ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Επικαιρότητα Ενημέρωση Πολιτική (οι) Παρασκευή 09/01/2015

Επικαιρότητα  Ενημέρωση Πολιτική  (οι)   Παρασκευή  09/01/2015  :
Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σε δύο νέες δημοσκοπήσεις 
Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

***  Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις
Νέες μετρήσεις
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις
Προβάδισμα 2,7 έως 4,1 ποσοστιαίων μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα Επένδυση, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29,8% στην πρόθεση ψήφου έναντι 27,1% για τη Νέα Δημοκρατία.
Η διαφορά διαμορφώνεται στις 2,7 ποσοστιαίες μονάδες από τις 3,1 μονάδες στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδια εταιρίας την περασμένη εβδομάδα, που περιλαμβάνει άκυρα/λευκά και την αδιευκρίνιστη ψήφο.
Σύμφωνα με την εκτίμηση ψήφου σε δημοσκόπηση της Metron Analysis που θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα Παραπολιτικά το Σάββατο, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 34,1% έναντι 30% για τη ΝΔ.
Η ψαλίδα διαμορφώνεται στις 4,1 ποσοστιαίες μονάδες από τις 4,2 μονάδες σε προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας τον περασμένο μήνα.
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, με 3,2 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, εμφανίζει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.                 Ειδικότερα, στο ερώτημα «αν είχαμε σήμερα βουλευτικές εκλογές, ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε», ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το 29,6% των ερωτηθέντων (28,1% στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2014) και ΝΔ το 26,4% (25,1%). Και ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 5,6%, η Χρυσή Αυγή με 5,5%, το ΚΚΕ με 5%, το ΠΑΣΟΚ με 3,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,7%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,6% και ο ΛΑ.Ο.Σ. με 1,3%.                      
Άλλο Κόμμα απάντησε το 4,7%, Άκυρο/Λευκό/Αποχή το 2,3% . Αναποφάσιστοι εμφανίζονται το 10,5% των ερωτηθέντων.
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 3 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου εμφανίζει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία MRB, και η οποία θα δημοσιευτεί το Σάββατο στην εφημερίδα «Αγορά».
Ειδικότερα, και σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, τον ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει το 28,1% και τη ΝΔ το 25,1% των ερωτηθέντων. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 5,7%, το ΚΚΕ με 4,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,6%, η Χρυσή Αυγή με 4,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,6%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,4%, το ΛΑ.Ο.Σ με 1%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επίσης με 1% και η ΔΗΜΑΡ με 0,9%. 'Άλλο Κόμμα απάντησε το 2,8%, ενώ αδιευκρίνιστη παραμένει η ψήφος του 16,5% του δείγματος.
Στην εκτίμηση ψήφου, με αναγωγή επί των έγκυρων, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 33,7% και η ΝΔ 30,1%. Και ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 6,8%, το ΚΚΕ με 5,7%, το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, η Χρυσή Αυγή με 5,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,1% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,9%.
Εξάλλου, προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 5,5 μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου εμφανίζει η δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό της ιστοσελίδας TVXS.
Συγκεκριμένα, τον ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν 28,1% και τη ΝΔ 22,6% των ερωτηθέντων. Στην τρίτη θέση εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 6,7%. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 5,5%, το ΚΚΕ με 4,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,3%, το ΠΑΣΟΚ με 2,1%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,5% και ο ΛΑΟΣ με 1,4%.
Άλλο κόμμα επέλεξαν 5% του δείγματος, ενώ 14,8% δήλωσαν ότι δεν έχουν αποφασίσει. Λευκό/Άκυρο 1,6%. Αποχή 2,7%. Δεν απάντησαν 1,5% των ερωτηθέντων.  Newsroom ΔΟΛ

*** Σε πλήρη εξέλιξη η μάχη των ψηφοδελτίων στη Μεσσηνία         
           
Σε πλήρη προεκλογικό ρυθμό, πλέον, βρίσκονται τα κόμματα, καθώς η χώρα εισέρχεται μετά τις γιορτές στη σύντομη – μόλις 17 ημερών – προεκλογική περίοδο και ο πυρετός στα επιτελεία για τα ψηφοδέλτια έχει φτάσει στους... 40 βαθμούς Κελσίου, παρά το πολικό ψύχος που επικρατεί.
  Ν.Δ.
Μέχρι την τελευταία ημέρα θα «παίζεται» η έβδομη υποψηφιότητα με την οποία θα κλείσει το ψηφοδέλτιό του το κυβερνών κόμμα στη Μεσσηνία. Κι αυτό, γιατί τα διάφορα ονόματα που ακούγονταν τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι δεν πείθονται να εκτεθούν στις βουλευτικές εκλογές.
Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, μετά την άρνηση των Παναγιώτη Γιαννόπουλου, γιατρού και αντιδημάρχου Καλαμάτας, και Δημήτρη Μπούχαλη, επίσης αντιδημάρχου Καλαμάτας και λογιστή, τα ονόματα που φέρονται ως επικρατέστερα είναι αυτά των Γιώργου Αθανασόπουλου, προέδρου της Τ.Ο. της Ν.Δ. στη Μεσσήνη και Παναγιώτη Τσίγγανου από το Δήμο Τριφυλίας.
Επίσης, ενδιαφέρον να είναι υποψήφια έχει δηλώσει η εντεταλμένη για θέματα τουρισμού, περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα.
  ΣΥΡΙΖΑ
Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του στη Μεσσηνία. Από την Κουμουνδούρου έχει σταλεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή η λίστα με τα ονόματα τα οποία θα τεθούν σε ψηφοφορία, προκειμένου να επικυρωθούν. Η κρίσιμη συνεδρίαση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες βράδυ.
Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να βάλει 2 σταυρούς, ενώ το αποτέλεσμα της διαδικασίας θα σταλεί στην κεντρική επιτροπή, η οποία έχει δικαίωμα να αλλάξει το πολύ δύο ονόματα αιτιολογημένα. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, η οριστική μορφή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα.
Τα ονόματα που ακούγονται ότι περιλαμβάνονται είναι των: Θανάση Πετράκου, Νίκου Πατσαρίνου, Μανώλη Μάκαρη, Ηλία Κουτσοδημητρόπουλου, Έλενας Ψαρρέα, Ιωάννας Μαραβελή, Γιώτας Κοζομπόλη και Π. Στέφανου. Από την παραπάνω λίστα θα προκύψουν οι επτά (7) υποψήφιοι.
  ΚΚΕ
Η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων αναμένεται για αύριο στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος με ομιλητή το γενικό γραμματέα, Δημήτρη Κουτσούμπα. Από εκεί και πέρα, το όνομα του δικηγόρου Αντώνη Κατσά μαζί με αυτό του καθηγητή του ΤΕΙ Πελοποννήσου, Δημήτρη Πετρόπουλου, θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.
Επίσης, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ στην Καλαμάτα, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό.
  ΠΑΣΟΚ
Κινητικότητα υπάρχει και σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Όπως σημείωσε στο «Θάρρος» ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας, Γιάννης Χριστόπουλος, στη διάθεση των υπευθύνων του κόμματος υπάρχει ένας κατάλογος με περίπου είκοσι (20) ονόματα, απ' όπου θα γίνει και η επιλογή.
Πάντως, πληροφορίες θέλουν το στέλεχος του κόμματος Διονύση Αλευρά να μην επιθυμεί να είναι υποψήφιος, αλλά οι πιέσεις που του ασκούνται είναι ικανές να του αλλάξουν γνώμη.
Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, μεταξύ των ονομάτων περιλαμβάνονται οι Νάντια Γιαννακοπούλου, Γ. Λαζόγιαννης και Δημ. Μάραντος (από την Πυλία και οι δύο), Γ. Κατσούλης, Θαν. Κορομηλάς και Θαν. Τσαλδάρης (όλοι από τη Μεσσήνη), Ι. Κατσαργύρης και Κων. Αγγελόπουλος (από την Τριφυλία), ενώ άρνηση φέρεται να έχει εκφράσει ο επίσης προταθείς Γ. Χαραλαμπόπουλος, λόγω ενασχολήσεών του στο εξωτερικό. Άρνηση φέρεται να έχει εκφράσει και ο Ι. Πάζιος.
  Ανεξάρτητοι Έλληνες
Στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» αναζητούν τον έβδομο υποψήφιο, μετά την άρνηση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του δικηγόρου Γ. Μπουλούκου. Το ψηφοδέλτιο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα αποτελείται από τους: Λίνα Παπαβασιλείου (άνεργη), Κατερίνα Αργυροπούλου (προερχόμενη από τη νεολαία του ΛΑΟΣ), Κων. Ξηρογιάννη (τουριστικό πράκτορα), Κων. Σπυρόπουλο (πρώην δήμαρχο Μεσσήνης, υποψήφιο και στις εκλογές του 2012), Μαρία Πουντέα και Δημ. Μπαρμπετσέα, αντιπρόεδρο της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας.
  Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών
Εκτός από τα ονόματα που αρχικά ανακοινώθηκαν, των Ι. Αργυράκη, Δημ. Καραΐσκου, Ελένης Φίλιου και Μεν. Γερονικολού, η επιτροπή πρωτοβουλίας της Μεσσηνίας έχει, επίσης, προτείνει τους Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Δημ. Δρούτσα (πρώην υπουργό Εξωτερικών) και Τάσο Αποστολόπουλο, τέως γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο οποίος έθεσε, όπως πληροφορηθήκαμε, τον εαυτό του στη διάθεση του Κινήματος, Ηλία Κανάκη και Δ. Μανέττα.
Οι εκτιμήσεις, σύμφωνα με το συντονιστή Στ. Στραβόλαιμο, λένε ότι το 90% του ψηφοδελτίου θα προέρχεται από τις προτάσεις που έγιναν, καθώς υπάρχει σχετική δέσμευση.
  «Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ»
Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού «ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΑΡ» ανακοινώθηκαν για το Νομό Μεσσηνίας. Στο ψηφοδέλτιο μέχρι στιγμής συμμετέχουν: Βακαλόπουλος Μπάμπης (υπάλληλος Αθλητικού Φορέα Δήμου Καλαμάτας), Κούγια Άννα (υπάλληλος Τράπεζας Πειραιώς – πρώην ΑΤΕ), Ράλλη Ευαγγελία (μέλος των Γάλλων Πρασίνων και πρώην εκπρόσωπός τους στους Πράσινους της Ευρώπης- υποψήφια το 2012 με τους Οικολόγους – Πράσινους), Τροχάτος Δημήτρης (Μηχανικός – Αντιπρόεδρος ΤΕΕ Πελοποννήσου) και Χαλβατσιώτης Παναγιώτης (νοσηλευτής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας).
Υπενθυμίζουμε ότι την κοινή τους κάθοδο στις εκλογές ανακοίνωσαν η Δημοκρατική Αριστερά και το κόμμα «Πράσινοι – Αλληλεγγύη», καλώντας ενεργούς πολίτες και κοινωνικές ομάδες να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια.
Των Αντώνη Πετρόγιαννη και Χάρη Χαραλαμπόπουλου

 *** Με την Αντωνία Μπούζα έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία         
          
Η Αντωνία Μπούζα, Περιφεριακή Σύμβουλος Πελοποννήσου,  είναι τελικά η υποψηφιότητα που κλείνει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. Έτσι οι 7 υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία είναι οι : Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Μίλτος Χρυσομμάλης, Μαρία Οικονομάκου, Περικλής Μαντάς και Αντωνία Μπούζα. Αναμένεται το μεσημέρι να ανακοινωθεί και επίσημα.
~ Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για το ολονύχτιο θρίλερ για τα ψηφοδέλτια στη Μεσσηνία σε  Συριζα και ΝΔ καθώς και τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια των κομμάτων 

***  Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Όλα τα ονόματα          Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ.   
            
Η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ενέκρινε τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
«Άνοιγμα» επιχειρεί η ΝΔ με τα ψηφοδέλτια -που παρουσιάζει σήμερα- όπου περιλαμβάνονται πολλά πρόσωπα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η ανανέωση αγγίζει το 55%.
Ο πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία και στη Β΄ Θεσσαλονίκης θέλοντας να συμβολίσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα όχι μόνο στους τομείς της οικονομιας και της ανάπτυξης, αλλά και στα εθνικά θέματα. Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης.
Ο Γιώργος Νταβρής από τους ΑΝΕΛ θα είναι υποψήφιος στην Άρτα και η Μίκα Ιατρίδη στη Ρόδο. Ο Θανάσης Λιούτας που είχε κατέβει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ θα είναι υποψήφιος στην Καρδίτσα. Υποψήφιοι θα είναι ο πρώην δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, στη Φθιώτιδα, όπως και ο Θανάσης Τζανακούλης πρώην δήμαρχος Λάρισας, στο νομό Λάρισας. Στην Αχαΐα ο Ανδρέας Κατσανιώτης και στην Κοζάνη ο Γιώργος Κασαπίδης. Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα θα υποψήφιος στις Σέρρες.

Ν.Δ.: Ο πρύτανης Θ. Φορτσάκης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας
 O πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας Θόδωρος Φορτσάκης θα είναι επικεφαλής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ., όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
 ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 ΔΟΥΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΟΝΗ)
 ΖΑΚΚΑ ΜΑΡΙΑ
 ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ)
 ΡΕΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 ΡΟΥΣΣΟΥ ΖΩΗ
 ΣΑΡΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Α' ΑΘΗΝΩΝ 
 ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
 ΑΞΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΦΟΙΒΟΣ
 ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
 ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΌΛΓΑ 
 ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 ΜΗΤΡΙΑΝΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ)
 ΜΠΕΛΛΟΥ ΖΕΤΤΑ
 ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΜΠΑΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
 ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ (ΝΟΥΛΗ)
 ΠΙΠΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
 ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΣΟΦΙΑ
Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) 
 ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
 ΓΙΔΑΡΗΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
 ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ
 ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ 
 ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ          
 ΚΟΥΚΟΥΔΕΑ ΑΝΝΑ
 ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 
 ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ            
 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΝΝΑ
 ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
 ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ 
 ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ                  
 ΣΕΡΔΑΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
 ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ            
 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
 ΑΝΔΡΙΚΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ
 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 
 ΚΑΤΣΙΩΠΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 ΛΙΤΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
 ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ  (ΓΩΓΩ)
 ΠΑΪΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ 
 ΦΩΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
 ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
 ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
 ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
 ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
 ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡIOΣ 
ΑΡΚΑΔΙΑΣ 
 ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 
 ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ 
 ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΚΩNΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΤΑΣ 
 ΚΑΡΑΜΠIΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)
 ΝΤΑΒΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
 ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΧΑΪΑΣ 
 ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 ΓΙΑΝΝΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ)
 ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ
 ΚΟΝΙΔΑΡΗ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ)
 ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
 ΘΩΜΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 
 ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
 ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 
Β' ΑΘΗΝΩΝ 
 ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 
 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
 ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
 ΒΕΡΟΥΤΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ (ΑΓΗΣ)
 ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ
 ΓΕΛΑΔΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
 ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ (ΑΓΑΠΗ)
 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ
 ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
 ΔΑΒΕΤΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
 ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΡΙΝΑ)
 ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
 ΗΣΑΪΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
 ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΑΝΙΑ)
 ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΚΑΛΑΚΜΠΟΡ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ
 ΚΑΦΕΤΖΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 ΚΟΚΚΙΝΟΣ  ΘΑΝΑΣΗΣ-ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
 ΚΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ (ΠΟΛΥ)
 ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΜΑΡΚΟΥΪΖΟΣ (ΙΑΒΕΡΗΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΝΕΛΛΗ)
 ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
 ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΜΠΑΣΤΕΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ (ΜΠΕΤΥ)
 ΜΠΡΟΥΜΑ - ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
 ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
 ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 ΠΑΥΛΙΔΟΥ-ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΟΛΓΑ
 ΠΑΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ)
 ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ
 ΡΗΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΤΗ
 ΣΑΜΑΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ
 ΦΟΥΚΗ - ΠΑΠΑΞΑΝΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
 ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ)
 ΧΙΟΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
 ΨΥΧΟΥΛΑ-ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
 ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 
 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
 ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡIOΣ 
 ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
 ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ
 ΚΑΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
 ΛΥΡΟΥΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 ΜΥΡΩΝΗ - ΚΟΥΛΑΛΗ ΒΕΝΕΤΙΑ 
 ΝΙΚΟΛΗ ΑΝΝΑ 
ΒΟΙΩΤΙΑΣ 
 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΟΥΚΙΑ
 ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 ΜΑΧΑΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ)
 ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
 ΓΚΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 ΖΑΧΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ)
 ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΗΛ (ΦΑΗΛΟΣ) 
 ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑ ΕΛΕΝΗ
 ΜΑΚΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
 ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
 ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 ΤΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΧΟΥΡΣΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
 ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ
 ΛΙΟΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΣΔΡΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΔΡΑΜΑΣ 
 ΚΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
 ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ 
 ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)
 ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
 ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΕΒΡΟΥ 
 ΒΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
 ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
 ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 
 ΚΑΛΕΝΤΖΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 ΡΟΥΦΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ 
 ΒΟΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΓΚΟΓΚΟΥ – ΛΙΑΛΙΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΖΟΒΑΝΝΑ)
 ΔΕΡΜΕΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ)
 ΛΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΡΕΤΣΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΜΑΤΙΝΑ)
 ΦΩΤΑΚΗΣ EMMANOYΛ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 
 ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ 
 ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
 ΔΑΜΟΥΛΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
 ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΗΛΕΙΑΣ 
 ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ 
 ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
 ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑ
 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧAΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ)
 ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
 ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 
ΗΜΑΘΙΑΣ 
 ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
 ΓΙΟΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ 
 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
 ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
 ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 
 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΡΕΑ (ΡΕΝΑ) 
 ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
 ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
 ΔΕΙΚΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 
 ΛΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
 ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
 ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
 ΜΠΑΜΙΕΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΠΑΣΠΑΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 
 ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ 
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
 ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 ΚΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 ΜΠΕΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 ΣΚΟΥΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 
 ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΗΣ
 ΜΠΙΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 ΣΙΑΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
 ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 ΤΥΡΟΥ- ΟΥΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΑΒΑΛΑΣ 
 ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 ΠΑΠΟΥΤΣΗ- ΜΗΤΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)
 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΚΟΥΛΟΚΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡIOΣ
 ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ
 ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
 ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 ΨΑΧΟΥΛΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 
 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
 ΛΙΑΝΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΖΗΣΗΣ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ 
 ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ)
 ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ
 ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 
 ΓΡΟΥΖΗ ΤΖΟΓΙΑ
 ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΙΛΚΙΣ 
 ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ)
 ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ)
 ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΟΖΑΝΗΣ 
 ΓΑΚΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ
 ΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
 ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ EΥΣΤΑΘΙΟΣ
 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
 ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
 ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 
 ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 
 ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 
 ΜΠΑΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ (ΓΙΩΤΑ)
 ΣΙΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡIOΣ
 ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
 ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
 ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
 ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 
 ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ 
 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΑΚΩΝΙΑΣ 
 ΖΑΧΑΡΑΚΗ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 
 ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
 ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ
 ΛΕΚΚΑ ΒΕΡΟΝΙΚΗ
 ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ 
ΛΑΡΙΣΑΣ 
 ΑΞΙΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ZHΣΗΣ
 ΚΑΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
 ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΚΥΡΛΟΓΛΟΥ-ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
 ΙΩΑΝΝΑ (ΒΑΝΑ)
 ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ)
 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ
 ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
ΛΑΣΙΘΙΟΥ 
 ΒΛΑΣΣΗ ΕΛΕΝΗ
 ΚΟΥΝΕΝΟΣ IΩΑΝΝΗΣ
 ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 
 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ)
 ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΚΑΒΕΤΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 ΚΑΡΔΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
 ΚΟΠΑΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
 ΤΣΑΝΙΚΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΤΣΙΜΙΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΙΑ
ΛΕΣΒΟΥ 
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
 ΓΟΥΤΟΥ ΕΛΙΖΑ-ΟΛΓΑ
 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ 
 ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 ΜΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 
 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΟΥΡΟΥΝΗ
 ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ)
 ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΚΑΠΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
 ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)
 ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ (ΖΕΤΤΑ)
 ΜΙΤΖΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
 ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
 ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 
 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
 ΜΑΝΤΑΣ  ΠΕΡΙΚΛΗΣ 
 ΜΠΟΥΖΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
 ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 
 ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
 ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΜΙΛΤΟΣ)
ΞΑΝΘΗΣ 
 ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 ΜΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 
 ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 ΜΠΑΝΤΑΚ ΣΑΜΠΑΝ 
 ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ 
ΠΕΛΛΑΣ 
 ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΠΑΣΧΑΔΙΔΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ
 ΣΠΑΡΤΑΛΗ -ΣΑΒΒΙΔΟΥ
 ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ(ΜΑΤΙΝΑ)
 ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
 ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΔΑΝΗΣ)
 ΤΣΑΛΚΙΤΖΗ ΕΥΘΑΛΙΑ
ΠΙΕΡΙΑΣ 
 ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ
 ΜΠΕΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ 
 ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
 ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΚΑΤΣΙΚΟΒΟΡΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
 ΠΕΠΟΝΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΡΕΘΥΜΝΟΥ 
 ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΚΑΛΛΙΟΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΡΟΔΟΠΗΣ 
 ΑΧΜΕΤ ΑΜΕΤ 
 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
 ΛΙΑΚΑΚΗ - ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ 
 ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
 ΧΟΥΣΕ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΙΣΜΑΗΛ 
ΣΑΜΟΥ 
 ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
 ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
ΣΕΡΡΩΝ 
 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
 ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
 ΔΙΒΑΝΙΔΟΥ – ΚΑΤΑΡΤΖΗ ΠΑΓΩΝΑ
 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
 ΤΣΙΑΠΑΡΑ ΕΥΔΟΚΙΑ (ΕΒΕΛΙΝΑ)
 ΤΣΙΜΕΡΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ 
 ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
 ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 ΜΠΕΛΛΟΥ-ΠΑΠΑΚΕΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 
 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ (ΖΕΦΗ)
 ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 ΤΑΜΗΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 
 ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΜΑΚΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
 ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΜΠΡΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΛΩΡΙΝΑΣ 
 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΒΟΣΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
 ΖΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΦΩΚΙΔΑΣ 
 ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΧΑΛΙΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 
 ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
 ΤΣΟΥΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΝΙΩΝ 
 ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 
 ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ 
 ΓΚΙΖΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
 ΣΤΑΣΣΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΕΛΒΙΡΑ (ΕΛΒΗ)
 ΤΣΑΜΟΥΡΤΖΗ - ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ)
ΧΙΟΥ 
 ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΟΤΗΣ)
 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 ΞΕΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ-ΣΟΔΗ ΜΑΡΙΑ
www.news.gr  .-  

***  Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μεσσηνία         
           
Έκλεισε πριν λίγο και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μεσσηνία
Θανάσης Πετράκος
Γιώτα Κοζομπόλη
Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος
Πέτρος Κωνσταντινέας
Σπύρος Μωρακέας
Ιωάννα Μαραβελη
Ελένη Ψαρρέα
ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 

*** Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για όλη την Ελλάδα         
           
Πριν λίγο το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτια του για όλη την Ελλάδα.
Στη Μεσσηνία οι υποψήφιοι είναι οι εξής:
1Διασάκος Νίκος, οδοντίατρος
2 Ζαφείρη Αγγελική, σπουδάστρια
3 Καντζιλιέρη Χριστίνα, κτηνίατρος, Δημοτική Σύμβουλος Καλαμάτας, συνεργαζόμενη
4 Κατσάς Αντώνης, δικηγόρος, συνεργαζόμενος
5 Κουκούμης Σαράντος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
6 Κουφαλάκος Παναγιώτης, Γραμματεία ΠΑΜΕ προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ
7 Χρηστέα Στέλλα, μεταλλειολόγος
 Δείτε εδώ τους υποψηφίους σε όλη τη χώρα
 
*** Δραστηριότητα υποψηφίων Βουλευτών του ΚΚΕ         
           
·         Σήμερα, Παρασκευή 9/1 στις 20:00, στην συνεστίαση που διοργανώνει η ΚΟΒ Μελιγαλά του ΚΚΕ στην ταβέρνα της Παναγιώτας, στην Ακρόπολη θα μιλήσει ο Σαράντος Κουκούμης.
  ·         Αύριο Σάββατο 10/1 στις 10:00 κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Νίκο Διασάκο και Παναγιώτη Κουφαλάκο, θα περιοδεύσουν στις Λαϊκές Αγορές της Καλαμάτας και της Μεσσήνης  αντίστοιχα.
  ·         Αύριο Σάββατο 10/1 στις 11:00 στα πολυκαταστήματα Bershka και Zara, θα περιοδεύσουν η Αγγελική Ζαφείρη και η Στέλλα Χρηστέα.
  ·         Αύριο Σάββατο 10/1 στις 18:00 σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στο δημαρχείο της Δυτικής Μάνης στην Καρδαμύλη, θα μιλήσουν, η Στέλλα Χρηστέα και ο Παναγιώτης Κουφαλάκος.
  ·         Την Κυριακή 11/1 στις 10:00, στο παζάρι στο Κοπανάκι, θα περιοδεύσει ο Σαράντος Κουκούμης.
  ·         Τη Δευτέρα 12/1 στις 10:00 στις σχολές ΣΔΟ και ΣΤΕΓ, του ΤΕΙ Καλαμάτας, θα περιοδεύσει η Αγγελική Ζαφείρη.
  ·         Τη Δευτέρα 12/1 στις 11:00 στη Νομαρχία, θα περιοδεύσει ο Παναγιώτης Κουφαλάκος.
  ·         Τη Δευτέρα 12/1 στις 15:00 στο δημόσιο ΙΕΚ της Καλαμάτας, θα περιοδεύσει ο Παναγιώτης Κουφαλάκος και η Αγγελική Ζαφείρη.

***  Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής για όλη την Ελλάδα         
           
Ανακοινώθηκαν και από την Χρυσή Αυγή οι υποψήφιοι για όλη την Ελλάδα.
Στη Μεσσηνία οι υποψήφιοι είναι οι εξής:
Ανδρουτσόπουλος Ιωάννης     Υπάλληλος  ΔΕΗ
Γιαννακόπουλος Γεώργιος  Ιδιοκτήτης ταχυμεταφορικής
Κανελλοπούλου Μαρία   Υπάλληλος  γραφείου
Κονιάρη Στυλιανή   Οικιακά
Κουκούτσης Δημήτριος   Οδοντίατρος, Βουλευτής
Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος   Επιχειρηματίας
Οικονομόπουλος Κωνσταντίνος  Υπάλληλος ΚΤΕΛ

Α΄ΑΘΗΝΑΣ
Μιχαλολιάκος Νικόλαος   Γενικός Γραμματέας Χρυσής Αυγής - Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Βασιλείου Γεώργιος   Αυτοκινητιστής, Εκλεγμένο μέλος Σ.Α.Τ.Α
Βελέντζα Δήμητρα   Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος Αθηνών με την Ελληνική Αυγή
Βουλδής Ιωάννης   Ναυπηγός, Βουλευτής
Γιαμάνης Φώτης - Χρήστος   Συνταξιούχος υπάλληλος Δήμου Αθηναίων
Δαβίτη Άννα   Δημοσιογράφος
Δημητρακόπουλος Γεώργιος   Φιλόλογος
Δημητρίου Περικλής   Δημοσιογράφος
Δημοπούλου Γεωργία   Εκπρόσωπος κατοίκων Ιστορικού κέντρου Αθηνών
Ζελενίτσα Μαριάνθη   Προπονήτρια κολύμβησης
Καλαποθαράκου Μαριάννα   Διακοσμήτρια
Κτιστάκης Παύλος   Τραπεζικός
Παναγόπουλος  Παναγιώτης   Δημοσιογράφος, Αρχισυντάκτης εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ»
Παπαγεωργίου Γεώργιος   Τραπεζικός  υπάλληλος
Σορώτος Νικόλαος   Επιχειρηματίας
Τσέρτος Μάριος   Γναθοχειρουργός
Χατζηαγγελή Στυλιανή   Συνταξιούχος τραπεζικός
 Β΄ΑΘΗΝΩΝ
Μιχαλολιάκος Νικόλαος   Γενικός Γραμματέας Χρυσής Αυγής - Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Γερμενής Γεώργιος   Αρτοποιός, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, Βουλευτής
Γιαννόγκωνας Μιχαήλ   Υπηρεσίες  Ασφαλείας
Ζαρούλια Ελένη   Επιχειρηματίας, Βουλευτής
Ζωάκος Κων/νος   Υπάλληλος εστίασης
Θεοδωρίδης Παναγιώτης   Επιχειρηματίας
Θεοδωρακάκης Λάζαρος   Τουριστικές επιχειρήσεις, Εκπρόσωπος Μετώπου Νεολαίας Χρυσής Αυγής
Κανελλόπουλος Δημήτρης   Πολιτικός Μηχανικός
Κάτσικα Κωνσταντίνα   Υπάλληλος καθαριότητας
Καπάτσος Ιωάννης   Χρηματιστής, Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς με την Ελληνική Αυγή
Κατραμάδου Χριστίνα   Στέλεχος Πωλήσεων
Κοτρώνης Χρήστος   Οδοντίατρος
Κουράκος Αθανάσιος   Ελεύθερος Επαγγελματίας
Κυβρικοσαίος Αντώνης   Επιχειρηματίας
Κυζηράκος Άγγελος   Εκπρόσωπος συλλόγων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες
Κύρογλου Ιωάννης   Μηχανουργός
Κωστάλα Μαρία   Βοηθός Μικροβιολόγου
Κωτσάκη Φωτεινή   Ελεύθερη Επαγγελματίας
Λεμοντζής Νικόλαος   Φιλόλογος, Ειδικός παιδαγωγός, Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή
Λιναρδής Γεώργιος   Γενικός διευθυντής Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων
Μαρτίνος Σταμάτιος   Ελεύθερος Επαγγελματίας
Μεταξάς Σωτήριος   Δικηγόρος, Δημοτικός  Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου με την Ελληνική Αυγή
Μέξας Χαρίλαος   Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού ε.α., Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου με την Ελληνική Αυγή
Μήτρου Μαρία   Γραμματέας
Μπαγουρδή Κλεονίκη   Συνταξιούχος  ΔΕΗ
Μπαρμπούρης Ευάγγελος   Αυτοκινητιστής, Ιδρυτικό στέλεχος Λ.Α.Σ.Ι.Τ.Α, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με την Ελληνική Αυγή
Μπουγάς Τρύφων   Επιχειρηματίας, Δημοτικός Σύμβουλος  Παλαιού Φαλήρου
Μπαξεβάνογλου Ροζαλία   Αργυροχρυσοχόος
Νικολαΐδης Ελευθέριος   Πιλότος Πολιτικής Αεροπορίας
Παναγιώταρος Ηλίας   Επιχειρηματίας, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, Βουλευτής
Παπαδόπουλος Κίμων   Αυτοκινητιστής
Παππάς Στέφανος   Ελεύθερος επαγγελματίας
Παπαγρηγορίου Δημήτριος   Δικηγόρος
Πιοτογιαννάκης Ανδρέας   Κτηνίατρος
Ραγκούσης Στυλιανός   Συνταξιούχος  ΙΚΑ
Σουλάνη Κωνσταντίνα - Ελένη   Δικηγόρος
Σπίνος Αριστείδης   Διευθυντής Εφημερίδας «Ακρόπολη»
Σταματίου Κωνσταντίνα   Γραμματέας
Τσακανίκα Φιλίτσα   Υπάλληλος Εστίασης
Τσεβά Αθηνά   Οικιακά
Τσιώνη Αικατερίνη   Επιχειρηματίας
Χαβιάρα Παναγούλα   Ελεύθερη επαγγελματίας
Χαλάτση Μαρία   Υπηρεσίες ασφαλείας
Φωτόπουλος Ανδρέας   Οικονομολόγος ΜSc, Επιχειρηματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής
 ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αλεξανδράκης  Κωνσταντίνος   Μαθηματικός-συγγραφέας
Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος   Επιθεωρητής Διυλιστηρίων
Βαγιωνάκης  Απόστολος   Ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης, Μαθηματικός
Βοργιάς Σωτήρης   Αξιωματικός  Πολεμικού Ναυτικού ε.α., Διεθνής διαιτητής, Δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας με την Ελληνική Αυγή
Βενιέρης Αντώνης   Μηχανολόγος, Μηχανικός, Εκπρόσωπος ΑΜΕΑ
Γερμενή - Χρήστου Ευγενία   Ελεύθερη επαγγελματίας, Νοσηλεύτρια, Διεθνολόγος, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής με την Ελληνική Αυγή
Δήμου Δήμητρα   Υπάλληλος μονάδας παραγωγής
Κατάτση Μαρία   Οικιακά
Κασιδιάρης Ηλίας   Γεωπόνος, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, Βουλευτής
Κατοίκου Αλεξάνδρα   Ελεύθερη επαγγελματίας
Κελεπούρης Παναγιώτης   Ιατρός καρδιολόγος, Ιδρυτικό μέλος «Ιατρών Ελληνισμού»
Κωνσταντινίδης Ιωάννης   Εκπρόσωπος συλλόγων Ποντιακού Ελληνισμού, Επιχειρηματίας
Μουλάς Χρήστος   Εκπρόσωπος πωλητών Λαϊκών Αγορών
Μπόκου Βεργενία   Υπάλληλος Φαρμακοβιομηχανίας
Μπούρας Ιωάννης   Δικηγόρος
Ρεμπάπης Λάμπρος   Συνταξιούχος Έμπορος
Σπυρόπουλος Γεώργιος   Αστυνομικός, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης με την Ελληνική Αυγή
Τσολιάκου Ιουλία   Δασοπόνος
 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ζευγίτης Δημήτριος   Φυσικός Μέσης Εκπαίδευσης
Καραπάνου Γιολδάση Νίκη   Αγρότισσα
Κατσαρού Σιδέρη Κλεοπάτρα   Διακοσμήτρια
Κολοκυθάς Γεράσιμος   Επιχειρηματίας
Κοτσαύτης Παναγιώτης   Μηχανολόγος
Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος   Αγρότης, Βουλευτής
Οικονομόπουλος (Μουχτούρης) Άγις   Εναλλακτικός θεραπευτής
Ρήγας Χρήστος   Ελεύθερος  επαγγελματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος με την Ελληνική Αυγή
Τσώλου Ντάικου Αθηνά   Λογίστρια
 ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Γαλέος Γεώργιος   Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών
Θεωνά  Γεωργία   Μαία
Κατσινοπούλου  Μαρία - Ελένη   Γλωσσολόγος, Απόφοιτη Αγγλικής και Γαλλικής Φιλολογίας
Μπέκας Περικλής   Αγρότης
Σχοινάς Ιωάννης   Διευθυντής Εκδόσεων «ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ»
 ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Βαλσαμάκη Μαρία   Οικιακά
Ηλιοπούλου Δάφνη   Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Σκαντζός Νικόλαος   Συνταξιούχος Δημοσίου
Τζεμπετζής Δημήτριος   Δικηγόρος
Χαρμπής Βασίλειος   Οικοδομικές Επιχειρήσεις
 ΑΡΤΑΣ
Γκιρεμέζης Ιωάννης   Εισοδηματίας
Ζέρβας Χρήστος   Αυτοκινητιστής
Λίλλης Νικόλαος   Ιδιωτικός Υπάλληλος
Παππά Μαρία   Οικιακά
Τρίμη Νικολέττα   Στέλεχος Πωλήσεων
 ΑΧΑΪΑΣ
Αρβανίτης  Αβράμης - Μιχαήλ   Δικηγόρος - Βουλευτής
Γιαχαλής   Αναστάσιος   Κτηνοτρόφος
Γιουσμά Στεργιανή   Ξεναγός
Ζάγκλας  Χρήστος   Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.
Ξυλογιαννόπουλος Λεωνίδας   Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Κοκκότη Γεωργία- Αρετή   Εκπρόσωπος Πολυτέκνων, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος με την Ελληνική Αυγή
Νικολακόπουλος Ανδρέας   Αρχιτέκτων Μηχανικός
Παπαηλιόπουλος   Αργύρης   Αγροκτηνοτρόφος
Τσίγκα Αθανασία   Οικιακά
Χριστόπουλος Αντώνιος   Αντισμήναρχος ε.α.
Χρυσανθοπούλου Ανδριάννα   Δακτυλογράφος
 ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Καρακώστας Ευάγγελος   Οικονομολόγος
Λαμπρούσης Αναστάσιος   Ιστορικός
Μίγκου Ελένη   Καθηγήτρια Αγγλικών
Παγώνας Κωνσταντίνος  Αγρότης
Σταύρου Ελευθερία   Φιλόλογος
 ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Θεοδώρου Γεωργία   Οικιακά
Καραγιάννης Χρήστος  Μηχανικός Αεροσκαφών
Τασούλας Δημήτριος  Έμπορος
  ΔΡΑΜΑΣ
Αζαριάδης Νικόλαος   Εργολάβος Οικοδομών
Κοφαντίδου Σόνια   Βοηθός Φαρμακοποιού
Τσαπακίδης Κοσμάς   Τεχνολόγος Πετρελαίων
Χατζηαναστασίου Πολύδωρος  Έμπορος Οικοδομικών Υλικών
Χοροζίδου Χρυσάνθη   Λογίστρια
 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Αγγελόπουλος Μιχαήλ   Ελεύθερος επαγγελματίας
Αμοργινού Κωνσταντίνα  Στέλεχος Πωλήσεων
Γαραντωνάκης Στυλιανός    Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α.
Λυμπεροπούλου Αικατερίνη    Τουριστικά Επαγγέλματα
Σπυρίδης Σάββας   Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α., Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με την Ελληνική Αυγή
Χριστοδούλου Ευάγγελος   Δικηγόρος
 ΕΒΡΟΥ
Διμηνίδου Δημητρούλα  Υπάλληλος Δ.Ε.Η.
Δουλάκης Μιχαήλ   Αγρότης
Ζουμπούλη Χριστίνα  Λογίστρια
Παπαδόπουλος Αθανάσιος  Ταξίαρχος ε.α.
Κιτσόπουλος Χρήστος   Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή
Μάτζαρης Ευστράτιος   Εργολάβος Οικοδομών
 ΕΥΒΟΙΑΣ
Βουλή Αικατερίνη   Οικονομολόγος  ΜSc
Βουσουρέλης Αντώνιος   Αυτοκινητιστής
Δέδε Μάνθα  Οικιακά, Πολύτεκνη μητέρα
Δήμου Γεώργιος   Τεχνίτης Αλουμινοκατασκευών
Μιχαήλ Μιχαήλ  Μηχανικός
Μίχος Νικόλαος   Αγρότης, Βουλευτής
Μπάρου Αλεξάνδρα   Αγροτικές Επιχειρήσεις
Τζάθας  Ιωάννης  Οικοδόμος
 ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Διώτης Ευάγγελος  Μηχανολόγος
Ντουφεκούλα Γλυκερία   Αγρότισσα
 ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Κορφιάτης Φίλιππος- Διονύσιος   Αγρότης
Μανιάτη Λήδα   Οδοντίατρος
Πατήρης Χαρίλαος   Οικονομολόγος
 ΗΛΕΙΑΣ
Κρέσπης Νικόλαος    Μηχανικός Αεροσκαφών, Βουλευτής
Κωνσταντίνου Νικόλαος    Αρχισυντάκτης εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
Λάβδα Διονυσία   Αγρότισσα
Μπαλτά Αντωνία   Οικιακά
Νικήτας Κωνσταντίνος   Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ ε.α.
Σωτηρόπουλος Μενέλαος   Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ
Χρυσοβιτσάνου Ξανθή    Οικιακά
 ΗΜΑΘΙΑΣ
Τσακίρης Μιχαήλ   Πολιτικός Μηχανικός MSc, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής
Τσιορλίνη Μαρία   Γραφίστρια
Τσιούλης Βασίλειος   Μηχανικός Αυτοκινήτων
Χουζανά Άννα   Ιδιωτικός Υπάλληλος
Χασιώτης Γεώργιος   Δικηγόρος
Χλωρίδης Θεόδωρος   Αγρότης
 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Καρεφυλλάκης Σταύρος   Εκδότης εφημερίδων «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» & «ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΑ ΝΕΑ»
Κασσωμένου Ελευθερία   Προγραμματιστής Η/Υ
Κυριακού Χρυσούλα    Έμπορος
Περάκη Ελένη     Ελεύθερη επαγγελματίας
Συμεωνάκη Στεφανία   Υπάλληλος γραφείου
Σπλινάκης Νικόλαος    Αγρότης
Σπανουδάκης Αλέξανδρος    Έμπορος
Τσινταράκης Λεωνίδας   Μηχανικός αυτοκινήτων
Χωραφάκης Ιδομενέας   Ηλεκτρολόγος
 ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Αγγελή Αικατερίνη   Μεταποιήσεις Ενδυμάτων
Ζιάκας Αλέξανδρος   Επιχειρηματίας
Καρίπογλου Γεώργιος   Εργολάβος Χωματουργικά
Καρύδη Κυριακούλα   Διερμηνέας- Μεταφράστρια τεχνικών κειμένων
 Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αναστασιάδου Φωτεινή   Ψυχολόγος
Γρέγος Αντώνιος   Δημοτικός Υπάλληλος, Βουλευτής
Ιωαννίδης Ιωακείμ (Μάκης)   Μαθηματικός
Καφαντάρης Γεώργιος   Λιμενεργάτης
Κωνσταντινίδου Βασιλική   Φιλόλογος
Λαζάρου Ευαγγελία   Άνεργη
Μεϊντάνη Χριστίνα   Οικιακά
Μπαλτατζίδης Νικόλαος   Ηλεκτρολόγος
Νικολαϊδης Ευάγγελος   Μηχανικός οχημάτων
Πετρουλάκης Θεόδωρος  Υπηρεσίες Φύλαξης
Πουλτίδου Ευστρατία   Οικιακά
Προβατάρης Κωνσταντίνος   Αυτοκινητιστής
Σαμαράς Στέφανος   Εκπρόσωπος Πωλητών Λαϊκών Αγορών
Σουπιάδου Πηνελόπη   Έμπορος
Στεργιανού Μαρία   Υπηρεσίες Φύλαξης
Τολιόπουλος Ιωάννης   Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός
Τριανταφυλλούδης Αλέξανδρος   Δικηγόρος
Τσίτουρας Βασίλειος   Οικονομολόγος
Χατζηγεωργίου Αλεξάνδρα   Μουσικός
Χρίστογλου Μιχαήλ   Αυτοκινητιστής, Εκπρόσωπος ΛΑΣΙΤΑ Θεσσαλονίκης
 Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραικός Φώτης   Υπηρεσίες Φύλαξης, Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή
Δρούγκας Χρήστος   Βιολόγος
Ζησιμόπουλος Πολύβιος   Α/νχης Καταδρομών ε. α., Βουλευτής
Κιοσσέ Πηνελόπη (Πέννυ)  Βοηθός Μικροβιολόγου
Λιόκος Νικόλαος   Οικονομολόγος
Μάζγα Ελισάβετ   Άνεργη
Νικολαϊδου Μαρία   Αισθητικός
Παρουσίνας Παντελής  Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α.
Σαφράλης Ευάγγελος   Συνταξιούχος ΤΕΒΕ
Σερασίδης Θεοχάρης   Ιδιωτικός Υπάλληλος
Σκοπελίτης Χαράλαμπος   Συνταγματάρχης ε.α.
Ψαθάς Αναστάσιος  Πλωτάρχης Ειδικών Δυνάμεων ε.α., Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μαραθωνίου (Σεούλ 1987)
  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Αναγνώστου Κωνσταντίνος   Ταγματάρχης ε.α., Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου με την Ελληνική Αυγή
Κόντου Γεωργία  Ιδιωτική υπάλληλος
Μέμος Ιωάννης  Μηχανικός, Θερμοϋδραυλικός, Εκπρόσωπος Σωματείων Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού
Τάτση Αφροδίτη  Αισθητικός
Τσάγκας Χριστόφορος  Δικηγόρος
Τσιαγκαβέλης Αλέξανδρος     Πολιτικός  Μηχανικός
 ΚΑΒΑΛΑΣ
Βογιατζής Δημήτριος  Προγραμματιστής Η/Υ Msc
Κρυσταλλίδου Κοκονιώ (Κόνι)   Συγγραφέας
Μαυρίδης Χαράλαμπος   Ταγματάρχης ε.α.
Ναθαναηλίδης Αναστάσιος   Ηλεκτρονικός Τ.Ε.
Χαλκιώτης Γεώργιος  Ιχθυέμπορος
Χρυσομάλλη Ελένη   Νοσηλεύτρια
 ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Γώγουλου-Αθανασίου Βασιλική    Συνταξιούχος   ΔΕΗ
Θανόπουλος Χαρίλαος  Δικηγόρος
Κακαργιάς Βάιος   Οδοντίατρος
Καλτσάς Χρήστος     Αυτοκινητιστής
Μπόφου Ευτυχία    Θεολόγος
Τσιαμαντάς Αθανάσιος   Ταξίαρχος ε.α.
 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Γράτσιας Βασίλειος  Οδηγός ΚΤΕΛ
Δάφου Ζωή  Αγρότισσα
Κοντού Ελεονώρα   Γουνοποιός, Γενική Γραμματέας Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας
Τούφας Στέργιος  Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αϊβατίδης  Ιωάννης  Πρόεδρος Ένωσης Ιατροδικαστών Ελλάδος
Αραβαντινού Ιωάννα    Εκπαιδευτικός
Γκαραγκάνης Βάιος (Βάκης)  Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού
Ράντος Χριστόφορος Ανδρέας  Ναυτικός
Ρέβη Βασιλική   Συνταξιούχος  ΟΓΑ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Βιτσεντζάτου Παρθενόπη     Οικιακά
Δάβουλος Χρήστος    Ελεύθερος επαγγελματίας
Κουλουμπής Ιωάννης   Επιχειρηματίας             
  ΚΙΛΚΙΣ
Κεϊτζή Μαρία   Εμπόριο Υγρών Καυσίμων
Παπαδόπουλος Αντώνιος    Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών
Πετρίδου Άννα   Αγρότισσα
Σταμπουλής Ιωάννης   Τεχνολόγος Γεωπόνος
Χατζησάββας Χρήστος   Προγραμματιστής – Αναλυτής Η/Υ
 ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Βλαχόπουλος Δημήτριος   Εκδότης εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ»              
Ζαφείρης Κωνσταντίνος   Σχεδιαστής ιστοσελίδων, Γραφείο Τύπου "Χρυσή Αυγή"
Ζαχαριάδου Ουρανία   Συνταξιούχος  ΙΚΑ
Καπνιάς Σοφοκλής Στιχουργός
Κωνσταντίνου Ευθυμία   Εναλλακτική Θεραπεύτρια
ΚΟΖΑΝΗΣ
Ανδρεάδου Χρυσή   Συνταξιούχος Δ.Ε.Η
Καραβέλιας Στέργιος   Εργολάβος Τοπογράφος Μηχανικός
Κασιδόκωστα Νίκη   Βρεφονηπιοκόμος
Λορίδας Φαίδων   Αγρότης
Παπαδοπούλου Μαρίνα   Σεφ
Σιδηρόπουλος Γεώργιος   Μηχανοτεχνίτης
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ανδρή Ελισάβετ   Γραμματέας                                        
Καψάλης Πέτρος   Στέλεχος Πωλήσεων                            
Κολλιάκη Μαρία   Αγγελική Διακοσμήτρια                                        
Κουλουριώτης Ελευθέριος   Διευθυντής Πωλήσεων                      
Κωνσταντής Νικόλαος   Οικοδόμος                                              
Μαύρος Ευστράτιος   Ηλεκτρολόγος, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με την Ελληνική Αυγή
  ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Δεμέστιχα Αρετή   Τουριστικών Επαγγελμάτων
Δημακογιάννης Γεώργιος   Διευθυντής εκδόσεων «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ»
Κοντάκου Ασπασία   Συνταξιούχος Δημοσίου
Κωστόπουλος Δημήτριος   Καθηγητής  Ηλεκτρονικής
Μπουτεράκος Βασίλειος   Συνταγματάρχης ε.α.
  ΛΑΡΙΣΑΣ
Αβδελίδης Αχιλλέας   Χρυσοχόος                              
Ζήση Ζαχαρούλα   Έμπορος                                
Καραγιάννης Δημήτριος   Τεχνίτης κλωστοϋφαντουργίας                        
Κουτελός Γεώργιος   Ηλεκτρολόγος
Λιάπης Κωνσταντίνος - Γεωργοκτηνοτρόφος                         
Παπαγεωργίου Μαρία   Ασφαλίστρια
Σβερώνη - Χονδρονάσιου Δέσποινα   Δικηγόρος                           
Τζούτσας Πέτρος   Ιατρός ακτινολόγος                                                      
Τσιτσέ - Μπίλη Μαρία   Φιλόλογος αγγλικής, Ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου           
Χαλβατζουλης Βασίλειος   Ιατρός Καρδιοχειρουργός, Διδάκτωρ Α.Π.Θ.
Ψωμιάδου Μαρία   Κομμώτρια
  ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Καραβοστασίτης Στυλιανός   Προγραμματιστής Η/Υ                                    
Συκιωτάκης Ιωάννης   Ελεύθερος Επαγγελματίας                          
Φλεβαράκη Μαρία   Διοίκηση Επιχειρήσεων     
  ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Βόγλη Δέσποινα   Συμβασιούχος ΕΛΤΑ                                    
Κολογγιός Χρήστος   Αγρότης
  ΛΕΣΒΟΥ
Κουτσαμπάσης  Ευστράτιος   Αγρότης                                                    
Τριανταφυλλίδης Βαρθολομαίος   Στέλεχος πωλήσεων                            
Τριανταφυλλίδου  Παρασκευή   Οικιακά
  ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ηλιόπουλος Παναγιώτης   Μουσικός Παραγωγός, Βουλευτής
Καλούτσας Αρτέμιος   Λογιστής, Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας με την Ελληνική Αυγή
Κουτσιανούδης Αθανάσιος   Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α.                        
Μαρτίνου Μαρία   Οικιακά                                                                  
Νάκος Χρήστος   Καθηγητής Φυσικής                                            
Καμπούρης Κυριάκος   Μηχανολόγος Μηχανικός                            
Τσιλογιαννοπούλου Μαρία   Συνταξιούχος ΙΚΑ                   
Χαντζή Ευσταθία   Ελεύθερη Επαγγελματίας
 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ανδρουτσόπουλος Ιωάννης     Υπάλληλος  ΔΕΗ
Γιαννακόπουλος Γεώργιος  Ιδιοκτήτης ταχυμεταφορικής
Κανελλοπούλου Μαρία   Υπάλληλος  γραφείου
Κονιάρη Στυλιανή   Οικιακά
Κουκούτσης Δημήτριος   Οδοντίατρος, Βουλευτής
Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος   Επιχειρηματίας
Οικονομόπουλος Κωνσταντίνος  Υπάλληλος ΚΤΕΛ
  ΞΑΝΘΗΣ
Γεωργακάκης Ιάκωβος   Μελισσοκόμος
Καπαγερίδης Χρήστος    Αρτοποιός
Λιακάκου Βασιλεία  Συντηρήτρια Έργων Τέχνης
Τούση Σοφία  Βρεφονηπιοκόμος
  Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ
Κούζηλος Νικόλαος   Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού, Βουλευτής
Μουλιανάκης Περικλής   Υπηρεσίας  Ασφαλείας, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής
Μπότσαρη Ελένη  Γραμματέας
Μπουρνέλη Ειρήνη    Υπάλληλος Γραφείου
Ξανθόπουλος Κωνσταντίνος   Σύμβουλος Πωλήσεων
Σαμαρά Ευαγγελία   Υπάλληλος Παραγωγής
Σιγάλας Ευστράτιος    Τεχνικός Παραγωγής Χημικών  
  Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ
Λαγός Ιωάννης   Ελεύθερος Επαγγελματίας, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, Βουλευτής
Παπαδημητρίου Μιχαήλ   Οικονομολόγος
Παπαδόπουλος Αναστάσιος   Υπάλληλος σε μονάδα παράγωγης χημικών
Παπά Παναγιώτα   Συνταξιούχος  ΕΘΕΛ
Σαλούφας Νεκτάριος   Μηχανικός αυτοκινήτων
Σμπούκη Μαργαρίτα   Σεφ
Τσέπολας Ιωάννης   Τεχνικός ναυπηγείου
Χαδιάρη Πασχαλία   Νοσοκόμα
  ΠΕΛΛΑΣ
Ευτηριάδου Άννα   Λογίστρια
Καρανάτσιου Χρυσάνθη   Αγρότισσα
Κατσάρα-Χρήστου Ειρήνη   Λογίστρια
Μπαμπαλής Νικόλαος   Αγρότης
Σαχινίδης Ιωάννης   Έμπορος
Τσούκας Αναστάσιος   Οικοδόμος
 ΠΙΕΡΙΑΣ
Βαϊνδερλή  Ευρύκλεια   Ανθοκόμος
Νικολοπούλου Κωνσταντίνα   Στέλεχος Πωλήσεων
Παπαδημητρίου Γεώργιος   Έμπορος Αγροτικών Μηχ/των
Παπαθανασίου Ελευθέριος   Φανοποιός
Στεφανίδης Ιωάννης   Ελεύθερος Επαγγελματίας
Χρυσομάλλης Νικόλαος   Εμπόριο Φαρμακευτικών Ειδών, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, Περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή
 ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ζήζης Κωνσταντίνος   Αγρότης                                                                  
Μπαρτζώκας Σπυρίδων   Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α., Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου με την Ελληνική Αυγή
Κυρίτση Χριστίνα   Επιχειρηματίας
  ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Αγγελάκης Νεκτάριος   Επιχειρηματίας                                              
Λυραντωνάκης Πέτρος   Διεθνολόγος                        
Μυριδάκη Γεωργία   Αισθητικός                                                        
Στεφανοπούλου Ζαχαρούλα   Ελεύθερη Επαγγελματίας
 ΡΟΔΟΠΗΣ
Ανδρεάδου Παναγιώτα   Αγρότισσα
Αχίλλα Άννα   Αγρότισσα
Γεωργίου Χρήστος   Μουσικός Παραγωγός
Τσουρνακάκη Γεωργία   Υπάλληλος Γραφείου    
Τσουμαρέλης Νικόλαος   Σμηναγός ε.α
 ΣΑΜΟΥ
Ζαβιτσάνος Βασίλειος   Αυτοκινητιστής                              
Σαγρέδου Μαρία   Γεωλόγος                                                
Χριστινίδης Σωκράτης   Αγρότης
  ΣΕΡΡΩΝ
Ματθαιόπουλος Αρτέμιος   Καθηγητής Μουσικής, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, Βουλευτής
Μπατάλα Μαρία   Αγρότισσα
Ντάβαρης Ανδρέας   Υπηρεσίες Φύλαξης
Νταής Νικόλαος   Τεχνικός Πετρελαίου
Παπαλεξίου Απόστολος   Αγρότης
Πατσαλή Φωτεινή   Μηχανολόγος, Μηχανικός Τ.Ε
Τσώτσος Ιωάννης   Οικοδόμος
Χλωρίδου Μαρία   Οικιακά
  ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Κλαπανάρα Ελένη   Πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής, Μεσίτρια              
Μισιάκας Γεώργιος   Οικοδόμος, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής              
Παρδάλης Γεώργιος   Συνταξιούχος Τραπεζικός                               
Ρούστας Γεώργιος  Ηλεκτρολόγος Τεχνολόγος                                        
Χιώτης Γρηγόριος  Στέλεχος Πωλήσεων                                          
Ψαρόμπα Μαρία  Νοσοκόμα                     
  ΦΩΚΙΔΑΣ
Κοπανάκη Βασιλική   Επιχειρηματίας                                                
Κρίκος Σταύρος   Αξιωματικός Πυροσβεστικού  Σώματος ε.α.         
Πρίπορας Ηλίας   Ελεύθερος επαγγελματίας
  ΦΛΩΡΙΝΗΣ
Γιαννακίδου Ελένη   Αεροσυνοδός
Νομικός Κωνσταντίνος   Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Καθηγητής Τ.Ε.Ι.
Ρώμας Ευάγγελος   Έμπορος Ειδών Θέρμανσης
Σερεφιάδου Ελένη   Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.
  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Γκλέτσος Απόστολος   Γεωπόνος, Βουλευτής
Καλαθά Αθανασία   Εικαστικές Τέχνες                                         
Κουκουγιάννης Γεώργιος   Υπάλληλος βιομηχανίας                  
Μίχου Κωνστάντια   Οικιακά                                                                
Πάνος Θεόδωρος   Μηχανολόγος, Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος με την Ελληνική Αυγή
Φασιανής Κωνσταντίνος   Υπάλληλος ασφαλείας
  ΧΑΝΙΩΝ
Αλεξανδράκη Μαρία   Οικιακά                                                            
Γαρμπιδάκης Νικόλαος   Αγρότης                                                              
Κοτρωνάκης Κωνσταντίνος   Υπηρεσίες ασφαλείας                                      Μαμωνά Αναστασία   Στέλεχος πωλήσεων                                    
Σταθάκης Δημήτριος   Γεωπόνος
  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Βλάχου Σωτηρία   Διεθνείς Μεταφορές (TIR)
Ήλκος Κοσμάς   Έμπορος Λαϊκών Αγορών
Καψάλη Δήμητρα   Ιδιωτικός Υπάλληλος, Ταμίας
Φουρναράκης Θεολόγος   Ακτινολόγος, πρ. Διευθυντής ΓΝΣ Πολυγύρου
Χασάπης Αστέριος   Εμπόριο Υγρών Καυσίμων
  ΧΙΟΥ
Μαυρομάτης Αβραάμ   Ηλεκτρονικός, Πρόεδρος τμήματος υπηρεσιών του επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
Μπύρτα Μαριάννα   Επιχειρηματίας                      
Επικρατείας
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής - Πολιτικός κρατούμενος Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς. Ακολουθούν οι καταξιωμένοι Συναγωνιστές: ο ηλεκτρολόγος μηχανικός κ. Δημητριος Σαρατσιώτης, ο Ιατρός χειρουργός - Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Δημήτριος Δολτσινιάδης και ο Ταξίαρχος (ε.α)  κ. Δημήτριος Παπαεμανουήλ.

*** Τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ»         
 
Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού « ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ».
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΚΟΥΓΙΑ ΑΝΝΑ
ΡΑΛΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΡΟΧΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΑΠΟΓΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΑΛΒΑΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Α' ΑΘΗΝΩΝ
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ
ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΖΙΑΚΟΥ ΕΛΕΑΝΑ
ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΛΑΜΠΑΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΝΙΑΣΤΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ
ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΤΣΙΤΗΛΟΥ ΣΟΝΙΑ
ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΜΑΡΘΑ

Β' ΑΘΗΝΩΝ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ
ΒΛΑΜΗ ΕΛΕΝΗ
ΒΟΣΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΒΟΥΒΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
ΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΓΚΟΛΙΟΜΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΚΟΡΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΔΟΜΝΑ
ΔΕΣΗΝΙΩΤΗ ΚΟΝΔΥΛΩ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΟΝΗΣ
ΕΞΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΛΑΔΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΚΙΝΙΟΥΑ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ
ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΝΗ ΣΟΥΛΑ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΝΤΟΥ ΡΕΝΑ
ΚΟΥΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΑΓΕΙΡΟΥ ΕΛΕΝΑ
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΣΙΝΑΚΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΝΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΛΛΑΤΟΣ ΑΡΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΣΑΚΑΛΗ ΖΩΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΤΣΙΚΝΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΘΡΑΣΟΣ
ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ ΝΤΙΝΑ
ΚΑΡΑΒΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΙΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΕΤΡΙΤΗ ΚΙΚΗ
ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΤΖΑΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΣΙΑΛΤΑ ΣΟΦΙΑ

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΔΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΕΦΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΛΤΕΖΗ ΑΝΝΑ
ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ ΧΑΡΗΣ
ΤΡΑΙΦΟΡΟΥ ΕΛΙΝΑ
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΤΤΙΚΗΣ (ΥΠΟΛΟΙΠΟ)
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΘΕΟΔΟΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΚΑΣΟΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΟΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΜΙΣΑΗΛ
ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΚΥΡΑΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΓΑΖΙΛΑ ΒΕΝΕΤΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΟΥΒΛΕΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ
ΣΟΦΙΑΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΥΡΠΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΕΪΡ ΡΙΚΑΡΝΤΟ

Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΡΑΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΡΑΓΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΚΟΥΤΡΟΥΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΙΩΤΗ ΕΥΛΑΜΠΙΑ
ΠΑΛΑΣΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΕΥΤΑΞΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΒΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΓΕΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΝΑΣΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΡΤΑΣ
ΚΑΤΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΕΝΕΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΑΡΗΣ

ΑΧΑΪΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΓΙΑΛΥΨΟΣ ΦΑΝΗΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΖΑΚΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΝΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΑΙΤΑΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ

ΔΡΑΜΑΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΙΠΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΤΕΠΕΡΙΚΙΔΟΥ ΓΑΛΗΝΗ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΚΟΚΩΝΗ ΚΑΛΙΟΠΗ
ΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΛΑΜΑΡΙΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΒΡΟΥ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΣΤΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΥΒΟΙΑΣ
ΒΟΥΚΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΓΑ ΑΝΝΗ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΚΙΤΣΑ-ΜΑΡΙΝΑ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ ΜΩΥΣΗΣ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ ΑΘΗΝΑ
ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΗΛΕΙΑΣ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΡΙΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΗΜΑΘΙΑΣ
ΠΟΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΠΙΓΚΟΥ ΑΝΝΑ
ΦΩΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ)
ΧΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΑΡΑΝΤΕΜΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΑΡΕΤΗ
ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ
ΝΤΡΙΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΚΟΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΑΝΘΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΣΣΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΝΟΛΛΑΣ ΚΑΜΙΛΟ
ΣΚΟΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΒΑΛΑΣ
ΓΑΛΕΤΖΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΣΙΜΠΙΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΜΕΝΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ
ΜΙΧΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΙΣΜΗΝΗ ΜΩΡΟΥ
ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗ ΔΩΡΑ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΓΕΡΑΓΟΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΡΑΒΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΙΛΚΙΣ
ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΓΚΙΟΥΛΝΑΡΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ (ΓΙΟΣΚΑΣ)

ΚΟΖΑΝΗΣ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΑΡΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΦΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΩΛΕΤΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΛΟΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΛΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΟΥΚΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ
ΚΟΜΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΦΗ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΛΕΣΒΟΥ
ΒΕΛΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΟΓΓΙΟΥ ΝΙΚΗ
ΣΠΙΛΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΝΑΣΕΡ ΕΣΜΑΟΥΙ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΚΟΥΓΙΑ ΑΝΝΑ
ΡΑΛΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΡΟΧΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΑΠΟΓΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΑΛΒΑΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΞΑΝΘΗΣ
ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΑΣ Π.
ΤΡΑΙΦΟΡΟΥ ΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΕΛΛΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΑΝΟΜΕΝΙΔΗΣ
ΣΑΠΟΥΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΡΟΔΟΠΗΣ
ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΦΑΝΗ
ΤΖΙΚΑΣ ΤΑΚΗΣ
ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΑΤΑΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΣΑΜΟΥ
ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΠΑΣΤΟΥΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΜΙΧΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΕΡΡΩΝ
ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΖΟΡΚΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΜΑΚΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΠΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΑ
ΤΑΓΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΖΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΛΕΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΟΛΓΑ
ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΘΩΜΑΣ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΕΛΦΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΦΩΚΙΔΑΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΧΑΝΙΩΝ
ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΡΟΥΛΑ
ΜΠΟΝΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΚΟΥΛΑ ΜΕΛΠΩ
ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΧΙΟΥ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΞΗΝΤΑΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΡΙΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 

 *** Ποτάμι: Η λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές για τη Μεσσηνία και όλη την Ελλάδα          
            
Τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού ανακοινώθηκαν την Παρασκευή με ονόματα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.
Στην Α' Αθήνας θα δώσουν τη μάχη, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Λυκούδης, η Αννυ Ποδηματά, ο πανεπιστημιακός Περικλής Βαλλιάνος και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.
Στη Β΄Αθήνας είναι υποψήφια η Αντιγόνη Λυμπεράκη από τη Δράση, η Αθηνά Δρέττααπό το ΠΑΣΟΚ, η ηθοποιός Γιώτα Φέστα, ο Γιώργος Αμυράς, ο τέως ΓΓ Εσόδων Χάρης Θεοχάρης και οι βουλευτές Ψαριανός και Τατσόπουλος.
Στις λίστες, βρίσκεται και ο Στέλιος Προσαλίκας από το χώρο του βόλεϊ, ενώ υποψήφιος είναι και η μεγάλη δόξα του μπάσκετ Μέμος Ιωάννου.
Στην Περιφέρεια Αττικής είναι υποψήφιοι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας και οΓιώργος Μαυρωτάς, στην Α' Θεσσαλονίκης κατεβαίνει υποψήφια η δημοσιογράφοςΧριστίνα Ταχιάου, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας και η Νιόβη Παυλίδου (ΠΑΣΟΚ-Ελιά, στις πρόσφατες περιφερειακές).
www.tovima.gr  .-
Μεσσηνίας Γιαννακέας Γιώργος επιχειρηµατίας
Μεσσηνίας Γιαννόπουλος Γιώργος ηθοποιός
Μεσσηνίας Κάτσου Σταυρούλα Λογίστρια
Μεσσηνίας Μπακέας Παναγιώτης ιδιωτ. Υπάλληλος
Μεσσηνίας Σαββίδης Χαράλαµπος Αρχιτέκτων Μηχανικός
Μεσσηνίας Σιαβελής Παναγιώτης φυσικοθεραπευτής
Μεσσηνίας Υφαντίδου Γεωργία εµποροβιοτέχνης 
 ***    ΠΑΣΟΚ: Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας         
           
Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ για το νομό Μεσσηνίας
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
1.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του Δημητρίου, ΕΜΠΟΡΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
2.ΑΛΕΥΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  του Γεωργίου,  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
3.ΒΕΛΙΑΣ ΔΡΟΣΟΣ του Αθανασίου, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
4.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΑΝΤΙΑ) του Ιωάννη, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – πρώην Γ.Γ. ΥΠΕΚΑ
5.ΚΑΤΣΑΡΓΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αθανασίου, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Δ.Ο.Υ. πρώην  ΔΗΜ.  ΣΥΜΒ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
6.ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του  Ανδρέα, Συνταξιούχος Δ.Ε.Η.
7.ΧΟΝΤΖΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

***  Τελεία: Τα ψηφοδέλτια για όλη την Ελλάδα, υποψήφια και στη Μεσσηνία          
            
Τελεία: Τα ψηφοδέλτια για όλη την Ελλάδα, υποψήφια και στη Μεσσηνία

Α’ ΑΘΗΝΩΝ
Φιλιππίδης Δημήτριος
  1. Κωτσάκη (Ρομανού) Ανδριάννα 
  2. Ισάρης Νικόλαος
  3. Παπαδάμ Θαλασσινή
  4. Κουμπάνη Έλενα
Β’ ΑΘΗΝΩΝ
Αποστολόπουλος Αλέξανδρος
  1. Ρούσση Ρεβέκκα
  2. Μποταίτης Αντώνιος
  3. Ταμήλιας Σπύρος
  4. Πατεράκης Βασίλειος
  5. Σιώρης Δημήτριος
  6. Κουρτόπουλος Χαράλαμπος
  7. Ζαφειρόπουλος Γεώργιος
  8. Αλαϊάδης Γεώργιος
  9. Μιλτιάδους Παναγιώτης
  10. Αρώνης Ιωάννης
  11. Κουρούκλης Γιώργος
  12. Κολιός Ζώης
  13. Ρουσόπουλος Κωνσταντίνος
  14. Νάσιος Γιάννης
  15. Κιαμούρη Σταυρούλα
  16. Τσιτσιγκού Φωτεινή
  17. Τσατάλα Γεωργία
  18. Θεοδωράκη Άννα – Ασπασία
  19. Γεωργίου Νίκος
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  1. Χατζητρακόσιας Νικόλαος
  2. Παναγιωτακόπουλος Ιωάννης
  3. Ρούτης Ανδρέας
  4. Βελιώτη Ευεργέτα
  5. Μαναβέλη Πελαγία
  6. Κουρτίδης Σάββας
  7. Πέκας Στέφανος
  8. Μαλαλιτζόγλου Γεώργιος 
  9. Ζάννου Αλεξάνδρα
  10. Ασήμογλου Ιωάννης
Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  1. Λιάκος Ιωάννης
  2. Ζωβοίλη Κατίνα
  3. Κουμπάνης Συμεών
Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  1. Κωνσταντινίδης Ιωσήφ
  2. Δημητριάδης Βασίλης
  3. Δαρδαμάνη Δήμητρα
  4. Λασιθιωτάκη Ειρήνη
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  1. Γραμμένος Σπυρίδων
  2. Κατσάμπας Γεώργιος
  3. Λυπημένος Στέλιος
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
  1. Καπαρέλος Κωνσταντίνος
  2. Μποζιονέλος Ηλίας
  3. Ρασιδάκη Ευαγγελία
  4. Κοταλίδου Ιωάννα
ΑΡΚΑΔΙΑΣ
  1. Κοκοσιούλης Νίκος 
  2. Γαλάνη Παναγιώτα
  3. Παπαγεωργίου Καίτη
ΑΡΤΑΣ
  1. Πανέτας Νικόλαος
ΑΧΑΪΑΣ
  1. Τζάκης Γιώργος
  2. Παπαδόπουλος Αλέξανδρος
  3. Δαρδαμάνη Βασιλική
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  1. Λιάκου Άννα
  2. Σταυρίδου Ευαγγελία
ΓΡΕΒΕΝΩΝ
  1. Κατσαούνου Ξανθή
ΔΡΑΜΑΣ
  1. Τσολίας Πέτρος
  2. Πελικπατσίδης Δημήτρης
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
  1. Καστρούνης Φώτης
  2. Τρουμούχη Ευτυχία
  3. Θεοδωροπούλου Γεωργία
ΕΒΡΟΥ
  1. Καλούμενος Αντώνης
ΕΥΒΟΙΑΣ
  1. Σπανού Μαγδαληνή  
  2. Παπακωνσταντίνου  Δήμητρα
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
  1. Μούρτος Κωνσταντίνος
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
  1. Σκουφά Αικατερίνη
ΗΛΕΙΑΣ
  1. Καρόγιαννης Κωνσταντίνος
  2. Δημακόπουλος Νίκος
  3. Γκούμας Παντελεήμων
  4. Περσιμιτζής Φώτης
  5. Κροκυδάκης Μανώλης
  6. Καλικάς Ιωάννης
ΗΜΑΘΙΑΣ
  1. Ζαρκάδας Χρήστος
  2. Δίμπαλας Νικόλαος
  3. Στανίση Αικατερίνη
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  1. Παντουβάκης Χαράλαμπος
  2. Μπαλή Μαρία
  3. Παπαδογιωργάκη Αγγελική – Ειρήνη
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
  1. Κοντογιώργου Γεωργία
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  1. Σιάνος Κώστας
  2. Κεσογλίδης Γεώργιος
  3. Κυρατζόπουλος Κώστας
  4. Παρασκευοπούλου Μαριάννα
  5. Σιαμίδης Ιωάννης
  6. Γκιάλη Θεανώ
  7. Γκουσμπουράνης Ιωάννης
Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  1. Χριστάκη Παναγιώτα
  2. Κωταίδης Γρηγόριος
  3. Δούκα Δινομάχη
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  1. Κοντογιάννη Ελένη
ΚΑΒΑΛΑΣ
  1. Ορφανίδης Μιχάλης
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  1. Κολοκύθας Απόστολος
  2. Σαμαράς Κώστας
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
  1. Ταβουλάρη Θεοδώρα
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  1. Χασιώτη Μαρία
  2. Αθανασίου Μαρία
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
  1. Σκουφά Μαγδαλινή
ΚΙΛΚΙΣ
  1. Ζαρογιάννη Κυριακή
ΚΟΖΑΝΗΣ
  1. Παπαθανασίου Δημήτρης
  2. Βελιώτης Γεώργιος
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  1. Τερζή Πετρούλα (Πέτρα)
  2. Σάββα Χρυσούλα
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
  1. Λουκιανός Γεώργιος
  2. Βαλβη Μαρουλία
ΛΑΚΩΝΙΑΣ
  1. Αϊβαλιώτης Ντίνος
ΛΑΡΙΣΗΣ
  1. Γεωργιάδης Θωμάς
  2. Σαντές Ανδρέας
  3. Μικιρτζής Ιωάννης
  4. Βογιατζής Λάμπρος
  5. Μέρα Ιωάννα
ΛΑΣΙΘΙΟΥ
  1. Πολυσάκη Δήμητρα
ΛΕΣΒΟΥ
  1. Λουλη Γεωργία
ΛΕΥΚΑΔΟΣ
  1. Μπράτση  Βασιλική
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  1. Γιαννή Μαρία
  2. Ζαρκάδας Ηλίας
  3. Τρύπας Γεώργιος
  4. Κουρέντης Δημήτριος
  5. Δημητριάδου Μαρία
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  1. Μιχοπούλου Άννα  
ΞΑΝΘΗΣ
  1. Καβοπούλου Ζωή
ΠΕΛΛΑΣ
  1. Μαυρίδης Νίκος
ΠΙΕΡΙΑΣ
  1. Γκοτόβα Ειρήνη
  2. Νικολαίδου Μαρία
  3. Πινακάς Αντώνιος
  4. Λάγιος Απόστολος
ΠΡΕΒΕΖΗΣ
  1. Αγγελή Μαρία
  2. Αυγέρης Μιχάλης
ΡΕΘΥΜΝΗΣ
  1. Τισκινα Άννα
ΡΟΔΟΠΗΣ
  1. Καραμήτσου Κλεοπάτρα
ΣΑΜΟΥ
  1. Βακιάρου Αθηνά
ΣΕΡΡΩΝ
  1. Γεωργιάδης Σάββας
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  1. Θεοχάρης Χρήστος
  2. Ζάχος Ευθύμιος
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
  1. Κιαμούρης Χρήστος
  2. Ζωβοίλη Αθανασία
  3. Ταβουλάρης Νίκος  
  4. Βλάχου Αικατερίνη
ΦΛΩΡΙΝΑΣ
  1. Καμακάρης Ιωάννης
  2. Κουτσογιώτας Χρήστος 
ΦΩΚΙΔΑΣ
  1. Αγοράς Γιάννης
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  1. Γραμμένος Ιωάννης
  2. Γκρέζιος Θρασύβουλος
ΧΑΝΙΩΝ
  1. Κορωνάκης Νίκος
  2. Μητσοτάκης Εμμανουήλ
ΧΙΟΥ\
Καθαροπούλου Μαρία
 
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ\
Γκανής Βάιος
  1. Σπυροπούλου Νίκη
  2. Καρβούνης Σταύρος
  3. Καρλή Γιώτα

***  Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Μεσσηνία 

Οι υποψήφιοι στο Νομό Μεσσηνίας : O γεωπόνος και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Μοριά, Παναγιώτης Κάτσαρης, ο φιλόλογος Δονάτος Νίκου, ο προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών Στάθης Γιακουμής, ο αγρότης Παρασκευάς Διονυσόπουλος, η φιλόλογος Γαρυφαλλιά Καπετανάκη, η γιατρός Σύλβια Φεσσά και ο αγρότης Βασίλης Σπυρόπουλος. - 

***  Παρίσι: Νεκροί οι τρεις τρομοκράτες και τέσσερις όμηροι στο παντοπωλείο         
            
Με ταυτόχρονες εφόδους της αστυνομίας στα δύο προάστια του Παρισιού και τον θάνατο των τριών τρομοκρατών αλλά και τεσσάρων ομήρων στο παντοπωλείο, έληξαν το απόγευμα της Παρασκευής οι δύο υποθέσεις ομηρείας, που σχετίζονταν με την δολοφονική επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo, η οποία σημειώθηκε την Τετάρτη.
Οι δύο αδελφοί Κουασί, δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο περιοδικό, σκοτώθηκαν κατά την έφοδο της αστυνομίας στο τυπογραφείο, στην κωμόπολη Νταμαρτέν αν Γκελ, βορειοανατολικά του Παρισιού, όπου βρίσκονταν «ταμπουρωμένοι» από το μεσημέρι, μαζί με έναν όμηρο, η τύχη του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.
Εκεί είχαν καταφύγει οι αδελφοί Κουασί, το μεσημέρι, έπειτα από ανταλλαγή πυρών κατά τη διάρκεια καταδίωξης του οχήματος στο οποίο επέβαιναν.
Οι δύο τρομοκράτες, δράστες της πολύνεκρης δολοφονικής επίθεσης στο περιοδικό Charlie Hebdo, είχαν επικοινωνήσει νωρίτερα τηλεφωνικά με την αστυνομία λέγοντας ότι «θέλουμε να πεθάνουμε σαν μάρτυρες».
www.tanea.gr  .-
 
*** Ήλιος με δόντια και πολλά προβλήματα – Αναγγελία ζημιών από τον παγετό στον ΕΛΓΑ
Μπορεί από προχθές να έχει εμφανιστεί ο ήλιος στον ουρανό της Καλαμάτας, αλλά το θερμόμετρο τα δύο προηγούμενα βράδια έδειξε αρνητικές θερμοκρασίες, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 10 βαθμούς Κελσίου. Ζημιές προκλήθηκαν σε κηπευτικά, ελαιοκαλλιέργειες και εσπεριδοειδή, με απώλεια καρπού, όσο και σε φυτικό κεφάλαιο από τον παγετό, το χαλάζι και τους θυελλώδεις ανέμους. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά μεγάλη βελτίωση, γεγονός που θα βοηθήσει και στην ομαλοποίηση της κατάστασης.Αναγγελία ζημιών στον ΕΛΓΑ Όσοι παραγωγοί υπέστησαν ζημιά από τον παγετό της 7ης Ιανουαρίου 2015 στις καλλιέργειες στο Δήμο Καλαμάτας, μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς μέχρι την 22α Ιανουαρίου στην ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ, Σταματελοπούλου Αγγελική, στο Δήμο Καλαμάτας, στην οδό Παπατσώνη 4. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι μέχρι την 15η Ιανουαρίου όσοι παραγωγοί έχουν υποστεί ζημιά από την ανεμοθύελλα της 31ης Δεκεμβρίου 2014 σε πορτοκάλια, ελιές και άλλες καλλιέργειες, καθώς και σε πάγιες εγκαταστάσεις στο Δήμο Καλαμάτας, θα πρέπει να απευθυνθούν στους αρμόδιους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ και να υποβάλουν δήλωση ζημιάς. Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμπλήρωση της δήλωσης είναι η ταυτότητα, ο ΑΦΜ, ο ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού και η δήλωση καλλιέργειας/εκτροφής, όπως αυτή υπεβλήθη στο πλαίσιο των Ενιαίων Αιτήσεων Εκμετάλλευσης του ΟΠΕΚΕΠΕ.Αλυσίδες σε τμήμα εθνικής οδού Καλαμάτας-Σπάρτης Σύμφωνα με έγγραφο της Τροχαίας Καλαμάτας, από τον παγετό η κυκλοφορία των οχημάτων από το 26ο (Ξυλοπριστήριο Αλαγονίας) έως το 42ο χιλιόμετρο (Τρύπη Λακωνίας) της εθνικής οδού Καλαμάτας-Σπάρτης διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. - 
 
***  Τραπεζικά υποκαταστήματα στο Δήμο Καλαμάτας          
           
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο μεταξύ του δημάρχου και στελεχών της Εθνικής Τράπεζας.
Τα στελέχη της ΕΤΕ διαβεβαίωσαν, μεταξύ άλλων, τον κ. Νίκα για τη λειτουργία, μέχρι το Πάσχα, νέου καταστήματος της τράπεζας στην οδό Αθηνών.
Κατά τη συνάντηση αυτή συμφωνήθηκε και η τοποθέτηση ενός μηχανήματος ανάληψης μετρητών (ATM) στην Τοπική Κοινότητα Άριος.
Α.Π. 
 
***  Δρόμοι παγίδες για οδηγούς…
Προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στην οδό Αρτέμιδος και όχι μόνο. Οι άσφαλτος σε πολλά σημεία έχει «φαγωθεί» και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Φυσικά, το ερώτημα είναι ότι γιατί η Δημοτική Αρχή δε μερίμνησε για τη βελτίωση της κατάστασης; Πάσα εκτίμηση και εξήγηση δεκτή, αν σκεφτεί κάποιος ότι με τις ανακοινώσεις που έχουμε ακούσει κατά καιρούς θα έπρεπε οι δρόμοι της Καλαμάτας να είναι κάτι σαν πίστες για Φόρμουλα Ένα... Α.Π. - 
 
***  Η δύναμη της Ελλάδας βρίσκεται στη βρώσιμη ελιά και ιδιαίτερα στην Καλαμών
ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ ΤΟ BRANDING ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΩΝΠνίγεται στο χύμα ο μύθος για το ελληνικό ελαιόλαδοΕπιμέλεια: Αντώνης Πετρόγιαννης Η διαπραγμάτευση του χρέους με όρους βιωσιμότητας της χώρας και των ανθρώπων της είναι κεντρικό θέμα στην σύντομη προεκλογική περίοδο μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Δεν υπάρχουν περιθώρια για έωλες ελπίδες και δήθεν λύσεις με αναβίωση των παλιών «καλών πρακτικών» αυτών των οικονομίστικων «αναπτυξιακών» μοντέλων της φούσκας, του παρασιτισμού, της διαπλοκής, του πελατειακού κράτους και της αρπαχτής. Στο σημείο που έφεραν τη χώρα και με το συσχετισμό που υπάρχει προς το παρόν στην Ε.Ε., η όποια διαπραγμάτευση δε θα αποδώσει σε σχέση με το τι πραγματικά απαιτείται, θα είναι «σταγόνα στον ωκεανό» αν παράλληλα δε φροντίσουμε εμείς για την ανασυγκρότηση και τη βιωσιμότητα του τόπου. Απαιτείται παράλληλα, δηλαδή, ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης με στόχο τη βιώσιμη ευημερία που θα ενδυναμώνει το οπλοστάσιο της ίδιας της εξαρχής διαπραγμάτευσης, αποτελώντας την ίδια στιγμή την απαρχή μιας ριζικά διαφορετικής πορείας της χώρας. Μια πορεία που απαιτεί και προϋποθέτει διαδικασία εξυγίανσης σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η συνέντευξη που ακολουθεί είναι ευχής έργον να διαβαστεί απ’ όλους αυτούς που παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το ελαιόλαδο και τη βρώσιμη ελιά.Οι εκπυρηνομένες ελιές Καλαμών κυριαρχούν στη Βόρεια Αμερική Με καλό βηματισμό κινούνται στην αγορά της Βορείου Αμερικής οι ελληνικές εξαγωγές για τις επιτραπέζιες ελιές, και κυρίως τις ποικιλίες Καλαμών και Χαλκιδικής, για τις οποίες η ζήτηση είναι αυξανόμενη. Πιο δύσκολο είναι το έργο για το ελληνικό ελαιόλαδο, για το οποίο, εν πολλοίς, το παιχνίδι έχει χαθεί από την Ισπανία και την Ιταλία που έχουν… πνίξει με δολάρια την αγορά, στο επίπεδο του Marketing. Αυτό τονίζει στην Agrenda ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης, μέλος του ομίλου εταιρειών Krinos SA, που επιχειρεί τα τελευταία 70 χρόνια σε Καναδά και Αμερική, με παραγωγή και εμπορία προϊόντων, επιτυγχάνοντας ετήσιο τζίρο περίπου 300 εκατ. δολαρίων. Ως επικεφαλής της Krinos Foods Canada ο συνομιλητής μας εκφράζει και μια ενδιαφέρουσα άποψη για τη φέτα και τις επιπτώσεις που θα έχει στο προϊόν η συμφωνία της Ε. Ε. με τον Καναδά.-Με την Ελλάδα, εκτός από την καταγωγή, πώς σχετίζετε ο όμιλος; Έχουμε ένα γραφείο στην Αθήνα, το οποίο συντονίζει όλες τις αγορές που κάνουμε, γιατί τα προϊόντα που εισάγουμε προς διανομή ή και επεξεργασία στις αγορές της Αμερικής και του Καναδά, τα αγοράζουμε κυρίως από την Ελλάδα, αλλά κι από άλλες χώρες της Μεσογείου. Αγοράζουμε κυρίως ελιές, λάδι, διαφόρων ειδών τυριά, λίγα όσπρια, μέλι, αλλά και άλλα προϊόντα.-Με την εμπειρία σας ως πρόεδρος της Krinos Foods Canada πώς θα σχολιάζατε την πορεία των ελληνικών προϊόντων στη βορειοαμερικανική αγορά; Η ελιά Καλαμών έχει μια εξαιρετική αποδοχή και είναι γνωστή ως Kalamata Olive σε όλη τη Βόρεια Αμερική, ενώ θεωρείται η νούμερο ένα βρώσιμη ελιά. Το προϊόν έχει περιθώρια για να προχωρήσει κι άλλο. Η μεγάλη αγορά που αναπτύσσεται πολύ αυτή τη στιγμή είναι οι εκπυρηνομένες ελιές Καλαμών. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Όμως, στον τομέα αυτό, πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα, όπως να αποφεύγει κανείς υπολείμματα του κουκουτσιού. Μια άλλη βελτίωση που θα θέλαμε να δούμε είναι η μείωση της περιεκτικότητας της ελιάς σε αλάτι, διότι αγγίζει ζητήματα υγείας. Στο κομμάτι των βιολογικών ελιών και του λαδιού, τα πράγματα, αν και υπάρχει ανάπτυξη, πάνε πιο αργά από ό,τι νομίζαμε.-Στις εξαγωγές ελαιολάδου γιατί έχουμε πενιχρές αποδόσεις; Το ελαιόλαδο είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία και σε ένα μεγάλο ποσοστό έχει χαθεί το παιχνίδι για την Ελλάδα. Και αυτό οφείλεται στο ότι τα χρήματα που έχουν πέσει όλα τα προηγούμενα χρόνια για marketing από την Ισπανία και την Ιταλία έχουν πνίξει την αγορά. Είναι αναμφισβήτητο ότι έχουμε πολύ καλό ποιοτικά λάδι, το θέμα είναι πώς το προωθείς και στους άλλους αυτό.-Φέτος η Ελλάδα, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, έχει μεγάλη παραγωγή ελαιολάδου. Είναι, λέτε, ευκαιρία να κερδίσει μερίδια στην παγκόσμια αγορά; Με μια χρονιά δε γίνεται τίποτε και μην ξεχνάτε πως και φέτος τα λάδια μας θα πωληθούν κυρίως χύμα και θα πάνε να εμπλουτίσουν ποιοτικά τα ισπανικά και τα ιταλικά ελαιόλαδα. Οι Έλληνες παραγωγοί και εξαγωγείς θα πάρουν κάτι παραπάνω φέτος, γιατί έχουν αρκετή ποσότητα και τα ελληνικά ελαιόλαδα πάντα έχουν ένα premium, λόγω ποιότητας, αλλά και πάλι χύμα θα πωληθούν.-Πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση; Υπάρχουν ορισμένα φωτεινά παραδείγματα που δείχνουν το δρόμο σε επίπεδο marketing. Πρέπει να προσωποποιήσουμε τα προϊόντα μας, να χτίσουμε ένα μύθο, μια ιστορία που να δείχνει γιατί πρέπει να προτιμήσει κανείς το άλφα από το βήτα λάδι. Σε μια θάλασσα από μπουκάλια λαδιών από 50 διαφορετικές χώρες, πρέπει να πούμε στον καταναλωτή έναν λόγο για να αγοράσει το δικό μας ελαιόλαδο.BIOΓΡΑΦΙΚΟ Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης είναι πρόεδρος της Krinos Foods Canada και έχει γεννηθεί στην Αθήνα, από όπου έφυγε φοιτητής για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Κολούμπια στη Νέα Υόρκη. Επέστρεψε στην Ελλάδα για ένα βραχύ χρονικό διάστημα, μέχρι να τελειώσει τη στρατιωτική του θητεία και κατόπιν ανέλαβε τις δραστηριότητες του ομίλου στον Καναδά. Είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά, εκ των οποίων δύο σπουδάζουν στην Αμερική, ένας στον Καναδά, ενώ ο τέταρτος βρίσκεται στο γραφείο του ομίλου στην Αθήνα και συντονίζει τις αγορές που γίνονται στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο εν γένει. Πριν από λίγο διάστημα ο κ. Γεωργιάδης χρηματοδότησε τη λειτουργία του Ινστιτούτου Ελιάς στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή. - 
 
***  Ακόμα μία διακοπή στην ύδρευση χθες, αγανάκτηση και οργή στους κατοίκους στα Φιλιατρά
Ακόμα μία βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης των Φιλιατρών σημειώθηκε χθες, με συνέπεια να μείνει ολόκληρη η πόλη από το πρωί μέχρι το μεσημέρι χωρίς νερό. Το «φαινόμενο» των διακοπών της υδροδότησης στα Φιλιατρά δεν είναι καινούργιο. Ωστόσο, οι κάτοικοι δεν αντέχουν και δεν ανέχονται άλλο αυτή την κατάντια με διακοπές στην ύδρευση, εξαιτίας βλαβών του δικτύου, κάθε λίγο και λιγάκι. Βρίσκονται σε απόγνωση, και δεν είναι, πλέον, διατεθειμένοι να παραμείνουν απλοί και σιωπηλοί θεατές της κατάντιας των διακοπών στην ύδρευση. «Λόγω έκτακτης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην πόλη των Φιλιατρών σήμερα, ημέρα Πέμπτη 08/01/2015 και ώρα 9:00 π.μ. έως 14:00. Το συνεργείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκατασταθεί η υδροδότηση νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα. Από τη Δημοτική Ενότητα», ήταν η ανακοίνωση που εξεδόθη και εστάλη στα τοπικά blogs των Φιλιατρών για την ενημέρωση των κατοίκων. Βεβαίως, είναι γνωστό σε όλους – και έχει σχολιαστεί και σε sites – πως θεσμικό όργανο «Δημοτική Ενότητα» δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας. Η Δημοτική Ενότητα είναι η εκλογική περιφέρεια Δήμου. Προσδιορίζει γεωγραφικά τα όρια του κάθε ενός πρώην Δήμου (ολόκληρου του πρώην Δήμου) που συνενώθηκε με άλλους και συγκροτήθηκαν οι Δήμοι με τον «Καλλικράτη», οι οποίοι ως θεσμικές οντότητες και όργανα έχουν τις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, όπως δηλαδή τη Δημοτική Κοινότητα Φιλιατρών. Αλλά, ακόμα και έτσι, όπως υπογράφουν στα Φιλιατρά τις ανακοινώσεις του Δήμου για τη διακοπή στην ύδρευση, κάτοικοι και επαγγελματίες των Φιλιατρών, σε επικοινωνία τους με το «Θ», μας μετέφεραν την απόγνωση, την οργή και την αγανάκτησή τους, επαναλαμβάνοντας ότι οι διακοπές του νερού αποτελούν «άλλο μαρτύριο της σταγόνας»! Οι ίδιοι επισήμαναν ότι «δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο το “βιολί” με τις διακοπές του νερού», προσθέτοντας πως ανέμεναν ότι με την αντικατάσταση του παλιού και με καρκινογόνες αμιαντοσωλήνες δικτύου ύδρευσης, θα λυνόταν το πρόβλημα, που οφείλεται, όπως λένε από το Δήμο, κυρίως σε βλάβες που παρουσιάζονται, αλλά προς απογοήτευσή τους εξακολουθεί να υφίσταται. Σημείωναν, δε, ότι «έχουν πέσει εκατομμύρια ευρώ για το δίκτυο, αλλά χωρίς τις συνδέσεις. Ποιος ήταν εκείνος που είχε τη φαεινή ιδέα για δίκτυο ύδρευσης χωρίς συνδέσεις; Ποιοι δώσανε εγκρίσεις για ένα έργο που ουσιαστικά δεν έλυνε το πρόβλημα αφού ήταν μισό; Δεν ευθύνεται, πολιτικά, κανένας γι’ αυτό;». Κάτοικοι και επαγγελματίες, όπως έλεγαν στο «Θ», δεν ξέρουν τι να κάνουν και πώς να αντιδράσουν, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη συλλογή υπογραφών για αναφορά στην Εισαγγελία, καθώς το νερό είναι δημόσιο αγαθό και πληρώνουν στο Δήμο Τριφυλίας τέλη ύδρευσης, τα οποία είναι ανταποδοτικά. Την ίδια στιγμή, από το Δήμο, ανταποδοτικότητα δεν τους παρέχεται. Επίσης, ενώ έχει γίνει νέο δίκτυο, δεν έχουν γίνει συνδέσεις και συνεχίζουν να πίνουν νερό – όταν δε σημειώνονται διακοπές υδροδότησης – από καρκινογόνους αμιαντοσωλήνες! Ο Δήμος, όμως, λένε, είναι υποχρεωμένος να τους παρέχει νερό, το οποίο πληρώνουν, και νερό αρίστης ποιότητας, όχι από καρκινογόνους αμιαντοσωλήνες! Αναρωτιούνται, δε, όπως έχει κατ’ επανάληψη επισημανθεί, τι άλλο πρέπει να γίνει και πόσα χρόνια θα περάσουν ώστε να λυθεί το πρόβλημα, να γίνουν οι συνδέσεις με το καινούργιο δίκτυο και να εκλείψει το πρόβλημα. Αναπάντητο, επίσης, παραμένει για τους ίδιους το ερώτημα, το οποίο πολλές φορές έχουν θέσει μέσα από το «Θ», γιατί όταν παρουσιάζεται μια βλάβη σε κάποιο σημείο του δικτύου, για να αποκατασταθεί αυτή γίνεται διακοπή της υδροδότησης σε ολόκληρη τη γύρω περιοχή, και την πόλη ακόμα, και όχι σε τμήμα του αγωγού του συγκεκριμένου δικτύου; Τέλος, αναρωτιούνται αν υπάρχουν, ακόμη και στο καινούργιο δίκτυο, ανά αγωγούς, δίκτυα και διαδρομές, βάνες ή βαλβίδες ρύθμισης και διακοπής της υδροδότησης. του Ηλία Γιαννόπουλου - 
 
*** Αλλάζουν οι κάδοι στην Ακρίτα

Δρόμους καλής ποιότητας μπορεί να μην έχουμε στην Καλαμάτα, αλλά, σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, από την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν διαγραμμίσεις σε διάφορες περιοχές. Μάλιστα, στην οδό Ακρίτα, στο πλαίσιο του έργου των διαγραμμίσεων, θα φύγουν και οι κάδοι από τη νησίδα και θα εγκατασταθούν κοντά στις γωνίες των πεζοδρομίων, ώστε να αποκατασταθεί η ορατότητα μεταξύ των δύο ρευμάτων. Κάτι είναι κι αυτό... Α.Π. - 

***  Ο καιρός αύριο στην Καλαμάτα          
            
Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 10/1/2015 προβλέπεται άστατος.
Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Από τις απογευματινές ώρες και μετά αναμένεται σχετικά καθαρός ουρανός, με κάποιες σποραδικές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-80%.
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.
  Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος(Κώστας_Καλαμάτα) για το meteoclub.gr και το kalamata.meteoclub.gr

*** Ο σκοπός εξετελέσθη

Αφού στόλισε κάποιο σπίτι και στο ακέραιο επιτέλεσε το σκοπό του, το εικονιζόμενο έλατο βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων. Και όσοι ξεχαστήκατε, του Αγιαννιού ξεστολίζουν τα δέντρα! Ω. - 

***
 
*** Αθλητική  Επικαιρότητα  :

***  Και τελικά... ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Απόφαση του αθλητικού δικαστή
Και τελικά... ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Νέα απόφαση «βόμβα» ήρθε να ταράξει τα νερά του ελληνικού μπάσκετ, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ (αρχικά είχε δηλώσει αναρμόδιος) αποφάσισε να κάνει δεκτή την ένσταση του Ολυμπιακού για την αντικανονική παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ (9 Οκτωβρίου) και κατακύρωσε στα χαρτιά τη νίκη-πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.
Δικαίωμα έφεσης στο ΑΣΕΑΔ έχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να περιμένει αρκετά ακόμη ο ΠΑΟΚ για να μάθει με σιγουριά ποιος και πότε θα είναι ο αντίπαλός του στον ημιτελικό Κυπέλλου.
~ Αρχικά, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ είχε κρίνει ως απαράδεκτη την ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός δηλώνοντας ουσιαστικά αναρμόδιος ν' αποφανθεί, καθώς ο θεσμός του Κυπέλλου βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).
Το ΑΣΕΑΔ, όμως, ακύρωσε την αρχική απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ζητώντας του να δικάσει εκ νέου την ένσταση του Ολυμπιακού και να λάβει απόφαση.
Κατόπιν εκείνης της εξέλιξης, η ΕΟΚ είχε αναβάλει τον προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 22/12 ημιτελικό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, περιμένοντας τη νέα απόφαση (δηλαδή τη σημερινή) του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ επί της ένστασης των «ερυθρόλευκων».
~ Ο προημιτελικός Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είχε λήξει με 77-76 υπέρ των «πρασίνων». Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στον προημιτελικό και ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Κυπέλλου ήταν επώδυνη για τον Ολυμπιακό και είχε ως συνέπεια την παραίτηση του τεχνικού του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά από συγκέντρωση οπαδών των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ και τον προπηλακισμό της αποστολής κατά την άφιξή της στο κλειστό του Φαλήρου από το ΟΑΚΑ.
Η εκδίκαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε πριν από τις γιορτές, ωστόσο η απόφαση ανακοινώθηκε μόλις την Παρασκευή.
~* Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:«ΔΕΧΕΤΑΙ την από 13-10-2014 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ .ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την απώλεια αγώνα Κυπέλλου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α την 9-10-2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος».
~ Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ, ωστόσο το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών είχε παραπέμψει την υπόθεση στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.  Newsroom ΔΟΛ

***  «Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ο εφιάλτης τους» είπε ο Γιαννακόπουλος   Με γραπτή δήλωση...
«Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ο εφιάλτης τους» είπε ο Γιαννακόπουλος
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού που εξέφραζε ικανοποίηση για την απόφαση του αθλητικού δικαστή να κατακυρώσει τον προημιτελικό Κυπέλλου υπέρ του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέδωσε σκληρή γραπτή δήλωση με την οποία καταδικάζει την απόφαση και καταλήγει πως «το κάρφωμα του Μπατίστα που τους «στοίχειωσε», θα φροντίσουμε να το βρίσκουν μπροστά τους για πάντα».
Αναλυτικά:
«Δίνω τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που και σήμερα αισθάνονται περήφανοι, δηλαδή στους νικητές παίκτες του Παναθηναϊκού, στον προπονητή και στον κόσμο μας.
Η σημερινή πρωτοφανής όσο και σκανδαλώδης απόφαση του Μ.Δ.Ο. του ΕΣΑΚΕ πολύ απλά αποδεικνύει ότι αποτελεί ευλογία και μοναδικό προνόμιο να είσαι Παναθηναϊκός.
Είμαστε όλοι υπερήφανοι. Γιατί εμείς νικάμε μόνο στο γήπεδο. Αντρίκεια, μάγκικα και Παναθηναϊκά. Δεν φτιάξαμε ομάδα για τα δικαστήρια.
Πειστική απάντηση για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή δεν μπορεί να υπάρξει! Θα μπορούσα να σταθώ σε όσα έχουν φτάσει στ’ αυτιά μου το τελευταίο διάστημα, περί συμπόρευσης σε υπόγειες διαδρομές υψηλόβαθμων στελεχών Τραπεζών και κομματικών στελεχών της Κυβέρνησης- που ισοπέδωσε την κοινωνική συνοχή και κατέστρεψε γενιές Ελλήνων-με σκοπό να εξοντώσουν και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Αδυνατώ, από την πλευρά μου, να πιστέψω ότι συμβαίνουν αυτές οι συνωμοσίες και ότι η Δικαιοσύνη χειραγωγείται, πολύ δε περισσότερο από μια Κυβέρνηση που έχει ήδη τελειώσει.
Ο κ.Ανδριανός έχει περάσει πλέον στην ιστορία ως ο μοναδικός άνθρωπος που ενώ δεν είχε την παραμικρή ιδέα από αθλητισμό, τοποθέτησε δυναμίτη στα θεμέλιά του και αποπειράθηκε να διαλύσει το μοναδικό υγιές κομμάτι, που δίνει διέξοδο και χαρά στον κόσμο.
Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Η σχέση του κόσμου του Παναθηναϊκού με την οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει σφυρηλατηθεί με εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, αγάπη και σεβασμό εδώ και μισό αιώνα. Αυτή η σχέση, όσο κι αν κάποιοι το εύχονται, δεν θα «σπάσει» ποτέ. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιδιώξουν τη διχόνοια, θα πέσουν σε τοίχο και θα σπάσουν τα μούτρα τους πανηγυρικά.
Όταν πριν από δυόμισι χρόνια βιώσαμε τη δυσκολότερη στιγμή στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, με τη μαζική αποχώρηση ανθρώπων που έγιναν εκατομμυριούχοι στον Παναθηναϊκό, έμεινα μόνος μου στο καράβι, χωρίς τις δυνατότητες του παρελθόντος και με εφόδιο την αγάπη και την αφοσίωσή μου στην Παναθηναϊκή ιδέα.
Όλοι μαζί κρατήσαμε όρθιο το οικοδόμημα και πανηγυρίσαμε άλλους τέσσερις τίτλους. Αποδείξαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ’ όλους. Κι αυτό τρόμαξε τους αντιπάλους μας που είχαν επενδύσει στην καταστροφή μας.
Ξέρω ότι και τώρα ο κόσμος είναι μαζί μας. Το έχω ήδη αντιληφθεί από τα μηνύματα στήριξης που φτάνουν διαρκώς σε μένα από κάθε πλευρά της Ελλάδας. Μου ζητάνε να βγουν μπροστά… Τους λέω ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε μπροστά και περιμένω να στείλουν το δικό τους μήνυμα με τον τρόπο που αρμόζει στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού.
Αναρωτιόμαστε αν έχει νόημα να προσβάλουμε την υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ! Κι αυτό γιατί και στο γήπεδο νικήσαμε αλλά και το ρόλο του ΑΣΕΑΔ τον έχουν καταλάβει όλοι. Η αρχή μας πάντως είναι δεδομένη σε αντίθεση με το τι πρεσβεύουν κάποιοι άλλοι: Όποιος θέλει να μας αντιμετωπίζει ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Καταλήγοντας δεν μπορώ παρά να πω ένα μεγάλο «μπράβο» στον Ολυμπιακό για την λεβέντική και παλικαρίσια πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου. Κέρδισαν με τον μόνο τρόπο που μπορούν. Επίσης θέλω για πρώτη φορά να συγχαρώ δημόσια τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για το γεγονός ότι θα «κυνηγήσουν» τον 6ο τίτλο από τους 33 που έχουν διεκδικήσει στη διάρκεια της παραγοντικής τους διαδρομής.
Άλλωστε δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να επιβεβαιώσουν την ιστορία του συλλόγου τους μόνο που αυτή τη φορά κατάφεραν να ξεπεράσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Είναι δεδομένο ότι αυτή η νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού είναι πιο λαμπρή κι από εκείνες της υπόθεσης Βάλνερ, της Ριζούπολης, των κάλπικων τίτλων, των επιθέσεων στο πούλμαν, των πρωταθλημάτων που δεν τελείωσαν επειδή έγινε γυαλιά – καρφιά το ΣΕΦ…Τι να πρωτοθυμηθούμε.
Εύχομαι στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός καλή συνέχεια στο κύπελλο Ελλάδας. Κι αν το χάσουν, ξέρουν το δρόμο για να το κατακτήσουν…
Από την πλευρά μου, όμως έχω να ξεκαθαρίσω τα εξής:
Με συναίσθημα ευθύνης και έχοντας γνώση της οργής των κόσμου αλλά και της πίκρας των παικτών που σήμερα είδαν να τους κλέβουν έναν δικό τους αγώνα δεσμεύομαι ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ο εφιάλτης τους.
Το εύκολο θα ήταν να αποχωρήσουμε από το «σημαδεμένο» πρωτάθλημα του κ.Χαλβατζάκη και των νέων αγαπητικών του και να τους αφήσουμε ελεύθερο το πεδίο δράσης.
Επειδή όμως είμαστε η κορυφαία ομάδα του Ελληνικού αθλητισμού ξεκαθαρίζω ότι το καλοκαίρι θα εκτιμήσουμε τη θέση μας και θα επαναπροσδιορίσουμε το ρόλο μας στο πρωτάθλημα οπερέτα του κ.Χαλβατζάκη και των φίλων του. Δεν αποκλείω διερευνητική επαφή με την Αδριατική Λίγκα κι αν διαπιστώσουμε ότι εκεί υπάρχει σεβασμός για τον Παναθηναϊκό, τότε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να λάβουμε μέρος.
Το σίγουρο είναι ότι όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.
Επί της παρούσης ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει συντονισμένα, δυναμικά, όπως ακριβώς αρμόζει στο μεγαλείο και στην ιστορία του. Το κάρφωμα του Μπατίστα που τους «στοίχειωσε», θα φροντίσουμε να το βρίσκουν μπροστά τους για πάντα.
Ξέρουν άλλωστε και οι ίδιοι ότι μέσα στο γήπεδο θα τους καρφώνουμε μια ζωή».  Newsroom ΔΟΛ

*** Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας έχει ως εξής:
5ος όμιλος
 Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 78-67 .- ^

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Γαλατασαράι (Τουρκία)  93-78 .- ^

LIVE: Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός (2η περίοδος)
Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Παναθηναϊκός (ΕΛΛΑΔΑ)  80-76  , (37-37) .- ^
Τα δεκάλεπτα  : 14-20 , (37-37), 63-56 , 80-76 .-
 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμόνικα (Ιταλία), Γιόβτσιτς (Σερβία), Γιασεβίτσιους (Λιθουανία)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Τσάβι Πασκουάλ): Ντόελμαν 12 (1), Χεζόνια 11 (3), Ουέρτας 22 (6), Αμπρίνες 11 (1), Σατοράνσκι 2, Τόμας 4, Όλεσον 5 (1), Τζάκσον, Λάμπε 4, Νάχμπαρ, Τόμιτς 9.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντούσκο Ιβάνοβιτς): Σλότερ 7 (1), Γιάνκοβιτς 7, Φώτσης 8 (2), Νέλσον 16, Μαυροκεφαλίδης 7 (1), Διαμαντίδης 8 (2), Γκιστ 11 (3), Μπατίστα 9, Μπλουμς 3 (1).
Ζαλγκίρις Κάουνας(Λιθουανία)-Άλμπα Βερολίνου(Γερμανία) 75-62 .-^ 
Δεκάλεπτα: 18-15, 35-28, 53-46, 75-62.
Ζαλγκίρις (Κραπίκας): Τσέρι 5, Λεκαβίτσιους 10, Βενέ, Γκουντάιτις 11, Καρινιάουσκας, Σονγκάιλα, Γιανκούνας 14 (6ρ., 4ασ.), Γιαβτόκτας 5, Μιλάκνις 12, Αντερσον 16 (6ρ., 3ασ.), Ντίμσα, Ουλανόβας 2.
Άλμπα (Ομπράντοβιτς): Γκίφεϊ 3, Κινγκ 5, Άκπιναρ, Βάργκας, Μπάνιτς 12, Ρέντινγκ 6, Στογιανόφσκι, Ρένφρο 7 (7ρ., 5ασ.), Σίφερ, Χάμοντς 13 (5ρ., 6ασ.), ΜακΛιν 16.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Η Β.
Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 4
Γαλατασαράι 1-1 3
Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-1 3
Παναθηναϊκός 1-1 3
Άλμπα Βερολίνου 1-1
Ζαλγκίρις Κάουνας 1-1  3
Μπαρτσελόνα 1-1  3
Ερυθρός Αστέρας 0-2 2

6ος Όμιλος
Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου

Live: Ολυμπιακός - Μιλάνο (Β' δεκ/το)
Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)   81-58 , (39-35) .-
Τα  δεκάλεπτα  : 18-13  , (39-35) , 56-44 ,81-58 .-
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ 13 (2), Χάντερ 4, Ντάνστον 5, Σπανούλης 9, Σλούκας 9, Πρίντεζης 12 (1), Μάντζαρης, Καββαδάς 1, Κατσίβελης 3 (1), Λαφαγιέτ 13 (4), Ντάρντεν, Λοτζέσκι 12 (1).
ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Λούκα Μπάνκι): Ράγκλαντ 6 (1), Μπρουκς 7, Τζεντίλε 12 (1), Τσερέλα, Μέλι 6 (2), Κλέιζα 4, Τζέιμς 3, Χάκετ 5, Σάμιουελς 9, Μος 6.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία) 99-90 .- ^
Τα δεκάλεπτα: 26-20, 53-36, 71-62, 99-90.

Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου
Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία)-Φενερμπαχτσέ Ούλκερ (Τουρκία)  60-78 .- ^
Τα δεκάλεπτα: 19-20, 36-38, 51-60, 60-78
Νίζνι Νόβγκοροντ (Μπαγκάτσκις): Μπαμπούριν 6, Παρακχούσκι 9, Ίβλεφ, Αντόνοφ 11, Πατσάτσια, Κοστόφ 2, Κίνσεϊ 16, Ρότσεστι 10, Σαβέλιεφ 2, Τόμπκινς 4
Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Γκάουντλοκ 23, Ζήσης 2, Μπιέλιτσα 17, Μαχμούτογλου, Μπογκντάνοβιτς 17, Σαβάς 7, Ζόριτς 4, Βέσελι 8, Σιπαχί 2, Πρέλντζιτς 8 .

Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Μάλαγα (Ισπανία)  74-70 .- ^
Τα δεκάλεπτα: 15-23, 34-49, 57-57, 74-70
Αναντολού Εφές (Ίβκοβιτς): Μπαλμπάι, Οσμάν 12, Περπέρογλου 13, Σάριτς 5, Ντρέιπερ 13, Κρστιτς 4, Λάσμε 2, Κορκμάζ 5, Τζάνινγκ 17, Ερτέλ, Μπιέλιτσα Μ. 3
Ουνικάχα (Πλάθα): Μάρκοβιτς 5, Βασιλειάδης 3, Τούλσον 8, Τόμας 9, Σουάρεθ 5, Γκρέιντζερ 5, Βάσκεθ 6, Κουζμίνσκας 10, Στέφανσον 7, Γκριν 2, Γκολούμποβιτς 10
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Η Β.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-0 4
Ολυμπιακός 2-0 4
Αναντολού Εφές 2-0  4
Νίζνι Νόβγκοροντ 1-1 3
Φενερμπαχτσέ Ούλκερ 1-1  3
Λαμποράλ Κούτσα 0-2 2
Μάλαγα 0-2  2
Αρμάνι Μιλάνο 0-2 2

***

 ~  Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Τρίτη  30  Δεκεμβρίου  2014 : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/12/30-2014.html .-
~ Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  31 Δεκεμβρίου  2014  : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/12/31-2014.html .-

 *** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2015  :
~  Επικαιρότητα και ενημέρωση  01  Ιανουαρίου  2015: http://snsarfara.blogspot.gr/2015/01/01-2015.html ,.-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  01  Ιανουαρίου  2014 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/01/01-2014.html .-
~  Επικαιρότητα  ενημέρωση  Παρασκευή  02 Ιανουαρίου  2015  :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/01/02-2015.html .- 
~ Επικαιρότητα  ενημέρωση Σάββατο  03  Ιανουαρίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/01/03-2015.html .-

Αθλητικό Σαββατο-Κύριακο 03 και 04 Ιανουαρίου 2015   : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/01/03-04-2015.html ,
~ Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Κυριακή  04  Ιανουαρίου  2015 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/01/04-2015.html .-
~ Επικαιρότητα Ενημέρωση Δευτέρα 05 Ιανουαρίου 2015   : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/01/05-2015.html .-
~Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Τρίτη  6 Ιανουαρίου  2015  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/01/6-2015.html .- 
~Επικαιρότητα Ενημέρωση Τετάρτη 07 Ιανουαρίου 2015  :  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/01/07-2015.html .-
~ Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Πολιτικά Ειδησιογραφία  07 και 08/01/2015  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/01/07-08012015.html .-
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή 09  Ιανουαρίου  2015 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/01/09-2015.html .- 
~Επικαιρότητα  Ενημέρωση Πολιτική  (οι)   Παρασκευή  09/01/2015 : http://snsarfara.blogspot.gr/2015/01/09012015.html  ,-
 
~ http://oreini-ileia.blogspot.ca/2010/11/1821.html ,

***  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =
http://www.youtube.com/stamos01 ,        3953   video.-                         
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01 ,     2289    video.-                
3. - Vlasis Skoulikas =   
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      2 291   video.- 
Σύνολον                                                   8533    βίντεο   .-
https://plus.google.com/+StamatiosSkoulikas/posts .- = Stamatios Skoulikas - Google+ ,.-
 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  2723

   https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas 
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258       337  https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
 https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    741.–  
Arfara Kalamatas Messinias | Facebook , 
*** https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   292 .- 
*** http://www.twitter.com/stamos01/  ,447/414/27  , 19,1  χιλ./258/11 .-
*** http://www.messinia.net.gr/index.php/ekdiloseis/item/1328 , .=  http://www.messinia.net.gr / .-
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: