ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Το  αγιάζι  της ενημέρωσης  Παρασκευή  18  Ιανουαρίου  2013  :

Το  ποντικάκι  μας  κοντά στην καθημερινότητα  της ενημέρωσης ! :
***  Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :

***  Σε Προανακριτική Επιτροπή παραπέμφθηκε o Γ. Παπακωνσταντίνου :
Σε Προανακριτική Επιτροπή παραπέμφθηκε o Γ. ΠαπακωνσταντίνουΓ. Παπακωνσταντίνου (c) ant1online * Υστερα από θυελλώδη συνεδρίαση άνω των 14 ωρών, στην οποία κυριάρχησε διαδικαστικό χάος περί την ψηφοφορία και η σφοδρή, εφ όλης της ύλης, αντιπαράθεση των Ευάγγελου Βενιζέλου και Αλέξη Τσίπρα, η Βουλή των Ελλήνων ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την διερεύνηση τυχόν ευθυνών για τη λίστα Λαγκάρντ, μόνο για τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Η υπό συγκρότηση Επιτροπή θα αποτελείται από 15 βουλευτές. Καλούνται να έχουν παραδώσει το πόρισμά τους έως τις 25 Φεβρουαρίου. -
Σε Προανακριτική Επιτροπή παραπέμφθηκε o Γ. Παπακωνσταντίνου
* Υπέρ της πρότασης που είχαν καταθέσει Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ετάχθησαν 265 βουλευτές «κατά» 6 και «παρών» ψήφισαν 3.
* Και στις 4 κάλπες ψήφισε η πλειονότητα των βουλευτών της ΝΔH μεγάλη πλειονίοτητα των βουλευτών της ΝΔ επέλεξε να ψηφίσει και στις τέσσερις κάλπες και όχι μόνον στην πρώτη που αφορούσε τον προτεινόμενο από το κόμμα τους προς παραπομπή κ. Παπακωνσταντίνου. Από τους 124 παρόντες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος , 85 επέλεξαν και τις τέσσερις κάλπες, ένας (ο κ. Π. Σιούφας) ψήφισε στις δυο κάλπες για τους κκ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο, ενώ 38 περιορίστηκαν να ψηφίσουν μόνο στην πρώτη κάλπη για τον κ. Παπακωνσταντίνου. Την μια κάλπη επέλεξαν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Σε Προανακριτική Επιτροπή παραπέμφθηκε o Γ. Παπακωνσταντίνου
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Στην πρώτη κάλπη που αφορούσε τον πρώην υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου βρέθηκαν 294 ψηφοδέλτια, από τα οποία έγκυρα ήταν 286, τα άκυρα 5, ενώ υπήρξαν και τρία λευκά ψηφοδέλτια.
Υπέρ της πρότασης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ψήφισαν 265 βουλευτές, κατά ψήφισαν 6, ενώ «παρών» δήλωσαν τρεις. -  Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν 129 βουλευτές, καταψήφισαν 26, ενώ «παρών» δήλωσαν 4. -    Υπέρ της πρότασης ΑΝΕΛ - ΧΑ ψήφισαν 110 βουλευτές, κατά 28, ενώ «παρών» δήλωσαν τρεις βουλευτές.
Σε Προανακριτική Επιτροπή παραπέμφθηκε o Γ. Παπακωνσταντίνου
* ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣτην κάλπη για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, βρέθηκαν 225 ψηφοδέλτια, από τα οποία έγκυρα ήταν 154, άκυρα 15 και λευκά 56.
Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν 124 βουλευτές, κατά 24,ενώ «παρών» δήλωσαν 2.
Υπέρ της πρότασης ΑΝΕΛ- ΧΑ ψήφισαν 104 βουλευτές, κατά 23, ενώ «παρών» δήλωσε ένας.
Σε Προανακριτική Επιτροπή παραπέμφθηκε o Γ. Παπακωνσταντίνου
* ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Στην τρίτη κάλπη για τον Γιώργο Παπανδρέου βρέθηκαν 224 ψηφοδέλτια, από τα οποία έγκυρα ήταν 107, άκυρα 14 και λευκά 103. Υπέρ της πρότασης παραπομπής του πρώην Πρωθυπουργού, τάχθηκαν 80, κατά 19, ενώ «παρών» δήλωσαν 8.
Σε Προανακριτική Επιτροπή παραπέμφθηκε o Γ. Παπακωνσταντίνου
* ΓΙΑ ΤΟΝ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ
Στην τέταρτη κάλπη για τον κ. Λουκά Παπαδήμο βρέθηκαν 221 ψηφοδέλτια, εκ των οποίων 114 έγκυρα, άκυρα 7 και 111 λευκά.  -  Υπέρ της πρότασης ΑΝΕΛ - ΧΑ τάχθηκαν 63 βουλευτές, κατά τάχθηκαν 34 και «παρών» δήλωσαν 6.- 
Σε Προανακριτική Επιτροπή παραπέμφθηκε o Γ. Παπακωνσταντίνου
* Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η καταγραφή των βουλευτών που επέλεξαν να ψηφίσουν μονάχα σε μία κάλπη - την πρώτη που αφορούσε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Πρόκειται για τους εξής βουλευτές:
Σε Προανακριτική Επιτροπή παραπέμφθηκε o Γ. Παπακωνσταντίνου
Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρ. Λαζαρίδης, Πύρρος Δήμας, Δ. Αβραμόπουλος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Φωτεινή Πιπιλή, Νότης Μηταράκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Σοφία Βούλτεψη, Βύρων Πολύδωρας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Α. Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Θάνος Μωραίτης, Ιωάννης Μανιάτης, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Χρήστος Γκόκας, Μάκης Βορίδης, Αθανάσιος Μπούρας, Παρασκευή Χριστοφιλοπούλου, Γιώργος Παπανδρέου, Απόστολος Κακλαμάνης, Μάριος Σαλμάς, Ευάγγελος Μπασιάκος, Γιάννης Καράμπελας, Βασίλης Υψηλάντης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Συμεών Κεδίκογλου (ΠΑΣΟΚ), Ιωάννης Κουτσούκος, Γεωργία Μπατσαρά, Λευτέρης Αυγενάκης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Σταύρος Καλαφάτης, Γιάννης Ιωαννίδης, Ευ. Βενιζέλος (σ.σ. σε μία μόνο κάλπη είχε δικαίωμα να πάει) Σταύρος Καλογιάννης, 'Αννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, Μιχάλης Κασσής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Καλαντζής, Ασημίνα Σκόνδρα, Σπύρος Ταλιαδούρος, Γιώργος Γεωργαντάς, Πάρις Κουκουλόπουλος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, Γιάννης Βρούτσης, Παναγιώτης Ρήγας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Χρήστος Κέλλας, Φίλιππος Σαχινίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Αθανάσιος Νάκος, Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Δημήτρης Σαλτούρος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Διονύσης Σταμενίτης, Κώστας Κουκοδήμος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Μάνη Παπαδημητρίου, Δημήτρης Τσουμάνης, Αχμέτ Χατζή Οσμάν, Κωνσταντίνος Σκρέκας, Ευθύμιος Καρανάσιος, Ιωάννης Δριβελέγκας Κωστής Μουσουρούλης, Κώστας Τριαντάφυλλος. Ο βουλευτής της ΝΔ, Παύλος Σιούφας ψήφισε μόνο στην κάλπη για Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο.
Σε Προανακριτική Επιτροπή παραπέμφθηκε o Γ. Παπακωνσταντίνου
* Η Θεοδώρα Τζάκρη είναι η μόνη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε και στις τέσσερις κάλπες.

Aκολουθούν σχετικά  Βίντεο  :
** BOYΛΗ κόντρα Βενιζέλου Τσίπρα 2013 :

http://youtu.be/gNzUwI5_F8E  ,



** Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Α. ΤΣΙΠΡΑΣ Βουλή 17-01-2013 :

http://youtu.be/Tn8muTbMCY0  ,



***  Βρήκαν κλεμμένες ολόκληρες περιουσίες μετά από έρευνες σε σπίτια Ρουμάνων :
  
*  Σπουδαία επιτυχία κατάφερε το Α.Τ. Κυπαρισσίας, σε συνεργασία με τη Β’ ΟΠΚΕ, καθώς μετά από αξιοποίηση πληροφορίας και έρευνες σε τέσσερα σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας, βρήκαν κλεμμένες ολόκληρες περιουσίες! Φιάλες υγραερίου, ποδήλατα, χορτοκοπτικά, γεννήτριες, βενζινομηχανές, ηλεκτρογεννήτριες, αλυσοπρίονα, τηλεοράσεις, ηλεκτρική σκούπα, φορητοί υπολογιστές, εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, χρυσαφικά, μαχαίρια, τσεκούρι, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, περούκα, καπέλο, κουζίνα, κλειδιά, σφραγίδες, ποτά, ακόμη και βάζα με μέλι και τσάι, είναι μερικά μόνο από όσα βρήκαν οι άνδρες του Α.Τ. Κυπαρισσίας και της Β’ ΟΠΚΕ στις έρευνες που έκαναν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού!
 Έχουν προσαχθεί επτά Ρουμάνοι, σε βάρος ενός εκ των οποίων υπάρχει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Μιλώντας αργά χθες βράδυ στο «Θ» ο διοικητής του Α.Τ. Κυπαρισσίας αστυνόμος Α’ Γ. Κρυοβρυσανάκης, τόνισε: «Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφορίας, από την υπηρεσία μας, σε συνεργασία με τη Β’ ΟΠΚΕ και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, διενεργήσαμε κατ’ οίκον έρευνες σε τέσσερα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας. Έχουν προσαχθεί επτά Ρουμάνοι αλλοδαποί και από τις έρευνές μας έχουν βρεθεί πάρα πολλά αντικείμενα, εκ των οποίων αρκετά είναι κλοπιμαία και έχουν αναγνωριστεί από πολίτες που έχουν προσέλθει στην υπηρεσία μας.
 Έχουν βρεθεί και αντικείμενα που υπάγονται στο νόμο περί όπλων και ειδικά μια πολύ επικίνδυνη συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, η λεγόμενη “teases”. Επιπρόσθετα, για έναν εκ των αλλοδαπών υπήρχε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για αδικήματα που είχε διαπράξει στη χώρα του».
Σημειώνουμε ότι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει θύματα κλοπών καλό θα είναι να μεταβούν στο Α.Τ. Κυπαρισσίας για αναγνώριση δικών τους κλεμμένων αντικειμένων.
του Ηλία Γιαννόπουλου

*** Στη Βουλή η συμπληρωματική αναφορά για τη λίστα Λαγκάρντ :
  * Διαβιβάστηκε  στην Ελληνική  Βουλή , από  τον Υπουργό Δικαιοσύνης  , συμπληρωματική αναφορά  των οιονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπονή  και  Σπύρου  Μουζακίτη , με  επισυναπτώμενα  έγγραφα σχετικά  με την Λίστα Λαγκάρντ .-

***  Αγόρασαν σπίτι στην Καλαμάτα Σταυροπούλου- Χατζηπαναγιώτης :
*  Σύμφωνα με ρεπορτάζ της στήλης life-style του "Πρώτου Θέματος" πριν από μερικούς μήνες η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, αγόρασαν ένα ακόμη σπίτι στην Καλαμάτα με κήπο και υπέροχη θέα το οποίο έχει γίνει ο ιδανικός προορισμός τους για τα Δευτερότριτα που δεν παίζουν στο θέατρο και χρειάζονται μια γρήγορη απόδραση από την Αθήνα.
 Είναι γνωστό πως οι δυο φίλοι συγκατοικούν στο Περιστέρι από το 2001.
 Η Βίκυ Σταυροπούλου αυτή την περίοδο συζητάει για το αν το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία με την παράσταση που πρωταγωνιστεί «μια τρελή τρελή Σαραντάρα», ενώ ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πρωταγωνιστεί συνεχίζει με το Rain man στο θέατρο Γκλόρια.- πηγή: protothema.gr .-

*** Κυπαρισσία: «Μπατάρισε» περισσότερο το σπασμένο σε τρία κομμάτια τοιχίο… :
  
*  Με τη θαλασσοταραχή των δύο προηγούμενων ημερών, χωρίς να έχει καν μεγάλη ένταση, «μπατάρισε» ακόμη περισσότερο το σπασμένο σε τρία κομμάτια τοιχίο που ενώνει τον παλιό με τον καινούργιο προσήνεμο μώλο του λιμανιού της Κυπαρισσίας. Αυτή η εξέλιξη, βέβαια, δεν εκπλήσσει ούτε και ξαφνιάζει κανέναν, καθώς μετά τη θαλασσοταραχή στις 10 Δεκέμβρη όταν με τους κυματισμούς που υπήρξαν τότε, το κομμάτι που ενώνει τον παλιό με τον καινούργιο προσήνεμο μώλο στο λιμάνι Κυπαρισσίας έσπασε στα τρία και τα κομμάτια πήραν επικίνδυνη κλίση για κατάρρευση, το χθεσινό «μπατάρισμα» με ακόμα μεγαλύτερη κλίση ήρθε σαν φυσική συνέχεια. Πλέον, έρχεται ένα βήμα πιο κοντά ο κίνδυνος της ολοκληρωτικής κατάρρευσής του τοιχίου που ενώνει τον παλιό με τον καινούργιο προσήνεμο μώλο! Δυστυχώς, με τον τραγικότερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και ανησυχίες αλιέων, πολιτών αλλά και κάποιων εκ των αυτοδιοικητικών της περιοχής για τον κίνδυνο, που εδώ και χρόνια ήταν ορατός για το συγκεκριμένο κομμάτι του λιμανιού και φώναζαν για την ανάγκη άμεσης προστασίας του λιμανιού και του συγκεκριμένου κομματιού. Όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, είχαμε διαρκώς - για το θέμα του λιμανιού της Κυπαρισσίας - συσκέψεις επί συσκέψεων, επισκέψεις στο λιμάνι, αυτοψίες, προγραμματικές συμβάσεις για μελέτες, που ώ του θαύματος, όπως έχουμε ξαναγράψει, ενώ επισήμως δηλώνονταν πως υπεγράφησαν, μετά από δύο χρόνια ανακάλυψαν οι αρμόδιοι πως δεν είχαν υπογραφεί (!), εξαγγελίες και διαβεβαιώσεις επισήμων θεσμικών παραγόντων, αλλά τελικά, άμεσα και έγκαιρα παρέμβαση ουσιαστική δεν έγινε. Ούτε ακόμη έχει γίνει και το θέμα της προστασίας και θωράκισης του λιμανιού και του συγκεκριμένου τμήματός του, που καταρρέει, συνεχίζει να μελετάται! Το στηθαίο του κομματιού που ενώνει τον παλιό με τον καινούργιο προσήνεμο μώλο, γυμνό και απροστάτευτο από μπλόκια, παραδίδεται, σε κάθε θαλασσοταραχή, στην ορμή και τη μανία των κυμάτων, ενώ η βάση του, που από προηγούμενες θαλασσοταραχές έχει σπάσει, διαλύεται συνεχώς και περισσότερο και τα νερά της θάλασσας μπαίνουν μέσα στο λιμάνι και από πάνω και αποκάτω. Είναι ζήτημα χρόνου, με τους κυματισμούς, το πότε θα καταρρεύσουν τα τρία, πια, κομμάτια του στηθαίου και το λιμάνι θα υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή. Πότε, άραγε, θα τελειώσουν οι διαδικασίες για την υλοποίηση, επιτέλους, παρεμβάσεων, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση για τις ζημιές στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, του διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, Παναγιώτη Γιαννακέα, σύμφωνα με την οποία εισηγήθηκε «Το ταχύτερο δυνατόν να γίνει προστασία της πληγείσας περιοχής του προσήνεμου μώλου στο λιμάνι της Κυπαρισσίας με φυσικούς ογκόλιθους από έξι τόνους έως 12 τόνους, που θα τοποθετηθούν ως εξωτερική θωράκιση του μώλου ώστε να αυξήσουμε την προστασία του έργου στο μέτρο του δυνατού ενόψει της χειμερινής περιόδου 2012-2013; Του Ηλία Γιαννόπουλου

*** Φυλάκιση 4 ετών σε οδηγό νταλίκας με λαθραία τσιγάρα :
ης Βίκυς Βετουλάκη
 Σε 4 χρόνια φυλάκισης καταδικάσθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας Ρωσοπόντιος, ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2011 συνελήφθη έξω από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας να οδηγεί νταλίκα με 500 χαρτοκιβώτια που περιείχαν 250.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες για λαθρεμπορία, ισχυριζόμενος ότι αναζητώντας δουλειά τον προσέλαβαν να μεταφέρει το όχημα από την Καλαμάτα στην Αθήνα, χωρίς όμως να γνωρίζει το φορτίο.
 Λαθραία τσιγάρα
Οι αστυνομικοί που σταμάτησαν το φορτηγό για έλεγχο βρήκαν τα λαθραία τσιγάρα ανάμεσα σε ανταλλακτικά και μπαταρίες αυτοκινήτων, ενώ διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστή η άδεια κυκλοφορίας του φορτηγού, όπως και ο αριθμός πλαισίου του κινητήρα.
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε ότι είναι οδηγός φορτηγών και πήγαινε σε κατάστημα – στέκι στον Ασπρόπυργο, όπου μπορούσε κάποιος να τον αναζητήσει για εργασία.
 Εκεί, τον πλησίασε ένας άντρας, ο οποίος του ζήτησε να μεταφέρει το φορτηγό από την Καλαμάτα στην Αθήνα, αντί 800 - 1.000 ευρώ.
Συμφώνησαν και το βράδυ ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο του «εργοδότη» για Καλαμάτα. Στο δρόμο, όπως είπε, σταμάτησαν πολλές φορές, ενώ μιλούσε αρκετά στο τηλέφωνο. Σε ερώτηση, μάλιστα, της προέδρου απάντησε πως υποπτεύθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά φοβήθηκε να κάνει κάτι.
 Όταν έφτασαν ξημερώματα στην Καλαμάτα, παρέλαβε το φορτηγό έξω από τη Βελίκα και ξεκίνησε για Ελευσίνα, όπου θα το παρέδιδε, αλλά λίγα χιλιόμετρα μετά τον σταμάτησε η Αστυνομία. Επίσης, είπε πως όταν έφτασαν στο φορτηγό, εκεί ήταν ένα άλλο άτομο, το οποίο έφυγε με εκείνον που τον είχε μεταφέρει από την Αθήνα.
 Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, αφού δε δέχτηκε τον ισχυρισμό πως δε γνώριζε το φορτίο της νταλίκας.-

***  Stop στην έρευνα ανώνυμων καταγγελιών από το ΣΔΟΕ :

*  Το ενδεχόμενο να τεθούν ασφαλιστικές δικλείδες, ώστε το ΣΔΟΕ να μη δέχεται και, άρα, να μην ερευνά ανώνυμες καταγγελίες κατά δημόσιων λειτουργών για περιπτώσεις διαφθοράς, εξετάζει η κυβέρνηση μετά το «τσουνάμι» από λίστες που είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας.
Μάλιστα, σχετικό αίτημα επρόκειτο να καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το προεδρείο της ΚΕΔΕ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης των εκπροσώπων των δημάρχων με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, μετά και τη δημοσιοποίηση της «λίστας των 105» νυν και πρώην αιρετών που ελέγχονται για μαύρο χρήμα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΚΕΔΕ θα ζητήσει να προωθηθεί άμεσα και σχετική νομοθετική ρύθμιση, ώστε να μην υιοθετούνται ανώνυμες καταγγελίες κατά δημοσίων λειτουργών (οι οποίοι, σύμφωνα με το νόμο, θα πρέπει να ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα).
Σκοπός της ρύθμισης, σύμφωνα με την ΚΕΔΕ: «Αφενός, να σταματήσει ο διασυρμός και η διαπόμπευση των προσώπων και, αφετέρου, να επιτραπεί στο ΣΔΟΕ να επιτελεί ανεμπόδιστα το ρόλο του για τον οποίο έχει συσταθεί, δηλαδή την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος και τη διεύρυνση των δημοσίων εσόδων».
 Συμφωνία και από τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αίτημα της ΚΕΔΕ υποστηρίζει και ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στυλιανός Στασινόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνάντησής του με τους εκπροσώπους των δημάρχων προέτρεψε τους αιρετούς να ζητήσουν νομοθετική ρύθμιση, ώστε να τίθενται ασφαλιστικές δικλείδες σε σχέση με τους ελέγχους ανωνύμων καταγγελιών από τις Αρχές.
Κατά τη διάρκεια της συνάντηση ο κ. Στασινόπουλος υποστήριξε πως:
α) το 90% των καταγγελιών κατά αιρετών είναι ανώνυμες
β) ο ίδιος δεν έδωσε καμία λίστα σε κανέναν και
γ) η «λίστα των 105» αποτελεί «ανακύκλωση» της «λίστας Τριανταφυλλόπουλου» χωρίς τα πολιτικά πρόσωπα.
Μάλιστα, ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των δημάρχων ότι, αν και έχει ζητήσει ΕΔΕ για τη διαρροή της «λίστας Τριανταφυλλόπουλου» εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, ακόμη δεν έχει υπάρξει σχετικό πόρισμα.
 ΚΕΔΕ: Άμεση διαλεύκανση των υποθέσεων
Να σημειωθεί πως επιπλέον η ΚΕΔΕ από τον Αντώνη Ρουπακιώτη θα ζητούσε ό,τι ζήτησε και από τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ: «την άμεση διαλεύκανση όλων των υποθέσεων που αφορούν στον έλεγχο αιρετών και τη δημοσίευση των πορισμάτων και την απόδοση ευθυνών, εάν υπάρχουν».-

***  Και η Καλαμάτα μέσα στους προορισμούς των Αυστριακών στην Ελλάδα... :

Σημαντική αύξηση στη χωρητικότητα των πτήσεων από Αυστρία προς Ελλάδα
 Η Ελλάδα εμφανίζεται φέτος με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης στη χωρητικότητα πτήσεων από την Αυστρία σε τουριστικούς προορισμούς στο εξωτερικό, συγκεκριμένα κατά 15%, γεγονός που αποδεικνύει την αυξημένη ζήτηση για ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, εκτιμά ο διευθυντής του μεγαλύτερου αυστριακού τουριστικού ομίλου «Φερκέρμπιουρο», Μάρτιν Μπάχλεχνερ, σε χθεσινό δημοσίευμα της μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακής εφημερίδας «Κουρίρ».
 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σημαντική αυτή αύξηση ανάγεται και στο γεγονός ότι η Air Berlin, η δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική αεροπορική εταιρεία, έχει περιορίσει τις πτήσεις της σε προορισμούς στην Ανατολική Ευρώπη, προσφέροντας αντ’ αυτού επιπλέον απευθείας πτήσεις από τη Βιέννη προς ελληνικούς προορισμούς, ο αριθμός των οποίων έχει αυξηθεί σε 19, αντί των 11 μέχρι τώρα.
Νέοι ελληνικοί προορισμοί στο πρόγραμμα της εταιρείας, της οποίας τις πτήσεις από Βιέννη προς Ελλάδα δε θα χρησιμοποιούν μόνον Αυστριακοί αλλά και πολλοί Γερμανοί, είναι, μεταξύ άλλων, η Καλαμάτα, η Κάρπαθος, η Καβάλα, η Μυτιλήνη και ο Βόλος.-

***  Σαν σήμερα... στις 18 Ιανουαρίου
Πριν 94 χρόνια στη Μεσσηνία
 ΕΤΕΛΕΣΘΗΣΑΝ χθες εν Αμφεία οι γάμοι του ιδιοκτήτου και διαχειριστού του «Θάρρους» Μιχαήλ Αποστολάκη μετά της δεσποινίδος Αλεξάνδρας Ηλ. Κάρτσωνα. Ως παράνυμφος παρέστη ο έγκριτος της πόλεώς μας Ιατρός Θεμ. Αναστασιάδης.
-ΧΘΕΣ περί την 11ην νυχτερινήν ώραν, οπότε οι φιλήσυχοι Καλάμιοι πολίται είχον πέσει εις τας αγκάλας του Μορφέως, αποκαμόντες εκ της πολυμόχθου εργασίας της ημέρας, μία συνοικία ολόκληρος, τα καφφενεδάκια κατά την συνήθη επωνομασίαν, διετέλουν εν αναστατώσει επί μίαν σχεδόν ώραν. Μερικοί στρατιώται και πολίται αναμίξ, θύσαντες πλουσίως προηγουμένως εις τον Βάκχον, παρ’ ου και κατεφορτώθησαν, ήθελαν να λύσουν μερικάς μικροδιαφοράς των, αι οποίαι ανεφύησαν κατά την έφοδόν των εναντίον της κατοικίας μιάς κοινής γυναικός, πάντως όμως γυναικός, προς αγρίαν ξυλοκόπησιν των εν αυτή κατά την ώραν εκείνην.
ΟΛΟΙ λοιπόν ήρχισαν τας ανιέρους βλασφημίας εκ των οποίων απαίσιος ο ήχος εμόλυνε την βροχή, η οποία ζωηρά έπιπτε την ώραν εκείνην. Εννοείται η επίλυσις των διαφορών ανήκεν εις την οικείαν βούλησιν, διότι υπήρχον και περίστροφα, ενώ ούτε ίχνος καν χωροφύλακος ή περιπόλου. Αφού λοιπόν επανειλημμένως έφθασαν να συμπλακούν, αλλ’ απετράπη ο κίνδυνος και διεχωρίσθησαν, επί τέλους ανεχώρησαν.
ΤΩΡΑ πλέον τας βλασφημίας ηκολούθησαν εκκωφαντικά και άρρυθμα τραγούδια τα οποία συνοδεύονται και από συνεχείς ομοβροντίας πυροβολισμών. Τώρα εις βάρος τίνος; Αυτό ανήκει εις την αστυνομίαν. 
πηγή: Αρχείο "Θάρρους" 


Γεγονότα
 1817: Ο Ιωάννης Καποδίστριας γίνεται ελβετός πολίτης, σε αναγνώριση της συμβολής του στη δημιουργία του ομοσπονδιακού συστήματος της Ελβετίας.
1893: Οι αμερικανοί καλλιεργητές ζάχαρης καταλύουν τη μοναρχία στη Χαβάη, όταν εξαναγκάζουν σε παραίτηση τη βασίλισσα Λιλιουοαλάνι.
1904: Ο Βυσσινόκηπος του Άντον Τσέχοφ κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Τέχνης της Μόσχας.
1938: Η πρώτη διεθνής έκθεση σουρεαλισμού φιλοξενείται στην γκαλερί Καλών Τεχνών του Παρισιού (Νταλί, Έρνεστ, κλπ).
1962: Η διοίκηση του Ολυμπιακού εξαγγέλλει την κατασκευή γηπέδου στου Ρέντη, χωρητικότητας 110.000 θέσεων!
1991: Αρχίζει η επιχείρηση Καταιγίδα της Ερήμου, κατά την οποία οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους επιτίθενται εναντίον του Ιράκ, που έχει καταλάβει και προσαρτήσει το Κουβέιτ. Το ίδιο βράδυ, το Ιράκ εκτοξεύει οκτώ πυραύλους Σκουντ εναντίον του Ισραήλ.
 Γεννήσεις
 1501: Λέοναρντ Φουξ, γερμανός βοτανολόγος, που έδωσε το όνομά του στο φυτό Φούξια. (Θαν. 10/5/1556)
1860: Άντον Τσέχοφ, ρώσος θεατρικός συγγραφέας. (Ο Βυσσινόκηπος, Θείος Βάνιας, Τρεις Αδελφές) (Θαν. 2/7/1904)
1899: Αλ Καπόνε, ιταλόαμερικανός γκάνγκστερ που έδρασε στις ΗΠΑ την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. (Θαν. 25/1/1947)
 Θάνατοι
 395: Θεοδόσιος ο Μέγας, ο τελευταίος αυτοκράτορας της ενιαίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. (Γεν. 11/1/347)
1468: Γεώργιος Καστριώτης, γνωστότερος ως Σκεντέρμπεης, εθνικός ήρωας των Αλβανών. (Γεν. 6/5/1405)
1984: Γιάννης Κωνσταντινίδης, συνθέτης λόγιας μουσικής. Έγινε γνωστός ως Κώστας Γιαννίδης, γράφοντας τραγούδια ελαφράς μουσικής. (Γεν. 21/8/1903)   πηγή: www.sansimera.gr

***

*** ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση :

* * * Ο Σταύρος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τα έξοδα φοίτησης του γιου του Χρήστου Γεννάτου:
 * Παρουσία του Σταύρου Παπαδόπουλου και του γιου του πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του γηπέδου που φέρει το όνομά του, το συμβούλιο του Μεσσηνιακού. Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος, κάνοντας μάλιστα αυτοψία στον αγωνιστικό χώρο, ενημερώθηκε για τα δρώμενα στο σύλλογο, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Παρόντες ήταν τα περισσότερα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μεσσηνιακού, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Τσάκωνας και μέλη της οικογένειας του κ. Παπαδόπουλου.
 Το πιο σημαντικό και ευχάριστο παράλληλα νέο που έβγαλε η χθεσινή μέρα, έχει να κάνει με την ανάληψη των εξόδων φοίτησης του γιου του Χρήστου Γεννάτου, Γιάννη, που σπουδάζει στη Τσεχία. Ο κ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τα έξοδά του μέχρι την ολοκλήρωση του σπουδών του και αυτό είναι ένα ακόμη ξεκάθαρο στοιχείο της πολύπλευρης δράσης του προέδρου του Μεσσηνιακού, που δεν στέκεται μονάχα σε αγωνιστικά θέματα, αλλά φροντίζει να δείχνει σε κάθε ευκαιρία την ανθρωπιά και τη στήριξη σε ανθρώπους που δοκιμάζονται.  -  Ν. Μπ.

*** Για  την 4η  αγωνιστική  στην Ευρωλίγκα  του Ευρωμπάσκετ :
*
16/01/2013Αλμπα ΒερολίνουΠαναθηναϊκός73 -79
17/01/2013ΜπάμπεργκΑναντολού Εφές76-94
17/01/2013ΖαλγκίριςΤΣΣΚΑ Μόσχας73-87
17/01/2013Ουνικάχα ΜάλαγαΡεάλ Μαδρίτης64-72
17/01/2013ΜπεσίκταςΜπαρτσελόνα59-73
18/01/2013ΚίμκιΜακάμπι88-77 .- ^
18/01/2013Φενέρμπαχτσε ΟύλκερΚάχα Λαμποράλ75-97 .-^
18/01/2013ΟλυμπιακόςΣιένα72-74 .-^

Σήμερα
*** ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Πειραιώς  - ΣΙΕΝΑ  Ιταλίας 72-74 , ( 36-38 ).-^ Τα  δεκάλεπτα : 25-20 , 36-38 , 51-52 , 72-74 .-
ΟΙ  ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  :
Οι πέντε του Ολυμπιακού(Γιώργος Μπαρτζώκας): Παπανικολάου, Σπανούλης, Πρίντεζης, Σερμαντίνι και Μάντζαρης, Χάϊνς ,Στράτος  Περπέρογλου , Κώστας Σλούκας ,
Η  Σιένα  : Μπόμπι Μπράουν, Εζέ, Χάκετ, Μος και Κανγκούρ , Ρές , για τους Ιταλούς .

***  Πρόγραμμα και αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα:
4η Αγωνιστική (16-18/1/2013)
5ος Όμιλος
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου
Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)-Παναθηναϊκός 73-79 .-^
Πέμπτη, 17 ΙανουαρίουΜπάμπεργκ (Γερμανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία) 76-94 .-^
Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 64-72 .-^
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 73-87 .-^
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν Η Β.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4-0 8
Ρεάλ Μαδρίτης 4-0 8
Παναθηναϊκός 3-1 7
Αναντολού Εφές 3-1 7
Ουνικάχα Μάλαγα 1-3 5
Ζαλγκίρις Κάουνας 1-3 5
Μπάμπεργκ 0-4 4
Άλμπα Βερολίνου 0-4 4
6ος Όμιλος
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου
Μπεσίκτας (Τουρκία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 59-73 .-^
Παρασκευή, 18 ΙανουαρίουΟλυμπιακός-Σιένα (Ιταλία)  72-74 , (36-38)  .-
Κίμκι (Ρωσία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 88-77 .-^
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία)-Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία) 75-97 .- ^
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Η Β.
Μπαρτσελόνα 3-1 7
Κάχα Λαμποράλ 4-0 8
Σιένα 4-0 8
Κίμκι 2-1 5
Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-3 5
Ολυμπιακός 1-3 5
Μπεσίκτας 0-4 4
Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ 0-4 3


AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ   2013   :
  ~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/h-1-2013.html , H Αρχή του χρόνου στην ενημέρωση ,Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/02-2012.html , Αγιάζι ενημέρωσης Τετάρτη 02 Ιανουαρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/03-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2012 .
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/01/t-03-2013.html , Tο αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2013 .-
~**   http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/o-04-2012.html ,, Τo αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 04 Ιανουαρίου 2012.-
 ~*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/01/t-05-2013.html , Tο αγιάζι του Σαββάτου 05 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/16.html , Βίντεο 16ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/a-6-7-2013.html , Aθλητικό Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου 2013 .-
 ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/16.html , Βίντεο 16ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/07-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/01/07-2013.html , Δευτέρα 07 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2013 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2013 .-~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/01/09-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/10-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 .-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/01/11-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013  .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/02-2013.html , Διαδρομές μέσα από Βίντεο Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 .-  
~**  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 12 καί 13 Ιαανουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/01/12-13-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σαββατοκύριακο 12 καί 13 Ιανουαρίου 2013  
~*** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/01/14-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 .-
***  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/01/15-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/01/16-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/01/17-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 17Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/01/18-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 .-


 ~****** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :

~  http://www.youtube.com/stamos01 ,   =2202  video.-

~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =595  video.-

~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =      602  video.-

                                             ***Σύνολο  :  3399  βίντεο ανηρτημένα .-

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ     2013  :
***  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/01/15-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/01/16-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/01/17-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/01/18-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/01/to-19-2013.html  , To αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013.-


*** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/19-20-2013.html  , ΑΘΛΗΤΙΚΌ Σαββατοκύριακο 19 και 20Ιανουαρίου 2013 .-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/22-2013.html  , Συνεφιασμένη βροχερή Τρίτη στο αγιάζι της ενημέρωσης 22 Ιανουαρίου 2013.-

~*** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/01/23012013.html  , Χειμωνιάτικη Τετάρτη με συνεφιά , με ήλιο και ζέστη 23/01/2013 στην ενημέρωση .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/01/24012013.html  , Χειμωνιάτικη Πέμπτη με Νοτιάδες στην ενημέρωση 24/01/2013 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/01/25-2013.html  , Βροχερή Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 στο αγιάζι της ενημέρωσης

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/26-2013.html  , Βροχερό Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση.-

~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/26-27-2013.html  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 26 καί 27 Ιανουαρίου 2013 .,-

~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/28-2013.html  , Ηλιόλουστη χειμωνιάτικη αλκυονίδα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση .-

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/01/t-28-2013.html  , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/01/29.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 .-

~**


H παραπομπή  στην προανακριτική  από την Ελληνική Βουλή :
 Φωτογραφία
Φωτογραφία
Φωτογραφία

***
   ~**  ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ από επισκέψεις στο  Άγιο  Όρος στο περιβόλι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ  2010  ΚΑΙ  2011 .- :  

1.~ 022 ΑΘΩΣ 2010 : http://youtu.be/8gmDyY1M-mk/ ,

2.- ~ 021 Άγιο Όρος 2010 : http://youtu.be/5dUZDkkW5r4/ ,

3.- ~ 020 ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΘΩΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010 Καρούλια –Καντούνια – Κερασιά : http://youtu.be/1vWVkE8fWjE/ ,

4.- ~ 019 ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 23 ΕΩΣ 30 -08-2010: http://youtu.be/1UXueBOGGus/ ,

5.- ~ 018 Άγιον Όρος 2010: http://youtu.be/jTLjZ5fJveA/ ,

6.- ~ 017 ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2010: http://youtu.be/T2LamLTkOO4/ ,

7.- ~ 016 Άγιο Όρος Σκήτη Αγίας Άννης 23 εως30 -08-2010 : http://youtu.be/3fjRrVJ4NdQ/ ,

8/.- ~  2154 -  Ιερά Μονή Καρακάλου : http://youtu.be/6ou4ffypE8E/ ,

9.- ~ 1887.-  Τάφος μοναχού Παϊσιου Σουρωτή 5-8-2011 : http://youtu.be/vGgHoXHBbSw/ ,

1`0.- ~ 1885.-  ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΤΑΦΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ: http://youtu.be/ittiSBqYheI/ ,

11.- ~ 2101.- ΙΕΡΑ ΣΚΗΤΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ Γέροντας Ευθύμιος Καψάλα : http://youtu.be/X3Aq296RXnk/ ,

12.- ~ 1884.avi Στο γυναικείο Μοναστήρι ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ στη Σουρωτή 2011: http://youtu.be/hRNHvwlo_AY/ ,

13.- ~ 2105.-  Καλύβα Αναστασίου Καψάλα Ευθύμιος: http://youtu.be/6F-K6aFHzOA   ,

14.- ~ 2169.-  ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ : http://youtu.be/zXtrNaeElk4  ,

15.- ~ 2119.-  Ιερά Σκήτη Προφήτη Ηλία : http://youtu.be/o6UJ5k5VC3g  ,

16.- ~ 2049.-  ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ 2011 : http://youtu.be/IS6XLJnSOpo  ,

17.- ~ 1879.-  ΣΟΥΡΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Τάφος Μοναχού Παϊσιου 5-8-2011: http://youtu.be/4Lxq2kE4P8c  , ?

18.- ~ 2144.-  Καρυές - Ι. Μ. Καρακάλου : http://youtu.be/1-BPaMQhCbM  , ?

19.- ~ 2164.-  ΚΑΡΥΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ : http://youtu.be/aWnAmjE20r8  ,

20.- ~ 2023.-   Αρσανάς Κωνσταμονίτου και Δοχειαρίου : http://youtu.be/PvUg_SvjnkE  ,

21.- ~ 2111.-  Σκήτη Προφήτου Ηλία: http://youtu.be/_t5pSbKHvdY / ,

22.- ~ 2194.- ΑΡΣΑΝΑΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ : http://youtu.be/FSclzefUano   , ?

23.- ~ 2121 Ι.Ν. στην ΣΚΗΤΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ : http://youtu.be/472Q3gvEPQA   ,

24.- ~ 2090.-  Ι. Μ. ΙΒΗΡΩΝ : http://youtu.be/7o4wMrXWQnM   , ?

25.- ~ 1893. -  ΙΕΡΙΣΣΟΣ προς Άγιο όρος 5-8-2011 : http://youtu.be/2aeX96Qvt1Y   ,

26.- ~ 2076.-  Το περιβόλι της Παναγιάς : http://youtu.be/UqtMKeTW3Tc    ,  

27 .- 1921.-  Με το πλοίο προς Ι.Μονή Εσφηγμένου 5-8-2011 : http://youtu.be/WQrgIwwuvWw   , http://youtu.be/WQrgIwwuvWw  ?

28.- ~ 1956.-  Στην Ιερά Μονή Εσφηγμένου 5-8-2011: http://youtu.be/n4M1sFR6ezI   ,

29.- ~ 2168.- Στην Ι.Μ. Βατοπεδίου : http://youtu.be/d75XrtftHJo   ,

30.- ~ 1986.- Στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου – Σέρβικο : http://youtu.be/YGN1-qkBrsA   ,

31.- ~ 2057.-  ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 2010 : http://youtu.be/B1twiTSFJp8   ,

32.- ~ 2143. - Ι.Μ. Παντοκράτορα ( Σταυρονηκίτα , Προφ. Ηλίας ) : http://youtu.be/ne3uhgUgV8E   ,

33.- ~ 2145.-  Ι. Μ. Καρακάλου  : http://youtu.be/ayI_V3Osigg   ,

34.- ~ 2055. - ΑΡΣΑΝΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ 2011 : http://youtu.be/1VQlHfSzyp4   ,

35.- ~ 2094.- Ι.Μ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ http://youtu.be/tMxuCFZk0sA   ,
36.  2096.- ΚΑΨΑΛΑ -Σκήτη Αναστασίου μοναχός Ευθύμιος : http://youtu.be/cjAE-xYZVkI   ,

37.- ~  1922.- Από το πλοίο ΙΕΡΙΣΣΟΣ- ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2011 : http://youtu.be/YcKfXAVonrg   ,

38 .- ~ 2166.- Ι.Μ. Βατοπεδίου 2011 : http://youtu.be/nzscAiUxTHk  ,

39.- ~ 1985.- ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ Σέρβικο Μοναστήρι : http://youtu.be/6r3smNxL3sU   ,

40.- ~ 2153.- Στην Παναγούδα του Γέροντα Παϊσιου : http://youtu.be/ZMeIytGC0go    

41.- ~ 2056.-  ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 2011 , 2010 : http://youtu.be/5Rxd2CnC6oQ   , ?

42.-  2065.- ΙΕΡΑ Μ .ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ –ΡΩΣΙΚΟ : http://youtu.be/TyXiTgQVBI8 ?

43.- ~ 2172.- Αρσανάς Ι.Μ.Βατοπεδίου : http://youtu.be/dUnD6q_LxYc    ,

44.- ~ 2036.- ΑΡΣΑΝΑΣ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ 2011 : http://youtu.be/5rzHdUFEWA4   ,

45.- ~ 2017.- Στον Αρσανάs Ι. Μ. Κωνσταμονίτου : http://youtu.be/6UQPWyp6r8Y   ,

46.- 2016.- Φεύγοντας από Αρσανά Γιοβάνιτσας Σέρβικο : http://youtu.be/Pu8FkvT55O4   ,

47.- ~ 1984.- Ιερά Μονή Χιλανδαρίου 6-8-2011: http://youtu.be/dKcRzeG7XZE   ,

48 .- ~ 1987.- Ι. Μ. Χιλανδαρίου: http://youtu.be/cSrIjpuI21U   ,

49.- ~ 2039.- ΑΡΣΑΝΑΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ 2011: http://youtu.be/a7J8OAL539U   ,

50.- ~ 2062 Άγιο Όρος 2011 : http://youtu.be/5dE_KM8Uipk   ,

51.- ~ 1925.- Άγιον Όρος - Στον Αράπη : http://youtu.be/eGhdWd4qrE0   ,

52.- ~ 2084.- ΚΑΡΥΕΣ - ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ : http://youtu.be/4IpS7h3qX0s   ,

53.- ~ 1934.- Αρσανάς -Ι.Μονή Εσφηγμένου : http://youtu.be/IGflYW5Oncg   ,

54.- ~ 1988.- Ι.Μ. ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ : http://youtu.be/zG2k9uOYFwg   ,

55.- ~ 1929.- Αρσανάς Χιλανδαρίου Σέρβικο : http://youtu.be/grmVzbL5e1c   ,

56.- ~ 2152.-  Στην καλύβα Παναγούδας του μοναχού Παϊσιου :


57.- ~ 1923.-  Στο Άγιο Όρος 5-8-2011: http://youtu.be/iFx1WR7igW0   ,

58.- ~ 2198.- Στον Αρσανά του Βατοπεδίου 2011 : http://youtu.be/uf8ulGRPPns   ,

59.- ~ 2058.- ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 2011 : http://youtu.be/x-r2NhjdTPo   ,

60.- ~ 1938.- ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΗΓΜΕΝΟΥ: http://youtu.be/y8qZof6j0mg   ,

61.- 2137.- Από Προφήτη Ηλία στην Ι. Μ. Παντοκράτορα : http://youtu.be/VYQnplRKVr0   ,
62.- ~ 2074.- Άγιο Όρος : http://youtu.be/kyMQ-5ywEAs   ,

63.-~ 2163.- Καρυές Άγιος Ανδρέας Άξιον Εστί : http://youtu.be/ScfGxynTKHo   ,

64.- ~ 1924.- Στο Περιβόλι της Παναγίας 5-8-2011 : http://youtu.be/h0tPHJ28m20  

65.-   1892.  ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ Γενικό Νοσοκομείο : http://youtu.be/w08ScAnud6c   ,

66.- ~ 1955.- Ι.Μ. Εσφηγμένου: http://youtu.be/mxEo90dEV-c   ,

67.-  ~** http://youtu.be/52W_3DmQuV8 ¨: ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ  ΑΓΙΟΝ  ΟΡΟΣ

68.-~** http://youtu.be/j8_tGoU0Wk0  :  ΚΑΡΟΥΛΙΑ  ΑΓΙΟΝ  ΟΡΟΣ  ΔΑΝΗΛΑΙΟΙ

69.- ~** Τα φρικαλέα Καρούλια Αγιου Ορους μέρος 1ο: http://youtu.be/U5y9QyU2rZQ

70.- ~** 4' ΓΕΡΩΝ ΠΑΊΣΙΟΣ ' ΣΠΑΝΙΑ ΗΧΟΓΡΆΦΗΣΗ'' ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ :                                                  

http://youtu.be/xx1-mOFe424 , :            

71.- ~** ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ : http://youtu.be/qdGDf75rHA0 

72.- ~** ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ : http://youtu.be/Dt1UqG2wIP4 ,

 ~** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_4330.html : Ο Γέροντας Μοναχός Παϊσιος Αγειορίτης .-



~**http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/06/2011_29.html , Σκήτες του Αγίου Όρους 2011 .-

 ~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/08/2010.html : Καλοκαιρινές διαδρομές Αύγουστος 2010 , Κωνσταντινούπολη - Προύσσα - Άγιον Όρος    ~** Όμορφα  τραγούδια  για όλους  μας :

1 .- ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ _ Γιάννη Πάριος : http://youtu.be/dNqf3qrO6M0 ,

2  ..- ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΜΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: http://youtu.be/e2LP6f3VUHs ,

3 .- ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ - Όταν εσκέφτηκε ο Θεος : http://youtu.be/HSln9wJp13o ,

4 .- ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ !ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ !!!!!: http://youtu.be/whCi0xAm2E8 ,

5.- Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θάρρος η Αλήθεια: http://youtu.be/fGqSbiipJzs ,

6.- Augoustos-Vasilis Karras / KARRAS - AYGOUSTOS ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: http://youtu.be/t4uOs8qhU8Y ,

7.- Σ' αγαπώ και Χάνομαι - Θέμης Αδαμαντίδης: http://youtu.be/glPzfXfC-S0 ,

8.- ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ !ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ !!!!!: http://youtu.be/ek7GGxbCJ2s ,

9.- Giorgos Mazonakis - Feugo gia mena – 1996: http://youtu.be/ek7GGxbCJ2s ,
***
~** ΑΡΦΑΡΑ - Α.Π.Σ.ΑΣΤΕΡΑΣ  KALAMATAS  :


http://youtu.be/PtT6ufNj-Uw  ,



~** ΕΡEΤΡΙΑ Χαλκίδας  :

http://youtu.be/H45_pV98Kx4  ,



~** Ζήρεια Κορινθίας  :

http://youtu.be/Fr8BdxEFUmY  ,



~** Πλατανόδασος Κατερίνης ποδήλατο   :

http://youtu.be/gpyIbpenyg0  ,



~** Ν. Τρίγλια Χαλκιδικής   :

http://youtu.be/YQJIVhbsixE  ,



~** Ποτιδαία Α. Μάμα Χαλκιδικής   :

http://youtu.be/hGX9ZQ4ugyo  ,



*~** ΠΑΤΜΟΣ SKYP  :


http://youtu.be/v6H1q50j-m8  ,



~** ΓΡΕΒΕΝΑ Βασιλίτσα  :

http://www.youtube.com/watch?v=xdMsWchuDk0&feature=share&list=UUIX9lXDf9rfsOug7WebSe9w  ,



~** KARDITSA ARGIUEA   :

http://www.youtube.com/watch?v=CzYFfwiQ0A0&feature=share&list=UUIX9lXDf9rfsOug7WebSe9w  ,



~** Γρεβενά Μανιτάρια  : http://youtu.be/5NvHGm2nWIQ ,



~** Διπόταμος Ευρυτανίας   :

http://youtu.be/X2FT_O7Qby  ,

http://youtu.be/X2FT_O7QbyA  ,



~** Φτερόλακας Παρνασσού Χιονοδρομικό    :

http://youtu.be/sVVM2_MZJvs  ,



~** Αθανάσιος Διάκος Φωκίδας   :

http://youtu.be/ARYte-O7XxE  ,



~*** Εθνικός Δρυμός Παρνασσού  :


http://youtu.be/B0xrCz1oz2E  ,



~** Κούκα Κατερίνα "Λέν ...ε"  :

http://youtu.be/qatVcAeSll8  ,



~** Κατερίνα Κούκα "δεν με πηράζει" P1040420.MP4 :

http://youtu.be/Q9IY6lU0ZCM  ,



*** ~** Λιοτρίβι στη ΝΑΞΟ P1040430.MP4 : Τα λιομαζώματα


 http://youtu.be/Vs796JfOrW4  ,



 ~** ΣΤΕΒΙΑ νέες καλλιέργειες P1040429.MP4 :

http://youtu.be/pgooBoVE3yw  ,



~** Μικρό Χωριό Ευρυτανίας P1040428.MP4 :

http://youtu.be/vm0U1IZiQSA  ,

  *** Ζαγόρι Ιωαννίνων   :

http://youtu.be/R5HMtGBLBHs  ,



*** Καρπενησιώτης ποταμός :
http://youtu.be/KEoMVnar7_M  ,



*** ΚΑΒΑΛΑ καί Ιχθυόσκαλα 2013  :
http://youtu.be/xEpbjIskHUU  ,



*** ΚΑΛΑΜΑΤΑ και παστό λουκάνικο  :
http://youtu.be/k6HvsDQig_k  ,



*** ΚΕΡΚΥΡΑ και σαπούνι  :
http://youtu.be/9ynQyPOQ3fE  ,



*** ΕΥΒΟΙΑ και ποδήλατο  :
http://youtu.be/fNB4XZXLOM4  ,



**   http://www.bing.com/images/search?q=++STAMOS-ARFARA-GREECE+&form=MSNH01&mkt=el-gr&setlang=el&x=77&y=17#x0y2372  ,

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: