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου, σχεδόν τρεις ώρες μετά τη φονική έκρηξη των Πατησίων. Η κλήση έχει διάρκεια τριών λεπτών και ο διάλογος έχει ως εξής:

Μαζιώτης: Ναι
- Δεν σε ξύπνησα
Μαζιώτης: Όχι, είχα πέσει, δεν τρέχει τίποτα
- Βλέπατε ε;
Μαζιώτης: Ναι, έχουμε δει
- Γάμησέ τα
Μαζιώτης: Έχεις κανά νεότερο;
- Πού έχεις μείνει, ξέρω εγώ;
Μαζιώτης: Δεν έχουν ταυτότητά του, ξέρω εγώ. Το παιδί πέθανε
- Το παιδί της αυτηνής, οικογένεια ήταν, μαζέψανε από κάδο ή πεζοδρόμιο
Μαζιώτης: Τι ρε φίλε, σοβαρά;
- Γάμησέ τα φίλε, αν είναι αυτό που λένε
Μαζιώτης: Και το παιδί πέθανε στο νοσοκομείο
- Το παιδί που πέθανε είναι γιος αυτηνής και το κοριτσάκι είναι σοβαρά στο νοσοκομείο. Τη βρήκε το κοριτσάκι και την έδωσε στον αδερφό της
Μαζιώτης: Τώρα, τι να σου πω, θα τα πούμε από κοντά

~**ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΙΑΤΡΩΝ , ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ , ΖΗΤΑ (¨Αμεσα ) Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Κ. Υ. για τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ κ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ Γ. - Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ , ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ , Η 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΔΥΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΜΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ .!!

~*Σεισμός 4,2R στη Ρόδο
Τρίτη, 13 Απριλίου 2010,


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:18 ώρα Ελλάδος στη θαλάσσια περιοχή της Ρόδου.

O σεισμός όπως τον κατέγραψε ο σεισμογράφος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που είναι εγκατεστημένος στον Αρχάγγελο της Ρόδου.

Σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται βορειοδυτικά της Ρόδου.

Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 2 χιλιόμετρα, γεγονός που κατατάσσει τον σεισμό στους επιφανειακούς.

~**
"Έφυγε" ο Μάνος Ξυδούς
Τρίτη, 13 Απριλίου 2010,


Αιφνίδιος θάνατος κλονίζει το χώρο της μουσικής.

Ο Μάνος Ξυδούς, από τους Πυξ Λαξ, άφησε την τελευταία του πνοή, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός καλλιτέχνης αισθάνθηκε δυσφορία, ενώ έκανε πρόβες στο Olympico στο Νέο Φάληρο.

Κατά τη μεταφορά του όμως στο Τζάνειο ο τραγουδιστής ξεψύχησε. -



~**Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 13 Απριλίου 2010, 22:34


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν χθες το απόγευμα δύο άνδρες στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι 26 και 29 ετών, είχαν στην κατοχή τους 52 γραμμάρια ηρωίνης, 1 φιαλίδιο υγρής μεθαδόνης βάρους 208 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 900€.

Τα παραπάνω εντοπίστηκαν στο σπίτι του 26χρονου και κατασχέθηκαν.

~**Προς κατάργηση η βάση του «10»
Την κατάργηση της βάσης του «10» για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση προβλέπει μεταξύ άλλων το πολυνομοσχέδιο για το Νέο Σχολείο, το οποίο παρουσίασε η υπουργός Παιδείας στο υπουργικό Συμβούλιο της Τρίτης.-



ant1online

Την κατάργηση της βάσης του «10» για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση προβλέπει μεταξύ άλλων το πολυνομοσχέδιο για το Νέο Σχολείο, το οποίο παρουσίασε η υπουργός Παιδείας στο υπουργικό Συμβούλιο της Τρίτης.

Σύμφωνα με την υπουργό, η υιοθέτηση της βάσης του «10» το 2006 δεν αποδεικνύεται ότι πέτυχε στο ελάχιστο την άνοδο της ποιότητας σπουδών, καθώς δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ έχουν σήμερα καλύτερους φοιτητές από αυτούς που είχαν πριν το 2006.

Την ίδια ώρα, λόγω του βαθμολογικού πλαφόν καθηγητές και διοικητικό προσωπικό σε τμήματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έμειναν χωρίς αντικείμενο εργασίας και με υποδομές που υπολειτουργούν. Παράλληλα, το εν λόγω σύστημα φέρεται, πάντα σύμφωνα με το υπουργείο, να ώθησε δεκάδες χιλιάδες νέους εκτός κρατικής εκπαίδευσης και προς ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Η ανταπόκριση των υποψηφίων στις σχολές και στα τμήματα των Α.Ε.Ι. μετά τη φετινή διαδικασία σε συνδυασμό με στοιχεία των προηγούμενων ετών θα αποτελέσουν, αναφέρει το υπουργείο, ενδεικτικά στοιχεία για τη συνολική χωροταξική και θεματική αναδιάρθρωση, η οποία μελετάται.

Επιπλέον, το πολυνομοσχέδιο προβλέπει:

Α. Όσον αφορά στην Τριτοβάθμια:

- Θέσπιση νέου τρόπου πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που θα συνδέει την απόδοση στο νέο Λύκειο με τις προδιαγραφές που θα θέτουν τα ίδια τα Πανεπιστήμια και που θα συνδέονται με τις αλλαγές στα προγράμματα σπουδών τόσο στη Δευτεροβάθμια όσο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

- Καθιέρωση ηλεκτρονικού συγγράμματος και, μέχρι αυτή να γίνει, εκσυγχρονισμός του συστήματος διανομής συγγραμμάτων στους φοιτητές.

- Μείωση από 30 σε 15 του μέγιστου αριθμού των μελών των εκλεκτορικών σωμάτων για εκλογή μελών ΔΕΠ, κάτι που έχει ζητήσει και η Σύνοδος των Πρυτάνεων.

- Εξορθολογισμός του συστήματος μετεγγραφών φοιτητών.

Β. Όσον αφορά στους εκπαιδευτικούς:

- Καθιέρωση πιστοποιητικού παιδαγωγικής κατάρτισης είτε στο πλαίσιο των σπουδών του υποψηφίου εκπαιδευτικού πριν ή μετά την αποφοίτηση είτε με επιτυχή παρακολούθηση Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης. Το πιστοποιητικό θα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή σε διαγωνισμό επιλογής.

- Αλλαγή στον τρόπο εισαγωγής των εκπαιδευτικών στη δημόσια εκπαίδευση με κατάργηση («κλείδωμα») από τις 30 Ιουνίου των πινάκων προϋπηρεσίας και διεξαγωγή ανά διετία διαγωνισμού επιλογής από το ΑΣΕΠ χωρίς προκήρυξη συγκεκριμένου αριθμού θέσεων. Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις και βαθμολογούνται τουλάχιστον με τη βάση (με το ισχύον σύστημα είναι το 55/100) θα εντάσσονται σε ενιαίο πίνακα για διορισμό ή πρόσληψη στην Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί, εφ’ όσον επιτύχουν τη βάση στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, μοριοδοτούνται σύμφωνα με τις ακόλουθες γενικές κατηγορίες κριτηρίων, που διασφαλίζουν την επιλογή των ικανότερων: i. Επιτυχία σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, ii. Ακαδημαϊκά Προσόντα, iii. Προϋπηρεσία εκπαιδευτικού, iv. Κοινωνικά Κριτήρια.

Ο νεοδιόριστος μόνιμος εκπαιδευτικός παραμένει επί δύο έτη ως «δόκιμος εκπαιδευτικός». Η διετία αυτή αξιοποιείται για την καλύτερη προετοιμασία του εκπαιδευτικού να αναλάβει διδακτικό και παιδαγωγικό έργο. Επίσης καθιερώνεται και ο θεσμός του «μέντορα» του νεοδιοριζόμενου εκπαιδευτικού. Με το πέρας της δόκιμης υπηρεσίας, ο νεοδιοριζόμενος θα αξιολογείται και θα προτείνεται είτε η μονιμοποίησή του στην Εκπαίδευση είτε η μετάταξή του σε άλλη υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας.

- Ο θεσμός του ωρομισθίου περιορίζεται δραστικά και διατηρείται μόνο για τις εξαιρετικές περιπτώσεις που αντικειμενικοί λόγοι δεν επιτρέπουν την πρόσληψη αναπληρωτή. Εάν το σύνολο των απαιτούμενων ωρών διδασκαλίας σε ένα ή περισσότερα σχολεία είναι λιγότερες από 16 ώρες, εισάγεται ο θεσμός του αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο (οι εκπαιδευτικοί έχουν όλα τα δικαιώματα του αναπληρωτή).

- Εξορθολογισμός του συστήματος μεταθέσεων και αποσπάσεων που πλέον θα πραγματοποιούνται βάσει των πραγματικών κενών και αναγκών, προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να υπηρετούν όλοι στις οργανικές τους θέσεις, μηδενός εξαιρουμένου. Στόχος είναι η συστηματική μείωση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις και η αξιοποίηση του εκπαιδευτικού δυναμικού στις σχολικές μονάδες.

- Καθιέρωση αξιοκρατικού συστήματος επιλογής στελεχών διοίκησης της Εκπαίδευσης.

- Θέσπιση της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας.

Γ. Μεταλυκειακή Εκπαίδευση:

Με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, προωθείται η ενσωμάτωση του άρθρου 48 της Συνθήκης των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων περί ελεύθερης παροχής υπηρεσιών - ελευθερίας εγκατάστασης. Κατά τη θέσπιση του νέου νόμου, η ρύθμιση συνδυάζεται με την ενίσχυση του εθνικού ελέγχου στην πιστοποίηση των ιδρυμάτων μεταλυκειακής εκπαίδευσης, προκειμένου η λειτουργία τους να ισορροπεί μεταξύ των κοινοτικών οδηγιών και των επιταγών του Εθνικού Συντάγματος.

Στο πλαίσιο αυτό αναβαθμίζεται ο ρόλος του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης (ΕΚΕΠΙΣ), το οποίο θα αντικαταστήσει την Επιτροπή Αξιολόγησης και Ελέγχου των Κολλεγίων.

Δ. Εκκλησιαστική Εκπαίδευση:

Προβλέπεται η κατάργηση ή συγχώνευση ορισμένων εκ των 10 Εκκλησιαστικών Γυμνασίων και 17 Εκκλησιαστικών Λυκείων, με στόχο την εξοικονόμηση περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως. Σημειώνεται ότι κάθε μαθητής της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης κοστίζει σήμερα, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου, 16.500 ευρώ έναντι 5.000 ευρώ που είναι ο μέσος όρος σε επίπεδο ΟΟΣΑ.

Επιπλέον, αναβαθμίζεται ποιοτικά το εκπαιδευτικό έργο και εξορθολογίζεται η διοίκηση και οργάνωση των Εκκλησιαστικών Γυμνασίων και Λυκείων.



~**Βρέθηκε το όπλο που είχε χαθεί από στρατόπεδο στην Πάτρα
Τρίτη, 13 Απριλίου 2010,


Βρέθηκε σήμερα το τυφέκιο τύπου G3A3 που είχε χαθεί στις 8 Απριλίου από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έρευνες που πραγματοποίησαν από κοινού το Γενικό Επιτελείου Στρατού και η Ασφάλεια Πατρών, το όπλο βρέθηκε σε σπίτι στρατιώτη που υπηρετεί στο ΚΕΤΧ και διαμένει σε περιοχή εκτός Πατρών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ ο «καταμερισμός και η απόδοση ευθυνών θα γίνει με το τέλος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη».

Διαβάστε επίσης:

«Χάθηκε» G3A3 από στρατόπεδο

~** ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΧΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΝΗ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ !!!!

ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :






~**Γερά κόκαλα από την... κοιλιά της μητέρας .
Υγεια .Σημαντικές έρευνες σχετικά με τη λειτουργία των οστών παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του 40ου Παιδιατρικού Συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε 27-28 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας στο φώς στοιχεία που υποστηρίζουν ότι η ενδομήτρια ζωή... χτίζει γερά κόκαλα.
Τα γερά κόκαλα "χτίζονται" από τη βρεφική ηλικία και ακόμη από την ενδομήτρια ζωή. Η λειτουργία των οστών βασίζεται στη συνεχή ανακατασκευή και στην ισορροπημένη λειτουργία οστεοβλαστών-οστεοκλαστών και προϋποθέτει ισορροπημένη διατροφή καθώς και την ευνοϊκή επίδραση ορμονικών και άλλων παραγόντων. Η διαταραχή αυτής της ισορροπίας είναι δυνατό να οδηγήσει στην οστεοπόρωση, η οποία χαρακτηρίζεται από μειωμένη οστική μάζα, αλλαγές στην μικροαρχιτεκτονική των οστών, με αποτέλεσμα να γίνονται τα οστά εύθραυστα και να αρχίζει η οστεοπόρωση, ένα συχνό πρόβλημα των ενηλίκων στις σύγχρονες κοινωνίες.

"Μπορούμε να πούμε ότι η οστεοπόρωση έχει τις ρίζες της στην ενδομήτρια ζωή και τη βρεφική ηλικία. Όσον αφορά την ενδομήτρια ζωή, ιδιαίτερη σημασία για τα οστά του παιδιού που θα γεννηθεί, έχει η διατροφή της μητέρας. Επίσης, μελέτες έδειξαν ότι τα βρέφη που θηλάζουν έχουν στη μετέπειτα ζωή τους καλύτερα οστά απ' ό,τι εκείνα που δεν θηλάζουν. Ιδιαίτερη σημασία για την υγεία των οστών είναι η περίοδος της εφηβείας, καθώς τότε πολλαπλασιάζεται η οστική μάζα. Το 90% της κορυφαίας οστικής μάζας αποκτάται μέχρι τα 18 έτη. Οι ηλικίες-"κλειδιά" για τα κορίτσια είναι τα 11-14 έτη και για τα αγόρια τα 13-17 έτη", ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επίκουρος καθηγητής παιδιατρικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Δημήτριος Κασίμος, με αφορμή ανακοίνωσή που έκανε στο 40ο Παιδιατρικό Συνέδριο.

"Η οστεοπόρωση στα παιδιά είναι συνήθως δευτεροπαθής. Η ιδιοπαθής νεανική οστεοπόρωση, που είναι σπάνια, έχει σιωπηλή πορεία και εκδηλώνεται με μυοσκελετικούς πόνους, διαταραχές βάδισης, οστικές παραμορφώσεις και κατάγματα οστών και ίσως να ξεφεύγει της διάγνωσης. Η διάγνωση βασίζεται στην εκτίμηση της οστικής μάζας με την καταμέτρηση της οστικής πυκνότητας λαμβάνοντας υπόψη και τη μυική μάζα. Χρήσιμοι στη διάγνωση είναι οι βιοχημικοί δείκτες οστικού μεταβολισμού. Η θεραπεία της ιδιοπαθούς νεανικής οστεοπόρωσης περιλαμβάνει διάφορα φάρμακα, όπως διφωσφονικά, βιταμίνη D, καλσιτονίνη, ασβέστιο αλλά και φυσιοθεραπεία και διαιτητικές οδηγίες", εξηγεί ο κ. Κασίμος.

Έφηβοι
Το σημαντικότερο όμως κομμάτι της αντιμετώπισης της οστεοπόρωσης είναι η πρόληψη που επικεντρώνεται στη διατροφή, την άσκηση και την αποφυγή του καπνίσματος και της χρήσης αλκοόλ. Ιδιαίτερα για τους εφήβους είναι πολύ σημαντική η επαρκής λήψη ασβεστίου.

"Συνήθως όμως, οι έφηβοι στερούνται της απαραίτητης ποσότητας ασβεστίου, διότι παραμελούν την καθημερινή λήψη πρωινού, αλλά και γιατί υποβάλλονται σε εξαντλητικές δίαιτες που βασίζονται στη λανθασμένη αντίληψη ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα οδηγούν στην παχυσαρκία. Απαραίτητο είναι να περιέχει το διαιτολόγιο των εφήβων επαρκή ποσότητα πρωτεϊνών και βιταμίνης D. Οι πρωτεΐνες προάγουν την παραγωγή και τη δράση του IGF-1 (ινσουλινόμορφου αυξητικού παράγοντα), ο οποίος με τη σειρά του προάγει την οστική παραγωγή. Η προαγωγή της άσκησης κατά αυτήν την περίοδο της ζωής είναι πολύ ωφέλιμη για την πρόληψη της οστεοπόρωσης', καταλήγει ο κ Κασίμος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



~**Αύξηση πνευμονοπαθειών κατά 65% .
Υγεια .Ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από χρόνιες πνευμονοπάθειες όπως χρόνια βρογχίτιδα και εμφύσημα αυξήθηκαν κατά 65% μέσα στη δεκαετία, σύμφωνα με μια νέα έρευνα του Ινστιτούτου Αξιολόγησης Κλινικών Ερευνών του Οντάριο του Καναδά.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ερευνητές του Ινστιτούτου, η γενίκευση των χρόνιων πνευμονικών παθήσεων μεταξύ ενηλίκων από 35 και πάνω αυξήθηκε κατά 64,8%, από το 1996 μέχρι το 2007.

Οι περισσότεροι ασθενείς με τις εν λόγω παθήσεις είτε καπνίζουν είτε είναι παθητικοί καπνιστές.

Οι αναπνευστικές παθήσεις, όπως εμφύσημα και χρόνια βρογχίτιδα δεν θεραπεύονται αλλά μπορούν να προληφθούν και να έχουν μακρόχρονη θεραπευτική αγωγή.

Τα συμπτώματά τους είναι άστατη αναπνοή και διαρκής κοντόβηχας συνήθως μετά τα 55 χρόνια. Οι ασθενείς συνήθως έχουν αρχίσει να καπνίζουν 40 ή 50 χρόνια πριν.

Στο μέλλον, οι εν λόγω ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος είναι δυνατόν να αποφευχθούν με τον περιορισμό του καπνίσματος μέσα από αντικαπνιστική εκστρατεία.

AΠΕ-ΜΠΕ



~**Η παχυσαρκία "φέρνει" εγκεφαλικό .
Υγεια .Mια νέα μεγάλη Iταλική επιστημονική μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει την επιστημονική κοινότητα όσον αφορά τους κινδύνους της παχυσαρκίας, διαπιστώνοντας ότι όσο παχύτερος είναι κάποιος, τόσο πιο πολύ κινδυνεύει από εγκεφαλικό. Η έρευνα (μετα-ανάλυση), που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό "Stroke", συμπεριέλαβε σχεδόν 2,3 εκατ. άτομα και έγινε από ερευνητές υπό τον δρα Πασκουάλε Στρατσούλο της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου "Φρεντερίκο ΙΙ" της Νάπολης, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ.

Σύμφωνα με την έρευνα, όχι απλώς οι παχύσαρκοι, αλλά και οι υπέρβαροι έχουν σημαντικά αυξημένο κίνδυνο ισχαιμικού εγκεφαλικού, κάτι που μπορεί να επιφέρει μόνιμη ανικανότητα στο άτομο και να μειώσει το προσδόκιμο ζωής του. Τα ισχαιμικά εγκεφαλικά συμβαίνουν όταν μπλοκάρονται τα αιμοφόρα αγγεία που τροφοδοτούν τον εγκέφαλο, ενώ τα λιγότερο συχνά αιμορραγικά εγκεφαλικά λαμβάνουν χώρα, όταν προκαλείται αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Η αύξηση του βάρους αυξάνει διαφόρους παράγοντες κινδύνου για εγκεφαλικό, όπως την αύξηση της πίεσης του αίματος.

Η Ιταλική μελέτη, που ανέλυσε όλες τις μέχρι σήμερα σχετικές επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει διεθνώς, συμπέρανε ότι ένας υπέρβαρος έχει 22% περισσότερες πιθανότητες να πάθει ισχαιμικό εγκεφαλικό, ενώ ένας παχύσαρκος 64% περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με ένα άτομο κανονικού βάρους. Οι υπέρβαροι δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες για αιμορραγικό εγκεφαλικό, ενώ οι παχύσαρκοι έχουν 24% περισσότερες πιθανότητες.

Σύμφωνα με την μελέτη, η παχυσαρκία αποτελεί ανεξάρτητο παράγοντα κινδύνου για εγκεφαλικό, πέρα από άλλους παράγοντες, όπως το κάπνισμα, η ηλικία και η υψηλή πίεση. Σε έναν άνθρωπο με κανονική πίεση, η παχυσαρκία αυξάνει κατά 6% τον κίνδυνο για εγκεφαλικό, ενώ σε κάποιον με υψηλή πίεση η παχυσαρκία αυξάνει τον κίνδυνο κατά 25%.

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι όλοι οι άνθρωποι, που θέλουν να αποφύγουν ένα εγκεφαλικό, πρέπει να προσέχουν τα παραπανίσια κιλά, ελέγχοντας την καθημερινή λήψη θερμίδων και κάνοντας τακτική σωματική άσκηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



~** Η μοναξιά αυξάνει την πίεση .
Υγεια .Εκτός από την ψυχολογική υγεία, η μοναξιά επιδρά αρνητικά και στη σωματική, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα Αμερικανών επιστημόνων οι οποίοι διαπίστωσαν μεγάλη συσχέτιση ανάμεσα στη μοναξιά και στην αύξηση της πίεσης του αίματος, ιδίως σε άτομα άνω των 50 ετών.
Σύμφωνα με την έρευνα που διήρκησε πέντε χρόνια και διενεργήθηκε σε άτομα ηλικίας 50-68 ετών, οι επιπτώσεις είναι δυνατό να εμφανιστούν σε ορίζοντα έως και τεσσάρων χρόνων και είναι ανεξάρτητες από τους υπόλοιπους παράγοντες που αυξάνουν την πίεση, όπως το κάπνισμα και η παχυσαρκία.

Η έλλειψη επαφής με άλλους ανθρώπους όχι μόνο κάνει κάποιον δυστυχισμένο, αλλά επιδρά αρνητικά και στη σωματική υγεία του. "Η μοναξιά λειτουργεί ως ανεξάρτητος παράγων κινδύνου για την υγεία", τονίζει η δρα Λουίζ Χόκλι του Πανεπιστημίου του Σικάγου που επιμελήθηκε της έρευνας. Η υψηλή πίεση, σημειώνει, συχνά θεωρείται "βουβή απειλή", ακριβώς επειδή συνήθως δεν έχει συμπτώματα, αλλά υποσκάπτει την υγεία με πολλούς τρόπους. Μεταξύ άλλων, αυξάνει τον κίνδυνο για έμφραγμα και εγκεφαλικό, ενώ διαταράσσει τη λειτουργία των νεφρών.
Στην έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Psychology and Ageing", σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, διαπιστώθηκε σαφής συσχέτιση ανάμεσα στα αισθήματα κοινωνικής απομόνωσης και μοναξιάς και στην αυξημένη πίεση του αίματος. Η σχέση μοναξιάς-πίεσης δεν ήταν αισθητή κατά την πρώτη διετία, αλλά στη συνέχεια γινόταν ολοένα πιο έντονη μέχρι και τέσσερα χρόνια αργότερα.


Ακόμα και άνθρωποι με μέτρια επίπεδα μοναξιάς παρουσίαζαν αύξηση της πίεσης μετά από ένα χρονικό διάστημα. Οι πιο μοναχικοί από όλους (η αξιολόγηση βασίστηκε σε απαντήσεις σε ερωτηματολόγια σχετικά με τα συναισθήματα των συμμετεχόντων στην έρευνα) σημείωσαν αύξηση της πίεσης κατά τουλάχιστον 10%, κατά μέσο όρο.

AΠΕ-ΜΠΕ



~**
"Μυστικός Δείπνος" και παχυσαρκία .
Τριτη, 23 03 2010 Υγεια .
Σταδιακά και σταθερά αυξάνονται οι μερίδες και τα πιάτα στους πίνακες για τον "Μυστικό Δείπνο" που οι ζωγράφοι δημιούργησαν στο πέρασμα του χρόνου, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Όσο πιο πρόσφατος είναι ένας "Μυστικός Δείπνος", τόσο περισσότερο φαγητό απεικονίζονται να τρώνε ο Χριστός και οι μαθητές του, κάτι που, κατά τους ερευνητές, αντανακλά τη σταδιακή τάση της κοινωνίας για παχυσαρκία, η οποία φαίνεται πως έχει ρίζες πολύ παλαιότερες από ό,τι νόμιζαν οι επιστήμονες.



Η μελέτη, από τον καθηγητή Μπράιαν Γουόνσινκ, διευθυντή του Εργαστηρίου Τροφών του πανεπιστημίου Κορνέλ, και τον αδελφό του Κρεγκ που είναι καθηγητής θρησκευτικών σπουδών στο κολέγιο 'Wesleyean' της Βιρτζίνια, θα δημοσιευτεί στο διεθνές περιοδικό παχυσαρκίας "The International Journal of Obesity", σύμφωνα με το "Live Science".

Η έρευνα ανέλυσε τους 52 πιο διάσημους "Μυστικούς Δείπνους" στην παγκόσμια ιστορία της ζωγραφικής, οι οποίοι χρονολογούνται χονδρικά μεταξύ των ετών 1000 και 2000.

Συγκρίνοντας το μέσο μέγεθος των πιάτων και των μερίδων, η έρευνα διαπίστωσε ότι, κατά τα τελευταία 1.000 χρόνια, το μέγεθος των μερίδων φαγητού στον "Μυστικό Δείπνο" διαχρονικά έχει αυξηθεί κατά 69%, των πιάτων κατά 66%, ενώ οι φραντζόλες του ψωμιού πάνω στο τραπέζι κατά 23%.

Η διαχρονική ανάλυση διευκολύνθηκε από υπολογιστές, που "σκάναραν" τους πίνακες και υπολόγισαν τις διαστάσεις των απεικονιζόμενων φαγητών ανεξάρτητα με τον προσανατολισμό του πίνακα.

"Κατά την τελευταία χιλιετία έχουμε γίνει μάρτυρες δραματικών αυξήσεων στην παραγωγή, τη διαθεσιμότητα, την ασφάλεια, την αφθονία και τις τιμές των τροφίμων. Καθώς η τέχνη μιμείται τη ζωή, οι αλλαγές αυτές έχουν αντικατοπτριστεί στις ζωγραφικές απεικονίσεις του πιο διάσημου δείπνου στην ιστορία", δήλωσε ο Γουόνσινκ, που είναι συγγραφέας του βιβλίου "Ασυλλόγιστη Διατροφή: Γιατί τρώμε περισσότερο από όσο νομίζουμε".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


~**Ο/Η Parthenon Sculptures έστειλε μήνυμα στα μέλη του Το νέο μουσείο Ακρόπολης να ηγηθεί της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα.

Parthenon SculpturesApril 14, 2010 at 1:12pm
Θέμα: Εσείς ξέρατε ήδη... τον τρόπο...
Εσείς ξέρατε ήδη τον δρόμο που δεν είναι άλλος από το ένα εκατομμύριο ΕΠΙΣΗΜΕΣ υπογραφές!Από σήμερα ένας νέος σύμμαχος στον αγώνα μας για την επιστροφή των γλυπτών...Επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο. http://www.facebook.com/l/6c911;www.bringthemback.org The Parthenonblog http://www.facebook.com/l/6c911;parthenon-sculptures.blogspot.com/
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=395475214328&mid=230218cG3dd6e022G133c182G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**[fireflyflash] AGGELIOSIMO TRANSFORMS JOURNALISTS TO PARROTS!‏
Από:
fireflyflash@yahoogroups.com εκ μέρους eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 3:03:36 μμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

Greek journalists are rewarded for their disgusting support of Graecokleptocracy with aggeliosimo, an unfair 20% charge on all advertising, going to the pension fund of their union. All advertisers now have to pay 41% surcharge, 21% VAT and 20% aggeliosimo. This abuse of advertisers and the media is condoned by Fourth Reich, but it puts many media out of business.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros.Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that most newsrooms of America and Europe are infested with antivenitist apes, and their mindset spills over into the news coverage, producing biased news stories on many issues, such as kleptocracy, taxes, environment, government, insurance, and health. Infamous Greek journalists received 100 million euros from Siemens, in order to keep their mouths shut about the billion-euro-kickbacks to Graecokleptocrats!Venitis claims that the mainstream media are unfair, unbalanced, banal, vane, and hoipolloi trash. Newspapers have become screed wraps of DVDs. TV news has sold its soul to rabblerousers and pullpeddlers and is full of set-up arguments. Reporters have been transformed to statist parrots who doubledip in the state treasury. Anchormen have become the czars of statist banality and propaganda. Guest coordinators have developed the deepest throats in the publicity market! The truth can be found only in the Internet.Forestalling logic, mainly by bluff, intimidation, mudslinging, innuendos, quoting out of context, and getting out of issue, is characteristic of most political debates. Staged argument is the new trend of TV news, in order to raise their audience ratings with melodramatic excitement. Four channels dominate the Greek TV market, brainwashing Greeks in whatever direction they wish, and establishing their own agenda. Their reporters doubledip in the Greek treasury, in order to promote socialist propaganda and nonsense. Greek nudnik anchors misinform hoi polloi surrounded by antivenitist parrots. TV stations always invite the same characters, those shrews who repeat the same nonsense adinfinitum and adnauseam. Most Greek journalists are in cahoots with the two statist mafias, Pasok and Nea Democratia, to dumb down hoi polloi, in order to perpetuate the corrupt status quo. That's why Greeks browse the Internet in order to find the truth.Because our brains retain stories better than any other form of information, we develop shortcuts to handle all the information we need to in the modern world. The most important shortcut is the narrative. The narrative is the quick story that has developed over a long period of time for any organization, company or important public figure. It's the way we store and organize the information. The narrative elicits and disseminates knowledge, encourages collaboration, generates new ideas, and ignites change. All TV parrots use narratives to promote their nonsense.The Fairness Doctrine, aka Censorship Doctrine, was a policy of the United States Federal Communications Commission(FCC), introduced in 1949, that required the holders of broadcast licenses both to present controversial issues of public importance and to do so in a manner that was honest, equitable and balanced. The Fairness Doctrine should not be confused with the Equal Time rule. The Fairness Doctrine deals with discussion of controversial issues, while the Equal Time rule deals only with political candidates. In 1987, the FCC abolished the Fairness Doctrine, prompting some to urge its reintroduction through either Commission policy or Congressional legislation.The equal-time rule specifies that radio and television broadcast stations must provide an equivalent opportunity to any opposing political candidates who request it. This means, for example that if a station gives one free minute to a candidate on the prime time, it must do the same for another candidate. However, there are four exceptions: if the air-time was in a documentary, bona fide news interview, scheduled newscast or an on-the-spot news event the equal-time rule is not valid. Since 1983, political debates not hosted by the media station are considered news events, thus may include only major-party candidates without having to offer air time to minor-party or independent candidates.Antivenitists want to reimpose the Fairness Doctrine, and they now have even more weapons with which they can silence venitists. And now they are seeking to expand their censorship to the internet, and beyond! Communications commissars can use different regulations, like localism and media diversity, to achieve the exact same Fairness Doctrinesque results, silencing the venitist talk radio hosts we love and count on every day. Commissars believe the federal government has a role in deciding what your local interests are, in your town on your local talk radio station, and want to not renew their licenses based on what they think you need to hear. Antivenitists and bureaucrats also seek to impose media diversity regulations, to force some station owners out and allow their hand-picked cronies in .Commissars declare that given the new political climate, kleptocrats have a tremendous opportunity going forward to reinvigorate media, to ensure that the public airwaves truly deliver the kind of news and information that kleptocrats need to sustain democratic dialogue and to reflect the great diversity of West.Journalists never report what's happening in kangaroo courts. Venitis points out a kangaroo court is a sham legal proceeding. It denies due process rights in the name of expediency. Such rights include the right to summon witnesses, the right of cross-examination, the right not to be tried on secret evidence, the right to exclude judges or jurors on the grounds of partiality or conflict of interest. The outcome of a trial by kangaroo court is essentially determined in advance. Kangaroo court comes from the notion of justice proceeding by leaps, like a kangaroo. Adding insult to injury, the 200 Graecokleptocrats who robbed 200 billion euros since dictatorship in 1974 established kangaroo courts in the Greek parliament to investigate themselves for various scandals! There are 300 Graecokleptocrats in the Greek parliament. This means two out of three judges are the culprits themselves! These are the people who got two billion euro kickbacks from Siemens the last ten years, churned 80 billion euros of pension funds of poor Greek workers, gave huge valuable land to monasteries in exchange for kickbacks, got many billion euro kickbacks from military purchaces, traded antitrust panenalties for kickbacks, and myriad more scandals. Moreover, Graecokleptocrats will get several million euros in overtime payments for investigating themselves! No wonder, Greece is broke.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 69
Visit Your Group

~**Ο/Η Enimerosi Diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του To LINK για το Δευτερο DVD.

Enimerosi DiadiktioApril 13, 2010 at 4:18am
Θέμα: Το ΔΕΥΤΕΡΟ..............
Πόσες φορές πλατινένιο έγινε το Ροζ DVD ΕΔΩ http://www.facebook.com/l/d7555;news24gr.blogspot.com/2010/04/dvd_13.html ΚΑι σχετικα με το ΔΕΥΤΕΡΟ DVD διαβαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.... http://www.facebook.com/l/d7555;flaturl.com/TZOULIA
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1416695978691&mid=22e58deG3dd6e022G132d89dG0&n_m=snstam@gmail.com.-

~** Η Thenia σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Εν... Δελφοίς Έψιλον". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=42580071565&mid=22e55dcG56358b7cG1b9be32G6&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~**Ο/Η Constantinos Iasonos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Boutique Uptown.

Constantinos IasonosApril 13, 2010 at 3:38am
Θέμα: Greek Night is Back!
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως και η αυριανή νύχτα ανήκει στο Boutique Uptown με το απόλυτο Greek Night της πόλης.Σας περιμένουμε για να χορέψουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μουσικές επιλογές του Dj Nik. Ακούμε μόνο ελληνική μουσική, παλιές και καινούργιες επιτυχίες μιξαρισμένες μοναδικά για ατελείωτο κέφι!Τετάρτη 14 Απριλίου στις 22:30κρατήσεις: 77 77 22 31
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=412533996404&mid=22e535fG3dd6e022G132d5eaG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Ο/Η Constantinos Iasonos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Boutique Uptown.

Constantinos IasonosApril 13, 2010 at 3:38am
Θέμα: Greek Night is Back!
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως και η αυριανή νύχτα ανήκει στο Boutique Uptown με το απόλυτο Greek Night της πόλης.Σας περιμένουμε για να χορέψουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μουσικές επιλογές του Dj Nik. Ακούμε μόνο ελληνική μουσική, παλιές και καινούργιες επιτυχίες μιξαρισμένες μοναδικά για ατελείωτο κέφι!Τετάρτη 14 Απριλίου στις 22:30κρατήσεις: 77 77 22 31
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=412533996404&mid=22e51adG56358b7cG1b9bc1fG0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

~** Η Xenia έγινε θαυμαστής της σελίδας SMSnow.gr στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FSMSnowgr%2F365571032148&mid=22e4e40G3dd6e022G132d3aeG4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Redman σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Paidia sygxarhthria gia th douleia sas!Pws ta pame;Ola kala;8a 8elame th gnwmh sas gia th selida mas... http://www.opadoi.gr/forum/ kai http://www.opadoi.gr/Mas endiaferei poly!Xarhs- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Redman/ .-
http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/24042010.html ,

~**Γεια σου Stamatios,
Η Κικη σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Κικη Ασπιωτη ZISE TO KATHE LEPTO POU PERNAI APO TIN ZOI SOU OSO PIO EDONA DORIS.....I ZOI MAS EINAI POLITIMI AS TIS CHARISOUME OSI PIO POLI OMORFIA DOROUME....
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Κικη που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Nikos ParasiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Dimitris AthanasiouΠροσθέστε ως Φίλο

ΕΛΙΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥΠροσθέστε ως Φίλο

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣΠροσθέστε ως Φίλο

Αντιγόνη ΛουμάκουΠροσθέστε ως Φίλο

Afroditi IpsilantiΠροσθέστε ως Φίλο

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Κικη:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Κικη ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000641562194&mid=22e4722G3dd6e022G132d0c1G1b&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Ο/Η Iakovoy Spiros έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Iakovoy SpirosApril 13, 2010 at 1:50am
Θέμα: ΧΡΙΣΤΟΣ=ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ( ΟΜΙΛΙΑ )
http://www.facebook.com/l/bf322;www.youtube.com/watch?v=68oyGwDt8G4

http://www.facebook.com/l/bf322;www.youtube.com/watch?v=Kg7v_2Ks560

http://www.facebook.com/l/bf322;www.youtube.com/watch?v=epC4Cll2UxY

http://www.facebook.com/l/bf322;www.youtube.com/watch?v=W8k2uTpk-gE

http://www.facebook.com/l/bf322;www.youtube.com/watch?v=H2b3kvuuMpU

http://www.facebook.com/l/bf322;www.youtube.com/watch?v=YY4c16fQnLk

http://www.facebook.com/l/bf322;www.youtube.com/watch?v=sGzMhPaqKSc http://www.facebook.com/l/bf322;www.youtube.com/watch?v=WvSxhdYo1EU
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1340974258827&mid=22e3788G56358b7cG1b9b0eeG0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

~** Ο/Η Κικη Ασπιωτη σχολίασε την φωτογραφία σας. «kalispera se eufaristo poli!!!!!!!!!!!» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30769906&id=1037492258&mid=2302ca9G3dd6e022G133c974G9&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια: