ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Στο Σαββατιάτικο αγιάζι της ενημέρωσης 09 Νοεμβρίου 2013

Στο  Σαββατιάτικο  αγιάζι  της  ενημέρωσης 09  Νοεμβρίου  2013  :
*** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !
 
 
Τα Σβουρτσέλια εν δράση 9-11-2013: Τι   Προοιωνίζουν    http://youtu.be/GdGjJPkHPQA ,

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :




*** Πανελλήνιος ξεσηκωμός ζωόφιλων κατά του Δημάρχου Καλαμάτας για τα αδέσποτα         
           Πανελλήνιες διαστάσεις έχουν πάρει οι δηλώσεις του Παναγιώτη Νίκα που καλούσε τους Καλαματιανούς να μην ταΐζουν τα αδέσποτα. Έτσι μετά την ιστοσελίδα adespoto.gr ήρθε η ώρα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής 115 Ζωοφιλικών Σωματείων να απαντήσουν στο Δήμαρχο Καλαμάτας και να φθάσουν μέχρι και στα δικαστήρια, ενώ καλούν τους Καλαματιανούς να καταψηφίσουν τον Παναγιώτη Νίκα. Ακολουθεί όλο το κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο:
Μήνυση στο Δήμαρχο Καλαμάτας για τα αδέσποτα
Μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας σε τοπικά μέσα που προέτρεπε τους Δημότες να μην ταΐζουν τα αδέσποτα, αλλά και προανήγγειλε την δημιουργία χώρου κυνοκομείου 10 στρεμμάτων για την περισυλλογή σκύλων, η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, κατέθεσε μήνυση εναντίων του για παραβάσεις τόσο της Εθνικής νομοθεσίας για τα ζώα, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης αλλά και της εγκυκλίου 1/2013 του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα με τον υπερπληθυσμό των αδέσποτων αποτινάσσοντας τις ευθύνες από πάνω του, λέγοντας ότι υπαίτιοι γι αυτό είναι αυτοί που ευκαιριακά τα ταΐζουν. Ξεχνάει να μας πει μόνο τι έχει κάνει ο ίδιος αλλά και ο Δήμος του από το 2003 που ήταν υπόχρεος για τον έλεγχο του πληθυσμού τους μέσω στειρώσεων. Τυχαία έκανε τώρα αυτή την δήλωση;
Σαφώς και όχι είναι η απάντηση. Λίγες μέρες μετά από το σχετικό δημοσίευμα, ο Δήμος Καλαμάτας, κατέθεσε πρόταση για να επιλεγεί η πόλη, ως η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΩ ΑΣΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Κάλεσμα προς τους κατοίκους της Καλαμάτας να καταψηφίσουν ή κοινώς μαυρίσουν τον «φιλόζωο» Δήμαρχό τους κ. Παναγιώτη Νίκα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για τις δηλώσεις του περί ασιτίας των αδέσποτων , απευθύνει η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, η μεγαλύτερη Ομοσπονδία της χώρας, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει άμεσα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του και εναντίον παντός υπευθύνου.
Όπως πληροφορούμεθα, σε πλήρη αντίθεση με όσα ορίζει η ελληνική νομοθεσία και αγωνίζεται το υγιές φιλοζωικό κίνημα της χώρας , ο κ. Δήμαρχος προέβη, σύμφωνα με δημοσίευμα της 05.11.2013 του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Θάρρος- tharrosnews.gr , σε πρωτοφανείς και έκδηλα παράνομες δηλώσεις σκοταδιστικής έμπνευσης, προτρέποντας τους ιδιοκτήτες οικόσιτων ζώων συντροφιάς και τους δημότες εν γένει να μην φροντίζουν τα αδέσποτα ώστε να αναγκαστούν να απομακρυνθούν από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου», οδηγώντας τα έτσι σε βέβαιο θάνατο δια της ασιτίας και εγκατάλειψης. Στο εν λόγω δημοσίευμα επίσης αναφέρεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα προχωρήσει στην δημιουργία κέντρου αδέσποτων ζώων αφήνοντας να εννοηθεί, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δηλώσεις του, ότι θα είναι κέντρο εγκλεισμού και ασυλοποίησης των ζώων, πράγμα το οποίο έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ελληνική νομοθεσία.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, επενδυόμενος παραπλανητικά τον μανδύα του φιλόζωου περιφρονώντας και αγνοώντας τις εθνικές και ενωσιακές νομοθεσίες και οδηγίες, καθώς και τον ηθικό κώδικα για την προστασία κάθε έμβιου όντος, βάσει των οποίων έχει τη νομική υποχρέωση να προστατέψει τα αδέσποτα της περιοχής του και να τα διαχειριστεί με συγκεκριμένο και πολιτισμένο τρόπο, βάζοντας μάλιστα ποτίστρες και ταΐστρες βάσει του νόμου 4039/2012, και παροτρύνοντας τους δημότες του να μην τα φροντίζουν, ουσιαστικά τα καταδικάζει σε ασιτία και εξαθλίωση, γεγονός που συνιστά παράνομη πράξη και είναι ανεπίτρεπτο αυτά τα λόγια να λέγονται από αρμόδιους φορείς.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο αφιλόζωος και παραβατικός Δήμαρχος έχει δίπλα τα «φιλοζωικά» σωματεία, γεγονός αδιανόητο, εφόσον αληθεύει.
Τον καλούμε να αναφερθεί συγκεκριμένα ποια είναι αυτά τα «φιλοζωικά» σωματεία ή άτομα ,ώστε , αν κάτι τέτοιο αληθεύει να τεθούν αυτά στην κρίση του φιλοζωικού κινήματος της χώρας , διότι μόνο διαπλεκόμενοι φιλοζωικοί φορείς μπορούν να συνηγορήσουν στον έμμεσο θάνατο της ίδιας της ζωής.
Υπενθυμίζουμε την εγκύκλιο 1/2013 της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, η οποία ωσαύτως αναφέρεται στην υποχρέωση, νομική και ηθική, της σίτισης των αδέσποτων ζώων.
Κανείς δεν πρέπει να κάνει άσκοπα ένα ζώο συντροφιάς να υποφέρει ή να αγωνιά, πολύ περισσότερο κάποιος που έχει την νομική υποχρέωση να το προστατέψει και όσο πιο αδύναμο είναι ένα μέλος της κοινωνίας, τόσο μεγαλύτερη η ηθική υποχρέωση να προστατευθεί.
Ουδείς βρίσκεται πάνω από τον νόμο, η δε παραβίαση της νομοθεσίας, ειδικά από δημόσιους λειτουργούς και τοπικούς άρχοντες, αποτελεί ιδιαίτερα επιβαρυντική περίπτωση.
Καλούμε τον Δήμαρχο Καλαμάτας να επανέλθει στην έννομο τάξη και να ανακαλέσει άμεσα τις επονείδιστες δηλώσεις κατά της ζωής εμβίων.
Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και
Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 115 Ζωοφιλικών Σωματείων

***  Η ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας θύμα (;) συμφωνίας Ε.Ε. με Καναδά         
          
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 Να μην επικυρώσουν οι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, τα τελικά κείμενα των διμερών διαπραγματεύσεων Ε.Ε. - Καναδά, ζητούν με γραπτή παρέμβασή τους 21 βουλευτές, όλων των κομμάτων.
*Διαβάστε περισσότερα για την αρνητική αυτή εξέλιξη στο αυριανό φύλλο του "Θάρρους" ...Επίσης βρείτε ένα οδοιπορικό στην παλιά βιομηχανική Καλαμάτα!

*** Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)         
  
Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12 χθες το βράδυ ,από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ΙΧ στην οδό Μπουλούκου στο ύψος του Αγ. Γεωργίου.
Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαμάτας όπου και κατέσβεσαν τη φωτιά πριν εξαπλωθεί και στα γύρω αυτοκίνητα.
 
    

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας

***  Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τη μνήμη του προστάτη της (φωτογραφίες)          
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τη μνήμη του Προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ τίμησε χθες η Πολεμική Αεροπορία.
Στη Μεσσηνία, επίκεντρο των εκδηλώσεων, που ξεκίνησαν προχθές και θα διαρκέσουν έως και αύριο, ήταν το αεροδρόμιο της 120 ΠΕΑ, όπου, χθες, τελέστηκε δοξολογία και ακολούθησε η επίσκεψη στη στατική και φωτογραφική έκθεση. Η στατική έκθεση περιλαμβάνει μαχητικά αεροσκάφη F-4 PI (Phantom), F-16CBlock 52+ Advanced, εκπαιδευτικά αεροσκάφη Τ-6Α, Τ-2C/Ε και ελικόπτερο ΑΒ-205.
Η 120 ΠΕΑ θα είναι επισκέψιμη για το κοινό σήμερα και αύριο από τις 9.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα.
Θα πρέπει να αναφερθεί ότι χθες το μεσημέρι έγινε επίδειξη από την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A «Δαίδαλος», από Μοίρα που εδρεύει στο αεροδρόμιο. Η επίδειξη θα επαναληφθεί αύριο στις 12.00 το μεσημέρι, ενώ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ενδέχεται να αλλάξει ώρα πραγματοποίησης ή να ματαιωθεί λόγω καιρικών συνθηκών.  Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας
 
*** Παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Αρχοντικό - Κιτριές και σε άλλα σημεία           
            Μόνο με ένταξη σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα στη δημοτική οδοποιία του Δήμου Δυτικής Μάνης, αφού με τη ΣΑΤΑ του 2014 να υπολογίζεται στις 133.000 ευρώ είναι μάλλον ακατόρθωτο να λυθούν.
Αυτό ήταν το νόημα όσων είπε μιλώντας στο «Θ» ο δήμαρχος Δημ. Γιαννημάρας.
Έγιναν παρεμβάσεις στο μέτρο του δυνατού, σε τμήματα δρόμων, είπε, όταν ρωτήθηκε για τα έργα ασφαλτόστρωσης στο δρόμο από το Αρχοντικό έως τις Κιτριές, για να προσθέσει πως υπήρξε μία εργολαβία που υλοποίησε όσα προέβλεπε η μελέτη
«Ασφαλτοστρώσεις τμημάτων δρόμων στις περιοχές Αρχοντικό – Κιτριές, Χαραυγή και Πετροβούνι Δήμου Δυτικής Μάνης».
Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανερχόταν σε 64.600 ευρώ και το έργο εκτελέστηκε αντί 41.000 ευρώ.  Χ.Χ.
 
***
 
***  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση :

*** Τοπικό  ποδόσφαιρο ΕΠΣΜεσσηνίας :
~** Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής Αναλυτικά οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας που διεξάγονται σήμερα και αύριο, έχουν ως εξής:
  Σήμερα  Σάββατο  09-11-2013 , 
 Τσικλητήρας Πύλου – Ομόνοια  3-2 .- ^
Εθνικός Μελιγαλά – Τέλος Άγρας  2-0  .- ^
Ολυμπιακός Καλαμάτας – Πάμισος Μεσσήνης  0-0 .- ^
ΑΟ Φαραί – Δώριο   1-0 .- ^
Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013  ,  
Σπερχογεία – Αστέρας Αρφαρών  2-0 .- ^
 Εράνη Φιλιατρών – Διαβολίτσι  0-0 .- ^
Κυπαρισσία – Ανδρούσα  1-0 .- ^
 Απόλλων Καλαμάτας – ΑΟ Μεθώνης  0-0 .- ^ .

~* Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής
Αναλυτικά οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της  Β΄ Τοπικής κατηγορίας που διεξάγονται σήμερα και αύριο, είναι οι εξής:

Σήμερα -Σάββατο  09- Νοεμβρίου  2013 ,  
Νέος Άρις – Αστέρας Μικρομάνης   2-0  .- ^
Ασπρόχωμα – ΑΠΣ Άρις: Κασκάνης  7-0 .- ^
Αστέρας Βαλύρας – Παπαφλέσσας  Άμφειας  2-1  .- ^
ΑΟ Πατίστα – Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου  1-4  .- ^
Ακρίτας Κορώνης – Πανιώνιος Κ   5-2 .- ^
Χανδριναϊκός – ΠΑΟ Καλλιθέας 2-1 .- ^
Παπαφλέσσας Χώρας – ΑΕ Λογγάς  1-3 .- ^

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013  – 3.00 μ.μ.
 Αίαντας Καλαμάτας – Βέργα 2-3 .- ^
 Κεραυνός Καλαμάτας – Ηρακλής Κυπαρισσίας  2-0 .- ^
Μάνεσι – ΑΕ Αβίας  0-0 .- ^
Ολυμπιακός Ανάληψης – Απόλλων Πεταλιδίου  2-1  .-  ^
Παναθηναϊκός Καλαμάτας – Μιλτιάδης  0-0 .- ^
Ηρακλής Καλαμάτας – Δόξα Καλαμάτας  3-2 .- ^
Ρεπό: Πανθουριακός.
   Γ΄ ΤΟΠΙΚΗ
Δύο αγώνες για τον 1ο όμιλο
Αγωνιστική δράση σήμερα μόνο στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄  Τοπικής κατηγορίας καθώς διεξάγονται δύο συναντήσεις για την 3η αγωνιστική.
Συγκεκριμένα, ο Διαγόρας Κοπανακίου υποδέχεται τον Πανευαϊκό, ενώ η νεοσύστατη Θύελλα Μερόπης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Πλατέος. 
Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής
Αναλυτικά οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τα ματς της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, έχουν ως εξής:

Σήμερα - 09 Νοεμβρίου  2013 :  
Διαγόρας Κοπανακίου – Πανευαϊκός   2-0  .- ^
Θύελλα Μερόπης – Ατρόμητος Πλατέος  3-3  .- ^
Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013  – 
Ίκαρος Καλαμάτας – Πράσινα Πουλιά  0-1 .- ^
 ΠΑΟΚ Κ. – ΑΟ Διοδίων  5-2 .- ^
Στενωσιά – Νέστορας Πύλου  0-0 .- ^
ΑΟ Χατζή – Θύελλα Χαρακοπιού 0-1  .- ^
Ατρόμητος Καλαμάτας – ΑΕΚ Κ  2-1 .- ^
Θησέας Καλαμάτας – ΑΕ Μάνης  1-3  .- ^
Θύελλα Παραλίας – Αναγέννηση Παραλίας  0-5 .- ^
Αχιλλέας Αβραμιού – Νέδουσα Αλαγονίας  1-2  .- ^

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 - 4.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
ΑΕ Αιθαίας – ΑΣ Αμφιθέας: Καραπιπέρης, Δεδούσης, Κοντογιάννης
Ρεπό: ΑΕ Γαργαλιάνων, ΠΑΟ Καλού Νερού και Δαναός. -

***  Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεποπτικά από την NOVA):
Κρητικά... μουστάκια στη νίκη του Πλατανιά επί του Απόλλωνα
15:00 Πλατανιάς-Απόλλων 2-0
Τα  γκόλ  : 43ο λεπτό ο Γουνδουλάκης, ενώ ο Κάταϊ στο 62΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζουμπουλάκης - Διαμαντής, Γκουέλα, Τσεμπερίδης, Φαρινόλα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ραφαέλ, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (89΄ Στόλερ), Μπέλιτς (60΄ Σιώπης), Γουνδουλάκης (84΄ Πόποβιτς), Τόρες.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τεννές): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Κόρμπος, Διαμαντής (46΄ Παντελίδης), Άλβαρεζ, Γκουέλα, Καμαρά, Μπλάζεκ (65΄ Τσιλιγκίρης), Τσεμπερίδης (56΄ Μίνγκας), Φαρινόλα.
Βίντεο  από  αγώνα :
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2- 0  10- 11- 2013 : http://youtu.be/ZYmS9TLRvbc ,


Με το δεξί ο Τσιώλης στον πάγκο του ΠΑΣ με νίκη επί του ΟΦΗ
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 2-1
 Ντε Βινσέντι (63') και Τσουκαλά (73')
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Κύζας (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζημόπουλος, Ντε Βισνέντι, Λίλα - Φραγκουλάκης, Τριποτσέρης, Μακρής
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87΄ Μπέριος), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (81΄ Στρούνα), Τζημόπουλος, Ντάσιος (46΄ Τσάβες), Ντε Βινσέντι
ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς (81΄ Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69΄ Νιμανί), Φραγκουλάκης (57΄ Κουτσιανικούλης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

19:30 Αρης-Παναθηναϊκός 0-2 .-
Με πρωταγωνιστή τον Κλωναρίδη ο ΠΑΟ πέρασε από το «Κλ. Βικελίδης»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Κάκος (Κέρκυρα)
Τα  γκόλ : 43΄  69 ΄  Βίκτωρας  Κλωναρίδης ,
ΚΟΚΚΙΝΗ: 77΄ Κλωναρίδης και σοβαρος τραυματισμός Νίκου  Μαρινάκη .-
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σταυρόπουλος, Μαργαρίτης, Κύργιας, Ψυχογιός - Αμπεΐντ, Κλωναρίδης, Κουτρουμπής
ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Πουλίδο, Αγκάνθο, Τάτος, Ουντότζι, Παπαδόπουλος (64΄ Σουνάς), Μαργαρίτης, Σταυρόπουλος (64΄ Ίμπε, 76΄ Μανιάς), Νταμαρλής, Ψυχογιός
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπεργκ (80΄ Φιγκερόα), Ζέκα, Μαρινάκης (64΄ Κουτρουμπής), Αμπεΐντ (72΄ Ατζαγκούν), Νάνο, Σίλντενφελντ

Νίκες για Παναιτωλικό, Πανιώνιο, Εργοτέλη, «διπλό» η Καλλονή
  Πανιώνιος-Ατρόμητος   2-1 .- ^
Τα τέρματα της ομάδας του Παντελή σημείωσαν οι Γιάννου (5') και Αραβίδης (38' με πέναλτι). Για τον Ατρόμητο, ο οποίος παρά την ήττα παρέμεινε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, σκόραρε ο Δημούτσος στο 70'.
Διαιτητές: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Κίτρινες: Μενδρινός, Μητρόπουλος, Κουλουχέρης, Καμπάνταης, Αυλωνίτης - Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπρίτο
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κολοβός (87' Παντίδος), Κούρντι, Μητρόπουλος, Αραβίδης (72' Καλτσάς), Γιάννου, Μενδρινός (78' Καπάνταης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης (83' Καραμάνος), Φυτανίδης (57' Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι, Καραγκούνης (39' Μπρίτο), Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ουμπίδες, Λαζαρίδης.
Οι 11άδες:
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Μητρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κολοβός, Μενδρινός, Γιάννου, Αραβίδης.
Ατρόμητος: Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι.



17:15 Βέροια-Καλλονή    1-3  .- ^
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Ζεζίνιο - Αναστασιάδης, Μανούσος, Φαρία, Χογκ
ΒΕΡΟΙΑ (Γαϊτάνος): Λόπεζ, Μπεν, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης (64` Μάνος), Σιόντης, Σισοκό (46` Τραπ), Καλτσάς, Ορέστες, Μπαργκάν, Ζεζίνιο, Όστοϊτς (33` Αποστολόπουλος).
ΚΑΛΛΟΝΗ (Ματζουράκης): Χονγκ, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάμι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φάρια, Λεοζίνιο, Γιονάν Γκαρσία (77` Γάλας), Μανούσος (86` Κριπιντίρης), Περόνε (24` λ.τ. Σιλιγαρδάκης).
  7 ΄ Γκαρσίας , 27΄ Ποντάνι , 80΄ Λεουζίνιο  ,  92΄ Διαμαντάκος
Οι ενδεκάδες
Βέροια: Γεωργιάδης, Ορέστες, Σισοκό, Αμαραντίδης, Όστοιτς, Σιόντης, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Μπαργκάν, Μπεν
Καλλονή: Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Γκαρσία, Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε



Ανατροπή και τριάρα για τον Εργοτέλη επί του Πανθρακικού
17:15 Εργοτέλης-Πανθρακικός  2-1 .- ^
 Διαιτητές: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Σαρρής, Πελέ, Διαμαντάκος - Χρήστου
Κόκκινη: Εμπόου (28΄)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Κοιλιάρας, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Πελέ, Καρντόσο (46΄ Αναστασάκος), Πελέ, Βερπακόφσκις (78΄ Χαντί), Μπουχαλάκης (57΄ Ρομάνο), Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Ντιόγκο, Χρήστου, Εμπόου, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά (82΄ Κατσικοκέρης), Ρομέου, Λαδάκης (65΄ Ζεκίνια), Κάσες, Τζάνης (46΄ Σκλιοπίδης), Ίγκορ
 12΄  Τζανής ,   26΄ Μπουχαλάκης , 46΄Βερμπουκόφσκις , 60΄ Ρομάνο ,
Κόκκινη  Εμπού ,
Οι ενδεκάδες
Εργοτέλης: Αθανασίου, Μπουχαλάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Καρντόσο, Πελέ, Βερπακόφσκις, Κοιλιάρας, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος
Πανθρακικός: Σέρεμετ, Ντιόγκο, Χρήστου, Εμπό, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ


Αήττητος στην έδρα του ο Παναιτωλικός, νίκησε και τον Λεβαδειακό
17:15 Παναιτωλικός-Λεβαδειακός   2-1  .- ^
Διαιτητές: Μάνταλος (Αθηνών)
Κίτρινες: Σίλβα Τζούνιορ - Κονέ, Μουλόπουλος
Κόκκινες: Κονέ (55`)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Μπρακαλι, Κούσας, Καμαρά (68` Μπελόν), Μελισσάς (46` Γκόλιας), Θεοδωρίδης (83` Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Μπίκε, Μπόγιοβιτς
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Μάρτινς, Μάντζιος (77` Βασιλείου), Σκέμπης, Μάγκας (59` Πετράτσι), Ιωαννίδης (72` Γιάντσης), Κονέ, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Κάντζι.
 17΄ Μπικέϊ , 43΄ Μουλόπουλος , 50΄ Μπικέ ,
Αποβολή Μάκη Χάβου , κόκκινη  Κονέ ,
Οι ενδεκάδες:
Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Μελισσάς, Μπικέ, Κούσας, Γκάλο, Ζούνιορ, Γοδόι, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπακάκης, Μπόγιοβιτς
Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Λυκογιάννης, Σκέμπης, Ιωαννίδης, Μάρτινς, Κονέ, Μάντζιος, Κάντζι .


Live Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (19:30) στο Καραϊσκάκη με φόντο την κορυφή
19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ  4-0   (1-0) .-
Live Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (1-0) με... φόντο την κορυφή
Τα  γκόλ : 36΄  Κ. Μήτρογλου , 60΄ Σαβιόλα 74΄ Φουστέρ , 80΄ Κάμπελ ,
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα, Μήτρογλου.
ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Διαιτητής: Παπάς
Βίντεο  από αγώνα :
ΟΣΦΠ- ΠΑΟΚ  4 - 0  10- 11- 2013 : http://youtu.be/DGL3ESOEWSQ ,


Live Αστέρας - Ξάνθη (1-2) για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα
ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης - ΞΑΝΘΗ   2-2  , (1-2) .- ^
Τα  γκόλ : 12΄ Εντό ,   37΄Κάλβο , 42΄Σολτάνη , 82 ΄ Ουσέρο ,
Κάρτες : Λούι , Ντε Μπλάσης , Μαρίν ,Κάλβο , Παίτο , Μπαξεβανίδης ,Ουσέρο ,Μπαράλες, Μάνταλο , κόκκινη Χοσέμι , Μπέρτο , Ζησόπουλος ,
Διαιτητές : Κουτσιάφτης , Μαγιάνης ,Ζηγούρης .
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): 1.Ερνάντεζ, 27.Λούι, 33.Κοντοές, 13.Ζησόπουλος, 25.Κουρμπέλης, 8.Ουσέρο, 88.Εντό, 5.Μουνάφο(Χουάνμα ) , 23.Ναβάρο(Καράσκο), 32.Ντε Μπλάσις, 9.Μπαράλες.
Ξάνθη (Ράινερ Μάουερ): 1.Τσέμα, 3.Παΐτο, 28.Γούτας, 39.Μαρίν, 21.Φλίσκας, 5.Μπαξεβανίδης, 9.Σολτάνι(Μαρίν), 77.Ντιέ(Ράνο), 20.Μάνταλος, 10.Κάλβο(Μπέρτο), 17.Χοσέμι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ  ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ :
-~  ΟΣΦΠ- ΠΑΟΚ  4 - 0  10- 11- 2013 : http://youtu.be/DGL3ESOEWSQ ,
 
-* ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2- 0  10- 11- 2013 : http://youtu.be/ZYmS9TLRvbc ,
 
- Άρης - Παναθηναϊκός  0 -2  γκόλ  10 -11 -2013 :  http://youtu.be/OZo3bCKoTdA ,
-
ΑΡΗΣ- ΠΑΟ  0 -2  τα  γκόλ  10/ 11/ 2013 : http://youtu.be/CDkFCMPh_Io  
 
  ~ ΑΡΗΣ -  ΠΑΟ  10- 11- 2013   0- 2  Επίμαχες φάσεις : http://youtu.be/052_3SHfKak  ,
~ ΑΡΗΣ -ΠΑΟ  0- 2  φάσεις  09/11/2013 : http://youtu.be/BUSw9pAHj6g , ~*  ΤΡΙΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ     2 – 2  ,    11- 11- 2013 : http://youtu.be/CYaYQSM5GXo ,
  
** ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΛΟΝΗ 1-2 10 /11 /2013: http://youtu.be/5G6UoyTo5hU ,
 
  Εργοτέλης - Πανθρακικός 3 -1 10/ 11/ 2013: http://youtu.be/Kr7P91ESMeo ,
Πανιώνιος - Ατρόμητος 2 -1  9/ 11/ 2013 :  http://youtu.be/BjIOL33pHPU ,
ΠΑΣ Γιάννενα - ΟΦΗ 2 - 1 10 /11 /2013:  http://youtu.be/O0z_Cb90I0c ,
ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ 4 - 0 δηλώσεις γκόλ 10 -11 -2013: http://youtu.be/zGV8W22vbQc  ,


***Στην  Β΄ εθνική : Έ«Χ»ασε την ευκαιρία ο Ολ.Βόλου, «πεντάστερη» η Νίκη
Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Καλλιθέα-Επισκοπή 1-0
Φωστήρας-Χανιά 0-2
Πανηλειακός-Παναχαϊκή Έναρξη 1-0
ΑΟ Γλυφάδας-Βύζας Μεγάρων 11/11
Παναιγιάλειος-Φωκικός 1-1
Αστέρας Μαγούλας-Αχαρναϊκός 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 1-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Γαζώρου 1-1
Αιγινιακός-Τύρναβος 3-3
Βατανιακός-Καβάλα 1-1
Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος 5-0
Απόλλων Καλαμαριάς-Κέρκυρα 11/11
Ηρακλής-Δόξα Δράμας 11/11

Live: Άρης - Πανιώνιος (16-11 10') νίκες για ΚΑΟΔ και Πανελευσινιακό
***Για  την  5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ

Ο Απόλλων Πατρών έκαμψε την αντίσταση του ΑΓΟΡ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ -ΑΓΟΡ  82-73 .-
Τα δεκάλεπτα: 16-24, 35-42, 54-55, 82-73
Διαιτητές: Πηλοϊδης-Πουρσανίδης Γ.-Τζαφλέρης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Βετούλας): Χιλ 5, Αργυρόπουλος 17 (1), Καπερώνης, Τέιλορ 12, Ντάνιελ 4, Λιανός 5 (1), Πέτροβιτς 16 (2), Ζαφείρης, Τρεπάλοβατς 2, Μπολντς 21 (1).
ΑΓΟΡ (Θανάσης Γιαπλές): Χαρτ 10, Καλλινικίδης, Κουμπούρας 10, Αγγελόπουλος 4 (1), Προύιτ 23 (1), Καλαμπόκης 4, Κανονίδης, Λάτοβιτς, Αλεξάντερ 7, Αρμπετ 5 (1), Γκάμπριελ 10.

Τα Τρίκαλα πάτησαν το «γκάζι» και έπιασαν... 100 κόντρα στον Ίκαρο
ΤΡΙΚΑΛΑ  - ΙΚΑΡΟΣ 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστόπουλος Π.-Παπαπέτρου-Τσούνας
Τα δεκάλεπτα: 29-16, 45-35, 67-52, 100-65
ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Φλεβαράκης): Έβανς 25 (2), Περούνιτσιτς, Γιούιν 17, Γιαννακίδης 5 (1), Πέτροβιτς 16 (4), Γκρέιντζερ 10 (1), Δεληγιάννης 4, Ματαλόν, Φούντας 3 (1), Νικολόπουλος, Γεωργάκης 2, Μουτακαμπίρ 18 (4).
ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιώργος Καλαφατάκης): Στρναντ, Γκόβενς 8 (1), Παπανικολόπουλος 3 (1), Ασκα 14, Μανωλόπουλος 5 (1), Σάτον 12, Γκαγκαλούδης 20 (2), Μπορόβνιακ 1, Τολιόπουλος, Βουγιούκας, Μπεκ 2, Μπέμπης.

Στις λεπτομέρειες ο ΚΑΟΔ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ηλυσιακού
ΚΑΟΔ  - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ   76-73 .- ^
Τα δεκάλεπτα: 22-16, 42-34, 60-55, 76-73
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κορομηλάς-Σταματόπουλος-Δεσλής
ΚΑΟΔ (Νέναντ Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 2, Τσόβιτς 3 (1), Τζόουνς 10, Μπράουν 19 (3), Βον 11, Μάρκοβιτς, Σπυριδωνίδης, Μπάβτσιτς 16 (1), Ζάρας 13 (2), Μπένας 2.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Λιόγας): Καυκής 8 (1), Αντωνάκης 5 (1), Σμιθ 14 (3), Χατζής 5 (1), Ζούμπος, Δορκοφίκης 3, Στέφενς 16 (1), Βαβάτσικος, Ιωάννου 5, Τζουγκαράκης 2, Μποντζ 11, Άντερσον 4.

Ο Πανελευσινιακός συνέτριψε τον Κολοσσό με 97-69
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΟΛΛΟΣΣΟΣ  ΡΟΔΟΥ 97-69  .- ^
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σώμος-Ταβουλαρέας-Παγώνης
Τα δεκάλεπτα: 20-26, 39-42, 68-54, 97-69
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Σκαραφίγκας): Νίκου 4, Παπαμακάριος 8 (2), Αράπης, Ράλεϊ Ρος 14, Δημάκος, Τζόουνς 15 (3), Φαγιέ 24 (1), Μελισσαράτος, Τέρνερ 15, Μάντζαρης 11 (1), Αβραμίδης 6 (2).
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Βασίλης Φραγκιάς): Παπαντωνίου 9 (1), Ραμ 2, Γεωργαλής 5 (1), Σμιθ 8, Στεφανίδης 4, Σίμπσον 10, Τσάμης 11, Πριούιτ 3 (1), Όσμπι 17.

***Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (9-11/11/2013):
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Κομισάριοι)
Κραχτίδης 16:00 ΚΑΟ Δράμας-Ηλυσιακός Κορομηλάς-Σταματόπουλος-Δεσλής (Τσανίδης)
2ο Ελευσίνας 16:00 Πανελευσινιακός-Κολοσσός Ρόδου Σώμος-Ταβουλαρέας-Παγώνης (Άκελ)
Αλεξάνδρειο 19:30 Άρης-Πανιώνιος Γκόντας-Γκούμας-Ανδρικόπουλος (Σιμητόπουλος)
Ζηρίνης 21:30 ΑΕ Νέας Κηφισιάς-Παναθηναϊκός Μητσόπουλος-Διαμαντής-Παντελίδης (Ντίνος)
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Κομισάριοι)
ΣΕΦ (κθ) 19:15 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Χριστοδούλου-Μάνος-Καλδίρης (Σγούρος/Μαυρουδής)


***  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 ,     =2824  video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =1317   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1322  video.-
                                             ***   Σύνολο  :  5463  βίντεο ανηρτημένα .-


~* https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.-  
***     ~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/07/28-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 28 Ιουλίου 2013
 

~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/10/24-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  24  Οκτωβρίου  2013.-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/10/25-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  25  Οκτωβρίου  2013.-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/10/26-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Σάββατο  26 Οκτωβρίου  2013  . –
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/10/27-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  27  Οκτωβρίου  2013.-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/10/28-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  28  Οκτωβρίου  2013 .-
~   http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/10/to-29-2013.html , To αγιάζι της ενημέρωσης 29 Οκτωβρίου 2013 ,
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/10/30-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημνέρωσης  Τετάρτη  30  Οκτωβρίου  2013 .-



***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2013 :
~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/11/01-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  01 Νοεμβρίου  2013 , ΚΑΛΟ   ΜΗΝΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !!!μαζί με  την ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΜΑΣ !!!
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/11/02-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Σάββατο  02  Νοεμβρίου  2013 .
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/11/03-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Κυριακή 03  Νοεμβρίου  2013  .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/11/02-03-04-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ  τριήμερο 02, 03  και  04  Νοεμβρίου  2013  , ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση .-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/11/04-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  04  Νοεμβρίου  2013  .-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/11/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 05 Νοεμβρίου  2013 .-
~   http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/11/05-2013.html ,  Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  05  Νοεμβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/11/06-2013.html , Το αγιάζι  της    ενημέρωσης  Α και Ω  Τετάρτη  06  Νοεμβρίου  2013   ,  Οτι  μαθαίνουμε  σας  το  γράφουμε ... γράφοντας ...Αντιγράφοντας ! .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/11/07-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2013 .-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/11/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 08- Νοεμβρίου 2013.-
 ~  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/11/09-2013.html  ,  Στο  Σαββατιάτικο  αγιάζι  της  ενημέρωσης 09  Νοεμβρίου  2013 .-

*** * ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.- .-
  ~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-          ** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-  
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 .-
 ~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-
~   http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/17-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/16-2013.html ,  Το αγιάζι   της   ενημέρωσης  Δευτέρα  16  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  ~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/17-2013.html ,   Όμορφα  και  ωραία  Νέα και  Άλλα  πολλά  Τρίτη  17  Σεπτεμβρίου  2013.-

~* TA  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΒΙΝΤΕΟ  :

ΑΓΙΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΑΡΦΑΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  7/ 11/ 2013: http://youtu.be/TVq-gZZykac ,

ΟΙΧΑΛΙΑ  ΜΕΡΟΠΗ   διαδρομή 2013  Μεσσηνίας : http://youtu.be/RmaOIZ9YbPI ,

ΑΡΦΑΡΑ   ΚΑΠΟΓΛΗ  7 11 2013 : http://youtu.be/uLxroku17UE

ΑΡΦΑΡΑ  7/ 11/ 2013  Συμεών κ α  : http://youtu.be/KRAKclTVTuA ,


ΑΡΦΑΡΑ Κ  Καπόγλη  7- 11- 2013 : http://youtu.be/v9dRtsqWfJY ,

 Αρφαρά  7/ 11/ 2013  Σίμος κ λ π : http://youtu.be/hhpGUFowVbQ  ,

Tα βουρτσέλια εν δράση 9-11-2013: http://youtu.be/GdGjJPkHPQA ,

~ Βουρτσέλια  πουλιά  ήρθαν  9 - 11 – 2013 : http://youtu.be/v6ILjGd8Kb0 ,


~** Γάμος  καί  χαρά  9 - 11-  2013 :  http://youtu.be/lfSrax_HcwY   


~* Πρίν από το γάμο   09 - 11 – 2013: http://youtu.be/XzuzrZ0PGD4 ,


~* Στο σπίτι  του  γαμπρού  9 -11- 2013 :   http://youtu.be/M_pMjJvPPDc  ,

~* Νίκος  ετοιμάζεται  για γάμο 9 - 11 – 2013 : http://youtu.be/vW7w2TeHEjA ,

  ~ Βροχές  και καταιγίδες στη  Μεσσηνία  11- 11 -2013 :    http://youtu.be/GncEeZ19arM ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: